• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

SHKARKIM BROSHURE

Do të gjeni të gjitha faktet, shifrat dhe frymëzimet që ju duhen në një vend, te broshurat tona. Ndiqni lidhjet më poshtë për të shkarkuar broshurën për modelin që ju intereson.

Jaguar F-PACE

Performanca luksoze që ofron praktikë dhe efikasitet.

Jaguar E-PACE

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

Jaguar I-PACE

Makina sportive elektrike pesëvendëshe më inteligjente.

Jaguar F-TYPE

E fuqishme, e shkathët dhe krejtësisht e dallueshme F-TYPE është vërtet një veturë sportive Jaguar.

Jaguar XE

Vetura sportive Jaguar më e avancuar, efikase dhe e rafinuar që kemi pasur ndonjëherë.

Jaguar XF

Performancë me të vërtetë pa mundim, tërësisht kënaqësi në ngarje.

Jaguar XJ

Një kombinim dramatik i bukurisë, luksit dhe fuqisë.