• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

E JASHTMJA

Jaguar E-PACE pagabueshmërisht sportiv, me grilën e saj të guximshme të rrjetëzuar me kornizë dritash LED me teh të markuar “J”.

Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë.
Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal Jaguar për më shumë informacion.

Në profil, shtrirja kulmore e E-PACE shkrihet me një bisht që mbështetet mbi dritaren e pasme të pjerrët. Rrota opsionale aliazhi 21” theksojnë më tej karakterin sportiv të E-PACE. Nga prapa, dritat e plota LED të pasme mundësojnë pamje vërtet dalluese të markës gjatë natës. 

*Nuk disponohet para prillit 2018.

Ndërto vetë
E-Pace

E-Pace

E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

TAVAN PANORAMIK

Zgjidhni çatinë tonë opsionale fikse qelqi panoramike për të mbushur brendësinë e E-PACE-s tuaj me dritë dhe për të rritur ndjenjën ajrore dhe të bollshme. Duke sjellë të jashtmen brenda, mundëson pamje të mrekullueshme të qiellit për të gjithë.

FENERË LED

FENERË LED

Për prezencë dalluese në rrugë, E-PACE përmban ndriçim të jashtëm LED të gjithanshëm. Dritat LED janë modeluar për të zgjatur jetëgjatësinë e automjetit dhe janë më efikase në përdorimin e karburantit pasi përdorin më pak energji. Fenerët matricë LED opsionalë disponohen me tregues drejtimi të animuar, të cilat zvogëlojnë kohën që i duhet përdoruesve të tjerë të rrugës për të njohur drejtimin e synuar të udhëtimit.

RROTA 21”

RROTA 21”

Disponohen një sërë opsionesh për rrotat me qëllim rritjen e karakterin sportiv të E-PACE. Zgjidhni nga një përzgjedhje e gjerë e modeleve bashkëkohore dhe dinamike në një sërë madhësish deri në 21”*.

*Nuk disponohet para prillit 2018.

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike. Krijo E-PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË