• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

Duke mundësuar një sërë informacioni dhe zbavitjeje, InControl është paketa jonë e teknologjive të avancuara që ju lidhin juve dhe makinën tuaj E-PACE me të gjithë botën.

InControl përmban teknologji të integruara intuitive dhe të avancuara për të siguruar që të gjithë mund të shfrytëzojnë më së shumti udhëtimin e tyre. Ekrani me prekje 10” Touch Pro në qendrën e panelit qendror mbështet gjestet e rrëshqitjes e pickimit dhe sjell argëtim të pasur audio-vizual.

Ndërto vetë

CILËSIME INTELIGJENTE*

Krijuar për të ofruar një përvojë të personalizuar, teknologjia Cilësime Inteligjente identifikon automatikisht çdo drejtues duke përdorur çelësin dhe telefonin e tyre dhe mund të kujtojë një numër cilësimesh të ruajtur në profilin e tyre. Në fillim të udhëtimit tuaj, sistemi mund të zgjedhë pozicionet tuaja të preferuar të ndenjëses dhe pasqyrës, si dhe cilat media duhet të luhen. (339/200)

*Cilësimet Inteligjente janë pjesë e paketës Connect Pro dhe janë standarde në E-PACE S, SE dhe HSE.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Për të pasuruar përvojën brenda makinës, Touch Pro ofron deri në 4 ekrane bazë të personalizuara dhe kohë të shpejtë të përgjigjes, si dhe kontrollin zanor. Paneli anësor interaktiv ju lejon të zgjidhni nga një zgjedhjet e paneleve - kështu që zona kryesore e ekranit tuaj mund të përdoret për navigim, ndërsa paneli anësor mundëson kontrolle telefonike. Thjesht rrëshqisni lart e poshtë për të ndërruar panelet e shumëfishta.

PAKETA INCONTROL

PAKETA CONNECT PRO

Për të përmirësuar më tej Touch Pro, paketa opsionale Connect Pro përbëhet nga Cilësimet Inteligjente, një rrjet qasjeje me valë 4G Wi-Fi, Shërbime Profesionale dhe Navigation Pro. Krijuar për të përmirësuar përvojën tuaj në makinë dhe jashtë saj, siguron që ju dhe udhëtarët tuaj të shijojnë udhëtimin ndërsa qëndrojnë të lidhur me botën.

PAKETA E TELEFONIT INTELIGJENT

Paketa opsionale e telefonit inteligjent e bën të lehtë përdorimin e aplikacioneve që shfaqen në telefonin tuaj duke ndarë ndarjen e ekranit me sistemin info-zbavitje të E-PACE. Nëse keni iPhone, disponohet Apple CarPlay. Për telefona me sistemin Android, disponohet Android Auto. Teknologjia Jaguar InControl Apps gjithashtu lejon që aplikacionet e optimizuara për automjete të kontrollohen përmes ekranit me prekje të E-PACE. Thjesht lidhni telefonin tuaj inteligjent nëpërmjet një kablloje USB.

REMOTE

Remote paraqet informacion mbi automjetin tuaj dhe ju mundëson të ndërveproni në distancë. Ky shërbim përfshin Ndihmën e Optimizuar e cila transmeton vendndodhjen tuaj dhe të dhënat diagnostike në rast prishjeje dhe bën thirrje urgjence SOS. Aparati Jaguar InControl Remote gjithashtu ju lejon të kontrolloni nivelet e karburantit në distancë dhe madje të gjeni makinën tuaj në një parkim makinash të mbushur.

GJURMUESI I SIGURISË*

Nëse dikush futet në makinën tuaj ose e lëviz atë në mënyrë të paligjshme, opsioni Gjurmuesi i Sigurisë automatikisht ju njofton juve dhe qendrën e monitorimit, duke ndihmuar në identifikimin dhe rikuperimin e automjetit sa më shpejt që të jetë e mundur. Edhe nëse makina juaj është e vjedhur bashkë me çelësat, mund të lajmëroni qendrën e gjurmimit duke përdorur aplikacionin Gjurmuesi i Sigurisë.
 
*Disponohet vetëm me Remote.

Luaj
Play

AFISHIMI BALLOR

Projektimi opsional i Afishimit Ballor (HUD) projekton të dhënat kryesore të automjetit në xhamin e përparmë. Përmban grafika të qarta me ngjyra të plota në rezolucion të lartë, duke ju mundësuar të shihni të gjitha të dhënat dhe informacionet e drejtuesit me lehtësi.
 
Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë. Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.

EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT

EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT

Duke garantuar që të jeni gjithmonë të argëtuar, të informuar dhe në lidhje, E-PACE përmban një ekran interaktiv 12.3” me prekje me definicion të lartë. Sistemi mund të marrë dhe të projektojë informacione mbi makinën, argëtimin dhe të dhënat aktive të sigurisë, duke përfshirë navigimin, telefonin dhe mediat.

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™

Gjallëroni muzikën tuaj me dy sisteme zanore nga ekspertët britanikë të audios Meridian. Sistemi i shkëlqyeshëm Meridian Surround Sound me teknologjinë Trifield™ jep të gjithë plotësinë dhe qartësinë e performancës së drejtpërdrejtë përmes 15 altoparlantëve.

EKSPLORO MERIDIAN AUDIO

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike. Krijo E-PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

†Trifield dhe pajisja me “tre fusha” është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd. ††Meridian është markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.
*Ndërsa nxjerrim InControl, disa karakteristika specifike të përshkruara mund të jenë opsionale dhe në varësi të tregut ose tërheqjes motorike. Ju lutemi të konsultoheni me faqen specifike sipas shtetit të internetit të Jaguar-it ose shitësin tuaj të autorizuar të Jaguar-it për disponueshmërinë dhe kushtet e plota në vendin tuaj. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në këtë faqe në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal për informacionet më të përditësuara dhe specifike të tregut.