• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

GAMA E-PACE

Ngarje gjallëruese, zejtari bashkëkohore dhe praktikë e përditshme janë standarde. Pra, cilin anëtar të familjes E-PACE do të zgjidhni?

E-PACE

Manovrimi i shkathët, pamje bukur që tërheq vëmendje dhe praktikalitet të shkëlqyer - ky është thelbi i E-PACE. Karakteristikat përfshijnë ndriçim të jashtëm LED të gjithanshëm, sisteme ndihmëse të shoferit dhe një ekran 10” me prekje që sjell info-zbavitje audio-vizuale të pasur.

• Rrota aliazhi 17” me 10 këmbë “Stili 1005”
• Fenerë LED
• Pasqyra me ngrohje
• Ndenjëse të përparme prej pëlhure me 8 pozicione
• Ekran me prekje 10” Touch Pro
• Frenim në rast urgjence, Kamera e pasme, Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë, Asistenca e Ruajtjes së Korsisë, Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit, Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapa.

E-PACE S

E-PACE S shton tapiceri lëkure të grimcuar të përpunuar bukur e të zbukuruar. Teknologjia e përmirësuar përfshin Connect Pro, me veçori zonën e qasjes me valë 4G Wi-Fi dhe Navigacion Pro, duke ju lejuar të ruani vendet tuaja të preferuara dhe të përdorni gjeste pickimi dhe zmadhimi për të eksploruar thjesht hartën. Paketa e Parkimit ju ndihmon të parkoni dhe manovroni në mënyrë të sigurt.

• Rrota aliazhi 18” me 9 këmbë “Stili 9008”
• Fenerët me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore
• Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi
• Ndenjëse të përparme të grimcuar me 10 pozicione
• Touch Pro dhe Connect Pro, duke përfshirë Android Auto™, Apple CarPlay™, InControl Apps, Navigation Pro, Pro Services dhe një rrjet qasjeje me valë 4G Wi-Fi.
• Përveç standardeve të Sistemeve të Avancuara të Asistencës së Drejtuesit, E-PACE S gjithashtu është e pajisur me Ndihmën e Parkimit 360°, Zbulimin e Mjeteve Gjatë Ecjes Mbrapsht, Njohjen e Shenjave të Trafikut dhe Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë.

E-PACE SE

Një kombinim inovativ i përsosjes, funksionalitetit dhe teknologjisë së përparuar. E-PACE SE përmban ndenjëse të përparme me 14 pozicione kujtese, hapje bagazhi të fuqizuar dhe sistemin audio madhështor MeridianTM Sound. Për të bërë çdo udhëtim më të sigurt dhe më të këndshëm, E-PACE SE gjithashtu përfshin edhe Paketë Drejtimi.

• Rrota aliazhi 19” me 10 këmbë “Stili 1039”
• Fenerët me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore
• Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me kujtesë me drita afrimi
• Ndenjëse të përparme të grimcuar me 14 pozicione
• Touch Pro dhe Connect Pro, duke përfshirë Paketën e Telefonit Inteligjent, Android Auto™, Apple CarPlay™, InControl Apps, Navigation Pro, Pro Services dhe një rrjet qasjeje me valë 4G Wi-Fi. Gjithashtu përmban sistemin e shkëlqyer Meridian™ Sound.
• Përveç standardeve të Sistemeve të Asistencës së Drejtuesve, E-PACE SE gjithashtu është e pajisur me Njohjen e Shenjave të Trafikut, Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë, Paketën e Parkimit dhe Paketën e Drejtimit. Paketa e Parkimit përmban, Ndihma e Parkimit 360°, Monitoruesi i Trafikut Prapa dhe Asistencën e Parkimit. Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit me Asistencën në Radhë, Frenimi në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimi i Këndit të Vështirë.

E-PACE HSE

Shprehja e fundit e E-PACE - Windsor me ndenjëse lëkure me 18 pozicione kujtese për shoferin dhe pasagjerin e parë, hyrje pa çelës dhe hapje bagazhi me gjest. Ekrani Ndëraktiv 12.3” siguron qartësi dhe grafika me lëvizje të qetë, të mprehtë.

• Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5054” me lëmim Sateni Gri Prerje Diamanti
• Fenerët me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore
• Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me kujtesë me drita afrimi
• Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure me vrima Windsor me 18 pozicione
• Touch Pro dhe Connect Pro, duke përfshirë Paketën e Telefonit Inteligjent, Android Auto™, Apple CarPlay™, InControl Apps, Navigation Pro, Pro Services dhe një rrjet qasjeje me valë 4G Wi-Fi. Gjithashtu përmban Sistemin e shkëlqyeshëm zanor Meridian™ dhe Ekranin Ndëraktiv të Drejtuesit.
• Përveç standardeve të Sistemeve të Asistencës së Drejtuesve, E-PACE HSE gjithashtu është e pajisur me Njohjen e Shenjave të Trafikut, Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë, Paketën e Parkimit dhe Paketën e Drejtimit. Paketa e Parkimit përmban, Ndihma e Parkimit 360°, Monitoruesi i Trafikut Prapa dhe Asistencën e Parkimit. Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit me Asistencën në Radhë, Frenimi në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimi i Këndit të Vështirë.

E-PACE R-DYNAMIC

Manovrimi i shkathët, pamje bukur që tërheq vëmendje dhe praktikalitet të shkëlqyer - ky është thelbi i E-PACE. Karakteristikat përfshijnë ndriçim të jashtëm LED të gjithanshëm, sisteme ndihmëse të shoferit dhe një ekran 10” me prekje që sjell info-zbavitje audio-vizuale të pasur.

• Rrota aliazhi 17” me 10 këmbë “Stili 1037”

• Fenerë LED
• Pasqyra me ngrohje
• Ndenjëse të përparme prej pëlhure me 8 pozicione
• Ekran me prekje 10” Touch Pro
• Frenim në rast urgjence, Kamera e pasme, Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë, Asistenca e Ruajtjes së Korsisë, Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit, Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapa.

E-PACE R-DYNAMIC S

E-PACE R-Dynamic S shton tapiceri lëkure të grimcuar të përpunuar bukur e të zbukuruar. Teknologjia e përmirësuar përfshin Connect Pro, me veçori zonën e qasjes me valë 4G Wi-Fi dhe Navigacion Pro, duke ju lejuar të ruani vendet tuaja të preferuara dhe të përdorni gjeste pickimi dhe zmadhimi për të eksploruar thjesht hartën. Paketa e Parkimit ju ndihmon të parkoni dhe manovroni në mënyrë të sigurt.

• Rrota aliazhi 18” me 9 këmbë “Stili 9008”
• Fenerët me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore
• Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi
• Ndenjëse të përparme të grimcuar me 10 pozicione
• Touch Pro dhe Connect Pro, duke përfshirë Android Auto™, Apple CarPlay™, InControl Apps, Navigation Pro, Pro Services dhe një rrjet qasjeje me valë 4G Wi-Fi.
• Përveç standardeve të Sistemeve të Avancuara të Asistencës së Drejtuesit, E-PACE S gjithashtu është e pajisur me Ndihmën e Parkimit 360°, Zbulimin e Mjeteve Gjatë Ecjes Mbrapsht, Njohjen e Shenjave të Trafikut dhe Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë.

E-PACE R-DYNAMIC SE

Një kombinim inovativ i përsosjes, funksionalitetit dhe teknologjisë së përparuar. E-PACE SE përmban ndenjëse të përparme me 14 pozicione kujtese, hapje bagazhi të fuqizuar dhe sistemin audio madhështor MeridianTM Sound. Për të bërë çdo udhëtim më të sigurt dhe më të këndshëm, E-PACE SE gjithashtu përfshin edhe Paketë Drejtimi.

• Rrota aliazhi 19” me 10 këmbë “Stili 1039”
• Fenerët me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore
• Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me kujtesë me drita afrimi
• Ndenjëse të përparme të grimcuar me 14 pozicione
• Touch Pro dhe Connect Pro, duke përfshirë Paketën e Telefonit Inteligjent, Android Auto™, Apple CarPlay™, InControl Apps, Navigation Pro, Pro Services dhe një rrjet qasjeje me valë 4G Wi-Fi. Gjithashtu përmban sistemin e shkëlqyer Meridian™ Sound.
• Përveç standardeve të Sistemeve të Asistencës së Drejtuesve, E-PACE SE gjithashtu është e pajisur me Njohjen e Shenjave të Trafikut, Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë, Paketën e Parkimit dhe Paketën e Drejtimit. Paketa e Parkimit përmban, Ndihma e Parkimit 360°, Monitoruesi i Trafikut Prapa dhe Asistencën e Parkimit. Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit me Asistencën në Radhë, Frenimi në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimi i Këndit të Vështirë.

E-PACE R-DYNAMIC HSE

Shprehja e fundit e E-PACE - Windsor me ndenjëse lëkure me 18 pozicione kujtese për shoferin dhe pasagjerin e parë, hyrje pa çelës dhe hapje bagazhi me gjest. Ekrani Ndëraktiv 12.3” siguron qartësi dhe grafika me lëvizje të qetë, të mprehtë.

• Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5051” me lëmim Sateni Gri Prerje Diamanti
• Fenerët me ndriçim LED me nënshkrim Drita Ditore
• Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me kujtesë me drita afrimi
• Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure me vrima Windsor me 18 pozicione
• Touch Pro dhe Connect Pro, duke përfshirë Paketën e Telefonit Inteligjent, Android Auto™, Apple CarPlay™, InControl Apps, Navigation Pro, Pro Services dhe një rrjet qasjeje me valë 4G Wi-Fi. Gjithashtu përmban Sistemin e shkëlqyeshëm zanor Meridian™ dhe Ekranin Ndëraktiv të Drejtuesit.
• Përveç standardeve të Sistemeve të Asistencës së Drejtuesve, E-PACE HSE gjithashtu është e pajisur me Njohjen e Shenjave të Trafikut, Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë, Paketën e Parkimit dhe Paketën e Drejtimit. Paketa e Parkimit përmban, Ndihma e Parkimit 360°, Monitoruesi i Trafikut Prapa dhe Asistencën e Parkimit. Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit me Asistencën në Radhë, Frenimi në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimi i Këndit të Vështirë.

SPECIFIKIMET E MOTORIT

Ju mund të zgjidhni nga pesë motorë Ingenium - tre me naftë dhe dy me benzinë. Të gjithë kanë teknologji Ndal/Ndiz, kanë strukturë alumini të lehtë, prodhojnë emetime më të ulët, konsum më të mirë të karburantit dhe fuqi pa mundim.

SHIKO SPECIFIKIMET

SHKARKO NJË BROSHURË

Dëshironi të dini më shumë? Për informacion të detajuar rreth E-PACE, shkarkoni broshurën e fundit këtu.

Shkarko një broshurë