• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

E-PACE

E-PACE i ri është SUV i parë kompakt i Jaguar-it. Është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

EMETIME TË GAZIT CO2 NË g/km

Të ulëta deri 124* në versionin Manual
Të ulëta deri 147 në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)

Deri në 4.7 në versionin Manual
Deri në 5.6 në versionin Automatik
 
*Kur përdoren rrota aliazhi 17".

Me kabinë të fokusuar rreth drejtuesit në zemër të tapicerisë së fokusuar rreth familjes, E-PACE i ri merr eksperiencën e rehatshme të ngarjes së Jaguar dhe shton praktikën e përditshme të hapësirës së brendshme që udhëheq në klasën e vet. Nuk ka pasur kurrë SUV kompakte si kjo më parë.

NDËRTO VETË

Play

LINDUR PËR TË ZGJUAR NDJESITË

Një lëvizje emocionuese, instiktive është në ADN-në e çdo Jaguari. Njihuni me E-PACE e ri, SUV kompakt me zhurmën e Jaguar.

ZGJIDH MODELIN TËND TË E-PACE

GAMA E-PACE

Ngarje gjallëruese, zejtari bashkëkohore dhe praktikë e përditshme janë standarde. Pra, cilin anëtar të familjes E-PACE do të zgjidhni?

Play

NJË VEND PËR ÇDO GJË

E-PACE ka kapacitet të brendshëm që udhëheq në këtë klasë. Paneli qendror i thellë me mbajtëse filxhani të lëvizshme siguron hapësirë ​​mjaft elastike. Sirtari i kroskotit është i përshtatshëm për të gjitha gjërat që doni të mbani afër dhe të dy koshat e thellë të dyerve janë të gdhendur për të mbajtur një sërë artikujsh.

EKSPLORO PRAKTIKËN DHE SIGURINË

PAMJE E BUKUR QË TËRHEQ VËMENDJE

Me kofano të skalitur dhe të pasme muskulore, E-PACE është një SUV dinamik dhe i shkathët me linjat e një veture dy-dyershe. Për një prezencë në rrugë që bën përshtypje, E-PACE ka fenerë LED me shkëlqim dhe dritat LED të pasme simbol. Për të rritur sigurinë, me stil, zgjidhni fenerët Matrix LED me simbolin Drita Ditore dhe Tregues Drejtimi të Animuar.

EKSPLORO PAMJEN E JASHTME

KABINË E FOKUSUAR RRETH DREJTUESIT

Karakteristikat e brendshme të E-PACE të orientuara rreth drejtuesit përfshijnë materiale me cilësi të lartë dhe dizajn bashkëkohor. Kabina përqendrohet rreth drejtuesit, duke i vendosur të gjitha komandat dhe butonat brenda shtrirjes së kollajtë të dorës, kështu që ju mund të përqendroheni në emocionin e ngarjes.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
Play

EKSPERIENCA E DREJTIMIT

Zbuloni emocionet e drejtimit të E-PACE. Duke ofruar një ekuilibër unik midis shkathtësisë dhe udhëtimit të rehatshëm, sistemi i suspensionit plotësisht i pavarur ka një dizajn të sofistikuar të pezullimit të pasmë me lidhje të shumëfishtë. Teknologjitë e avancuara të lëvizjes, duke përfshirë kollodokun aktiv dhe dinamikën përshtatëse, sigurojnë që E-PACE të ofrojë udhëtim të shkathët dhe të kontrolluar.

EKSPLORO PERFORMANCËN E NGARJES SË MAKINËS

Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë. Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.’

TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

Projektuar për të bërë makinën më të sigurt dhe më të këndshme, teknologjia më e mirë e teknologjisë E-PACE përfshin sistemin Infotainment Touch Pro që përmban një ekran 10” me prekje të modelit tablet. Për një eksperiencë të personalizuar, Cilësimet Inteligjente* kujton një numër cilësimesh të ruajtura në profilin e çdo shoferi, duke përfshirë mediat që ju pëlqen të luani në udhëtimin tuaj.

*Cilësimet Inteligjente janë pjesë e paketës Connect Pro dhe janë standarde në E-PACE S, SE dhe HSE.

EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS
E-PACE DO TË THOTË BIZNES

E-PACE DO TË THOTË BIZNES

Si SUV i parë kompakt i Jaguar, E-PACE i ri kombinon një prani të mrekullueshme në rrugë me praktikë të gjerë - një kombinim fantastik për drejtuesit e biznesit. Shtojini asaj një sërë motorësh efikas Ingenium dhe teknologji performance të njohura botërore për t'ju ndihmuar të merrni gjithçka në hapat të mëdhenj dhe keni një zgjedhje bindëse për flotën tuaj.

E-PACE

Manovrimi i shkathët, pamje bukur që tërheq vëmendje dhe praktikalitet të shkëlqyer - kjo është esenca e E-PACE. Karakteristikat përfshijnë ndriçim të jashtëm LED të gjithanshëm, sisteme ndihmëse të shoferit dhe një ekran 10” me prekje që sjell info-zbavitje audio-vizuale të pasur.

E-PACE S

E-PACE S shton tapiceri lëkure të grimcuar të përpunuar bukur e të zbukuruar. Teknologjia e përmirësuar përfshin Connect Pro, me veçori zonën e qasjes me valë 4G Wi-Fi dhe Navigacion Pro, duke ju lejuar të ruani vendet tuaja të preferuara dhe të përdorni gjeste pickimi dhe zmadhimi për të eksploruar thjesht hartën. Paketa e Parkimit ju ndihmon të parkoni dhe manovroni në mënyrë të sigurt.

E-PACE SE

Një kombinim inovativ i përsosjes, funksionalitetit dhe teknologjisë së përparuar. E-PACE SE përmban ndenjëse të përparme me 14 pozicione kujtese, hapje bagazhi të fuqizuar dhe sistemin audio madhështor Meridian Sound. Për të bërë çdo udhëtim edhe më të sigurt, më relaksues dhe më të këndshëm, E-PACE SE gjithashtu përfshin edhe Paketë Drejtimi.

E-PACE HSE

Shprehja e fundit e E-PACE - Windsor me ndenjëse lëkure me 18 pozicione kujtese për shoferin dhe pasagjerin e parë, hyrje pa çelës dhe hapje bagazhi me gjest. Ekrani Ndëraktiv 12.3” siguron qartësi dhe grafika me lëvizje të qetë, të mprehtë.

E-PACE R-DYNAMIC

Manovrimi i shkathët, pamje bukur që tërheq vëmendje dhe praktikalitet të shkëlqyer - ky është thelbi i E-PACE. Karakteristikat përfshijnë ndriçim të jashtëm LED të gjithanshëm, sisteme ndihmëse të shoferit dhe një ekran 10” me prekje që sjell info-zbavitje audio-vizuale të pasur.

E-PACE R-DYNAMIC S

E-PACE S shton tapiceri lëkure të grimcuar të përpunuar bukur e të zbukuruar. Teknologjia e përmirësuar përfshin Connect Pro, me veçori zonën e qasjes me valë 4G Wi-Fi dhe Navigacion Pro, duke ju lejuar të ruani vendet tuaja të preferuara dhe të përdorni gjeste pickimi dhe zmadhimi për të eksploruar thjesht hartën. Paketa e Parkimit ju ndihmon të parkoni dhe manovroni në mënyrë të sigurt.

E-PACE R-Dynamic SE

Një kombinim inovativ i përsosjes, funksionalitetit dhe teknologjisë së përparuar. E-PACE SE përmban ndenjëse të përparme me 14 pozicione kujtese, hapje bagazhi të fuqizuar dhe sistemin audio madhështor Meridian Sound. Për të bërë çdo udhëtim edhe më të sigurt, më relaksues dhe më të këndshëm, E-PACE SE gjithashtu përfshin edhe Paketë Drejtimi.

E-PACE R-DYNAMIC HSE

Shprehja e fundit e E-PACE - Windsor me ndenjëse lëkure me 18 pozicione kujtese për shoferin dhe pasagjerin e parë, hyrje pa çelës dhe hapje bagazhi me gjest. Ekrani Ndëraktiv 12.3” siguron qartësi dhe grafika me lëvizje të qetë, të mprehtë.