• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

E-PACE

Manovrim i shkathët, më i miri në klasë për hapësirën e brendshme dhe volia e bagazhit me kapacitet 577 litra.

EMETIME TË GAZIT CO2 NË g/km

Të ulëta deri 124* në versionin Manual
Të ulëta deri 147 në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)

Deri në 4.7 në versionin Manual
Deri në 5.6 në versionin Automatik
 
*Kur përdoren rrota aliazhi 17".

E-PACE vendos theksin në mënyrë të vendosur te luksi modern. Cilido qoftë stili juaj, gama jonë e gjerë të zgjedhjes së ngjyrave dhe materialeve cilësore ju mundëson të krijoni një makinë që është po aq individuale sa jeni dhe ju.

SHIKO GALERINË Ndërto vetë

PJESA E PËRPARME

PJESA E PËRPARME

PJESA E PASME

PJESA E PASME

TAPICERIA

TAPICERIA

VEÇORITË STANDARDE E-PACE

Ngarje gjallëruese, zejtari bashkëkohore dhe praktikë e përditshme janë standarde. Pra, cilin anëtar të familjes E-PACE do të zgjidhni?

Rrota aliazhi 17” me 10 këmbë “Stili 1037”

Fenerë LED

Pasqyra dyersh me ngrohje

Ndenjëse të përparme prej pëlhure me 8 pozicione

Ekran Touch Pro 10”

Frenimi në rast urgjence, Kamera e pasme, Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë, Asistenca e Ruajtjes së Korsisë, Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit, Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapa.

Rrota 18” me 9 këmbë “Stili 9008”

Fenerët me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore

Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi.

Ndenjëse të përparme të grimcuar me 10 pozicione

Ekran me prekje Touch Pro 10", Connect Pro, Navigation Pro dhe Paketa e Telefonit Inteligjent

Përveç standardeve të Sistemeve të Avancuara të Asistencës së Drejtuesve, E-PACE S gjithashtu është e pajisur me Njohjen e Shenjave të Trafikut, Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë dhe Paketën e Parkimit.

Rrota aliazhi 19” me 10 këmbë “Stili 1039”

Fenerë me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore dhe Asistenca e Rrezes së Fortë Automatike

Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me kujtesë me drita afrimi.

Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure të grimcuar me 14 pozicione

Ekran me prekje Touch Pro 10", Connect Pro, Paketa e Telefonit Inteligjent and Navigation Pro. Gjithashtu përmban sistemin e shkëlqyer MeridianTM Sound

Përveç standardeve të Sistemeve InControl të Asistencës së Drejtuesve, E-PACE SE gjithashtu është e pajisur me Njohjen e Shenjave të Trafikut, Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë, Paketën e Parkimit dhe Paketën e Drejtimit. Paketa e Parkimit përmban, Ndihma e Parkimit 360°, Monitoruesi i Trafikut Prapa dhe Asistencën e Parkimit. Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit me Asistencën në Radhë, Frenimi në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimi i Këndit të Vështirë.

Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5054” me lëmim Sateni Gri Prerje Diamanti

Fenerë me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore dhe Asistenca e Rrezes së Fortë Inteligjente

Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me kujtesë me drita afrimi.

Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure me vrima Windsor me 18 pozicione

Ekran me prekje Touch Pro 10", Connect Pro, Paketa e Telefonit Inteligjent and Navigation Pro. Gjithashtu përmban Sistemin e shkëlqyeshëm zanor Meridian dhe Ekranin Ndëraktiv të Drejtuesit.

Përveç standardeve të Sistemeve InControl të Asistencës së Drejtuesve, E-PACE HSE gjithashtu është e pajisur me Njohjen e Shenjave të Trafikut, Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë, Paketën e Parkimit dhe Paketën e Drejtimit. Paketa e Parkimit përmban, Ndihma e Parkimit 360°, Monitoruesi i Trafikut Prapa dhe Asistencën e Parkimit. Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit me Asistencën në Radhë, Frenimi në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimi i Këndit të Vështirë.

Ndërto vetë
Play

SPECIFIKIMET E MOTORIT

Ju mund të zgjidhni nga pesë motorë Ingenium - tre me naftë dhe dy me benzinë. Të gjithë kanë teknologji Ndal/Ndiz, kanë strukturë alumini të lehtë, prodhojnë emetime më të ulët, konsum më të mirë të karburantit dhe fuqi pa mundim.

Shiko specifikimet

KONFIGURUESI

Zgjidhni nga tre paketa specifike të ndryshme, pastaj shtoni kombinimin tuaj të përsosur të paketave, opsioneve dhe aksesorëve.

NDËRTO VETË

OPSIONE DHE JAGUAR GEAR

Personalizoni E-PACE-in tuaj edhe më tej duke shtuar stil, praktikë dhe shkathtësi me opsionet zyrtare dhe pajime Jaguar nga shitësi juaj lokal i Jaguar.

Shikoni opsionet dhe aksesorët