• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

OPSIONE DHE JAGUAR GEAR

Me koleksionin e jashtëzakonshëm të opsioneve të Jaguar dhe Jaguar Gear, ju mund të krijoni E-PACE më të mirë në botë. Juaji.

A është E-PACE juaj në aksesorin e duhur? Nga aksesorët e specializuar të hapësirës dhe tapetet cilësorë te rrotat prej aliazhi të ndërtuara me precizion dhe pajisjet sportive të jashtme, ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë opsionesh dhe Jaguar Gear për të plotësuar pamjen.

Ndërto vetë Shfletoni aksesorët

OPSIONET E PAKETAVE TË JASHTME

PAKETA E ZEZË

Paketa opsionale Paketa e Zezë shton njëfarë drame. Ai përfshin një grilë, grykë anësore dhe rreth dritaresh të zeza me shkëlqim.

OPSIONET E PAKETAVE TË BRENDSHME

PAKETA KLIMË E FTOHTË

Shtojmë ngrohtësi në dimër me paketën opsionale Klimë e Ftohtë që përfshin rryma uji të ngrohtë për larje, ngrohje të xhamit të përparmë, timon lëkure të butë me grimcim dhe timon me ngrohje.

ZGJIDHNI NGA JAGUAR GEAR

Jepini E-PACE tuaj një prekje personale. Gjeni aksesorë që përputhen me stilin e jetës tuaj.

SHKALLË FIKSE

Shkallët anësore ndihmojnë hyrjen dhe daljen në makinë dhe përmirësojnë qasjen në çati. Karakteristikat e dizajnit përfshijnë markimin e Jaguar dhe përfshijnë zbukurimin me cepa të ndriçuar prej çeliku të pandryshkshëm dhe një tapet gome për të plotësuar aluzionin e jashtëm të makinës.

TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR

Tuba anësore të lustruara prej çeliku të pandryshkshëm plotësojnë stilin e jashtëm të makinës.

GRYKA AJRI ME FIBRA KARBONI

Grykat anësore të ajrit me fibra karboni të cilësisë së lartë mundësojnë përmirësim stili të frymëzuar nga performanca.

PRAGJE METALIKE TË NDRIÇUARA TË PERSONALIZUARA

Pragje të lëmuara çeliku të pandryshkshëm të stilit elegant, për derën e drejtuesit ose të pasagjerëve. Ndriçohen kur hapen dyert e drejtuesit ose të pasagjerit. Theksohen me ndriçim të butë Fosfor Blu. Lejon konsumatorin të specifikojë një motivin “njëngjyrësh” në zgjedhjen e shkrimit/skripteve të miratuara.

PEDALE SPORTIVE

Prodhuar prej çeliku të pandryshkshëm dhe gome, takëmi i pedaleve puthitet mirë mbi pedalet ekzistuese për një pamje bashkëkohore dhe sportive.

TAPETE LUKSOZE

Tapete luksoze, të qepura 2,050g/m2 të përparmë me thekë me logo Jaguar të stampuar dhe lidhje skajore Nubuck. Tapetet cilësorë ofrojnë një prekje plotësuese të mirë-pajisur të tapicerisë.

SHIRITA ZGARE TAVANI (KËRKON BAZË SHINASH)

Shirita zgare mundësojnë përdorimin e një game të gjerë të aksesorëve mbajtës në tavan. Me montim në bazën e shinave të fabrikës, shiritat e zgarës së E-PACE karakterizohen nga një mekanizëm të ri dhe unik me shkëputje të shpejtë, që mundëson vendosjen ose heqjen e shiritave të zgarës pa përdorimin e veglave.

TRANSPORTUES BIÇIKLETE ME MONTIM NË TAVAN

Një transportues i lehtë për tu vendosur me montim në tavan dhe me kyçje që mbart një biçikletë për mbajtëse. Mund të vendosen maksimalisht tre mbajtës.

KUTI SPORTIVE

Kuti tavani e bollshme me kyçje me kapacitet prej 320 litrash e projektuar për pajisje sportive, me përmasa 206 x 84 x 34 cm.

KLIKO DHE LUAJ

Kliko dhe Luaj është një shtojcë e lëvizshme e mbajtësit të tabletave që disponohet për tableta të ndryshëm dhe mund të vendoset lehtë në shumë kënde për rehatinë e kabinës dhe argëtim në pjesën e pasme.

KLIKO DHE VAR

Ky varëse e lëvizshme e xhaketave mundëson që këmisha ose xhaketa të mbahen e parrudhura gjatë transportimit. Gjithashtu përfshin një çengel për përdorim jashtë automjetit.

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike. Krijo E-PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

Ndërto vetë Shfletoni aksesorët