• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

PERFORMANCË DREJTIMI

Me dinamikën dhe përsosjen e përmirësuar në drejtim, çdo udhëtim është një kënaqësi në E-PACE.

Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë.
Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal Jaguar për më shumë informacion.’

I ekuilibruar dhe tepër reagues nëpër kthesa, E-PACE reagon shpejt dhe saktësisht sipas komandave tuaja të drejtimit.

Ndërto vetë
Luaj

UDHËTIMI DHE MANOVRIMI JAGUAR

Shasia e E-PACE është zhvilluar për të ofruar dinamikë manovruese dhe të rafinuar në rrugë. Komponentët prej alumini të shasisë përdoren për të përmirësuar performancën e pezullimit duke rritur ngurtësinë. Për të rritur rehatinë e drejtimit E-PACE ka një sistem pezullimi plotësisht të pavarur me dizajn pezullimi të pasmë me lidhje të shumëfishta.

Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë.
Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.’

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Për performancë në një gamë të gjerë kushtesh, sistemi me të gjitha rrotat aktive (AWD) kontrollon në mënyrë inteligjente shpërndarjen e momentit në mes boshteve të përparme dhe të pasme. Momenti i drejtimit balancohet në të dy boshtet për të shfrytëzuar plotësisht mbërthimin në dispozicion nga të katër gomat.

KOLLODOKU AKTIV

Për më shumë shkathtësi, Kollodoku Aktiv optimizon tërheqjen dhe siguron karakteristika manovrimi me rrota të pasme aktive. Sistemi lejon deri që 100 për qind e tërheqjes nga boshti i pasmë të shpërndahet në secilën prej rrotave sipas mbërthimit përkatës.

Modeli i paraqitur është E-PACE S në ngjyrën gri Borasco.
Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë opsionale dhe varen nga tregu ose nga tërheqja motorike. Rrota aliazhi 21” në dispozicion nga prilli 2018. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.

KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA SIPËRFAQET

Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Sipërfaqet (ASPC) ndihmon në shtimin e besimit në kushte të rrëshqitshme. Është një kontroll drejtimi në shpejtësi të ulët që ndihmon XE-në të përballojë situata me mbërthim të ulët, pavarësisht nga moti - duke ju lejuar të përqendroheni te drejtimi.

Ndërto vetë

Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë. Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.

MOTORI DHE TRANSMISIONET

Nga fuqia dhe kënaqësia e dukshme në drejtimin e makinës në kursimin e karburantit dhe përsosjen, ekzistojnë një sërë motorësh Ingenium në dispozicion për Jaguar E-PACE. Duke siguruar se jeni gjithmonë në transmisionin optimal, duke maksimizuar efikasitetin e karburantit dhe përshpejtimin, transmisioni automatik me 9 shpejtësi E-PACE është shumë reagues dhe i qetë. Për përfshirjen edhe më të madhe të shoferit dhe rritjen e kursimit të karburantit, zgjidhni transmisionin manual me 6 shpejtësi.

FAMILJA INGENIUM

FAMILJA INGENIUM

Motorët Ingenium me fërkim të ulët, me konstrukt alumini kanë blloqe cilindrash të fortë dhe boshte balancues të dyfishtë për të siguruar nivele vibracioni të ulëta, për një performancë ditore të qetë. Të gjithë motorët janë të pajisur me teknologji Ndiz/Fik dhe karikim rigjenerues inteligjent - duke kapur energjinë kinetike gjatë frenimit për të ngarkuar baterinë - për ekonomi maksimale, sidomos gjatë lëvizjes në zona urbane.

MOTORI INGENIUM ME BENZINË

MOTORI INGENIUM ME BENZINË

Motorët e benzinës Ingenium të E-PACE përdorin inovacione të avancuara, të tilla si sistemi Ngritja e Vazhdueshme e Grykës së Valvulave në Hyrje, për të përmirësuar çdo aspekt të performancës, ekonomisë së karburantit dhe për të ndihmuar në reduktimin e emetimeve të CO 2 .

MOTORI INGENIUM ME NAFTË

MOTORI INGENIUM ME NAFTË

Për performancë të qetë të përditshme, motorët me naftë Ingenium prej alumini me fërkime të ulëta të E-PACE ofrojnë teknologji të përparuar të turbokomprimuesit për moment të lartë gjatë gjithë intervalit të xhirove dhe reagim që është uniform, progresiv dhe redukton vonesën.

DINAMIKA E DREJTIMIT

TRANSMISIONET MANUALE OSE AUTOMATIKE

Transmisioni automatik me 9-shpejtësi i E-PACE është shumë i përgjegjshëm, i qetë dhe efikas - duke mundësuar ndërrim transmisioni të shpejtë për përshpejtimin pa mundim. Për përfshirje edhe më të madhe të shoferit dhe rritjen e ekonomisë së karburantit, transmisioni manual me 6 shpejtësi tepër i avancuar mundëson ndërrim të shpejtë.

DINAMIKA PËRSHTATËSE*

Sistemi i Dinamikës Përshtatëse sjell dy dinamika të sakta dhe një udhëtim të zhdërvjellët duke monitoruar pozicionin e rrotave dhe lëvizjet e trupit. Amortizatorë të kontrolluar elektronikisht përshtaten për të optimizuar cilësimet e suspensionit dhe të sigurojnë ekuilibrin optimal midis rehatisë, përsosjes dhe gatishmërisë në çdo kohë.
 
*Karakteristika opsionale

DINAMIKA E KONFIGURUESHME

Për të përmirësuar përsosjen dhe komoditetin ose performancën e makinës, funksioni opsional Dinamika e Konfigurueshme ju lejon të personalizoni mapimin e valvulave të E-PACE, pikat e ndryshimit të ndërrimit të shpejtësisë, parametrat e drejtimit dhe pezullimin për t'iu përshtatur nevojave tuaja të drejtimit.

KONTROLLI I DREJTIMIT TË JAGUAR

Kontrolli i JaguarDrive ju lejon të zgjidhni ndërmjet modaliteteve Normal, Eco (Ekonomik), Dynamic (Dinamik) ose Winter (Dimër), ku secila ndryshon me lehtësi duke ndryshuar drejtimin dhe hartëzimin e shpejtësisë.

Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë.
Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal Jaguar për më shumë informacion.

SUV i parë kompakt i Jaguar është një kombinim unik i pamjes së mrekullueshme, manovrimit dhe drejtimit dinamik. Krijo E-PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

Ndërto vetë