• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

TAPICERIA

Bashkëkohore, elegante dhe e krijuar bukur - Tapiceria e E-PACE është dukshëm e markës Jaguar dhe ka hapësirë të brendshme që kryeson në këtë klasë.

Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë.
Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal Jaguar për më shumë informacion.

Në E-PACE çdo komponent është projektuar në detaje për të ofruar një përvojë të rafinuar, të prekshme. Kabina përqendrohet rreth shoferit dhe përzgjedhësi i transmisionit SportShift ndodhet në majë të gishtave tuaj. Pamja moderne e pasme e pafundme ka një model pa kornizë.

Ndërto vetë
E-Pace

E-Pace

E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

FUTNI JETËN TUAJ BRENDA

Hapësira e brendshme e E-PACE është ndër më të mirat në klasën e tij. Paneli qendror i thellë me mbajtëse filxhani të lëvizshme është i përshtatshëm për tablete të vogla ose katër shishe 75cl të vendosura shtrirë. Sirtari i bollshëm i kroskotit është i mrekullueshme për të gjitha ato gjëra që dëshironi të mbani afër - si mbajtëset e lëvizshme të gotave të panelit qendror. Të dy koshat e thellë të dyerve janë të gdhendur për të mbajtur një sërë artikujsh, duke përfshirë një shishe uji 1,5 litërshe.

EKSPLORO PRAKTIKËN DHE SIGURINË

Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë. Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.

NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

Ndriçimi i konfigurueshëm i ambientit të brendshëm krijon një efekt të pasur vizual dhe një atmosferë mikpritëse, relaksuese për të gjithë pasagjerët. Sistemi thekson detajet unike të dizajnit me ndriçim të lehtë në një zgjedhje prej dhjetë ngjyrash të ndryshme.

Play

DETAJET BËJNË NDRYSHIMIN

Janë detajet e vogla të modelimit që i japin E-PACE karakterin e saj unik, si logoja ekskluzive e Jaguar e fshehur në cepin e xhamit të përparmë. Ndodhet edhe një logo e printuar Jaguar në dhomëzën dhe nën panelin qendror.

SHKARKO NJË BROSHURË

Personalizimi

Zgjidhni nga një koleksion i materialeve cilësore dhe thurjeve, si dhe një gamë të kombinimeve mahnitëse me ngjyra. Zgjedhjet tuaja krijojnë E-PACE që ju do të doni.

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike. Krijo E-PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË