JAGUAR F‑PACE SVR I RI

Mirësevini te SUV-i ynë i performancës përfundimtare, me motor V8 me superkomprimues dhe aftësi drejtuese në klasë.

EKSPLORO PERFORMANCËN

EMETIMET E KOMBINUARA CO2 NË g/km
Nga 260

EKONOMIA E KOMBINUAR E KARBURANTIT l/100km
Nga 11,4

NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE
Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja
PERFORMANCE
TË GJITHA NË EMËR TË PERFORMANCËS

Ofrimi i performancës, gatishmërisë dhe dinamizmit më të madh se kurrë më parë, F-PACE SVR është kulmi i modelit tonë të vlerësuar me çmime.

F-PACE SVR SPECIFIKIME
SHIKONI SPECIFIKIMET
<b>MOTORI</b>

5,0 litra


Në zemër të F‑PACE SVR qëndron motori i fuqishëm 5,0 litërsh V8 me superkomprimues i Jaguar.
<b>FUQI MAKSIMALE</b>

550 PS (405kW)


550 kuaj fuqi (405kW) fuqi garanton përvojë drithëruese të drejtimit sa herë që ndodheni pas timonit.
<b>MOMENT MAKSIMAL</b>

700 Nm (516lb-ft)


F‑PACE SVR jep kapacitet të rritur të momentit deri në 700Nm (516lb-ft).
<b>0-100KM/H</b>

4,0 sekonda


Falë teknologjisë më të fundit - përfshirë funksionin Nisje Dinamike - F‑PACE SVR mund të arrijë nga 0-100 km/orë në vetëm 4,0 sekonda.
KARROCERIA
KARROCERIA

Dizajni i F-PACE SVR përfshin gryka ajri më të mëdha, ajërmbledhëse kofanoje, ajërmbledhëse anësore dhe bisht - të gjitha shërbejnë për rritjen e forcës shtypëse dhe për të reduktuar zvarritjen. Rezultati: performancë më e mirë dhe manovrim më i mirë.

SHIKO GALERINË
TAPICERIA
TAPICERIA

Pamja deklaruese e F-PACE SVR plotësohet nga gjithanshmëria e kabinës. Nga ndenjëset e përparme dhe të pasme të performancës në lëkurë gjysmë-aniline deri te timoni i ri dhe sistemi intuitiv i informacionit dhe argëtimit në makinë, Pivi Pro*. Praktikaliteti i SUV plotëson stilin e makinës sportive.

SHIKO GALERINË
AJËRMBLEDHËSE MË TË MËDHA
Parakolpi i ri para shton qëndrimin imponues sportiv, ndërsa grykat më të mëdha të ajrit ndihmojnë në ftohjen e motorit V8 me superkomprimues. Grila e zezë me shkëlqim me qarkim unik gri sateni dhe logoja SVR kompletojnë pamjen.
NDENJËSE TË PERFORMANCËS
Lidhuni me F-PACE SVR që nga momenti kur akomodoheni në ndenjëset e performancës në lëkurë të butë Windsor dhe kamosh ose lëkurë gjysmë-aniline. Ndenjëset e ndezura para dhe prapa kanë markim SVR dhe model unik me vrima.
TIMONI
Timoni prej lëkure i SVR-së me mbërthim gishtash shton më shumë aftësi sportive, me qepje unike në të kuqe flakë dhe dritë hënore, plus një logo SVR. Me Ekranin Interaktiv të Drejtuesit 12,3” të Pivi Pro që ofron informacion në një vështrim.
PALETË PREMIUM SV

Për të rritur shumë individualitetin dhe pamjen e Jaguar tuaj, zgjidhni ngjyrën Ultra Gloss, Saten Matte ose Special Effect nga paleta SV Premium.

NDËRTO VETË
Atacama Orange
British Racing Green
Velocity Blue
Petrolix Blue
Amethyst Grey-Purple
Flux Silver
Ionian Silver
Sorrento Yellow
NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të eksploruar opsionet tona të dizajnit dhe për të ndërtuar SVR-në tuaj perfekte F‑PACE.

NDËRTO VETË
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE
Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

Shifrat e ofruara janë NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

Shikoni shifrat WLTP
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë testimi më kërkuese dhe profilin e drejtimit.

*Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë nga specifikimi i automjeteve (modeli dhe fuqia elektrike) dhe tregu ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera në mënyrë që të vendosen. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat Pivi e InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi nga tregu - pyesni shitësin e Jaguar për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.