COVID-19

SHTETI NGA JAGUAR

Fryma e stabilitetit njerëzor është në zemër të markës sonë në komunitetet në mbarë botën.

Nuk ka pasur kurrë një moment më të përshtatshëm që ky shpirt të dalë në pah.

Bota po kalon një situatë të vështirë tani, por së bashku do t’ja dalim.

Ne vërtetë besojmë që një e ardhme emocionuese na pret të gjithëve.

Njoftim për orarin e shërbimit

Ne jemi të kënaqur t'ju informojme se ne ju mirëpresim në sallonin tonë.

Orari i ri i punës i sallonit është nga ora 08:00 - 17:00 çdo ditë pune, ndërsa të Shtunat nga 08:00-14:00.

Gjithashtu shërbimet për automjetin tuaj janë në po të njejtin orar.

Për sigurinë e vizitorëve dhe stafit tonë, ne do të ndërmarrim masat paraprake të mëposhtme:

• Ju lutemi, nëse është e nevojshme, përdorni dezifektuesin e duarve që do të jetë në dispozicion në sallon.
• Përdoni masken dhe dorezat për sigurine tuaj edhe tonen.
• Gjithashtu, ju lutemi mbani distancën e përcaktuar prej 2 metrash nga vizitorët e tjerë dhe stafi ynë.

Si më parë, ne mezi presim që t'ju takojmë.

Mirë se të vini.
REZERVONI SHËRBIMIN

REZERVONI SHËRBIMIN

Ju lutem fusni të dhënat tuaja.
 AUTOMJETE NË GJENDJE

AUTOMJETE NË GJENDJE

Automjete në sallonin tone