• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

PRAKTIKA DHE SIGURIA

Kudo që të duhet të shkosh, gjithçka që duhet të marrësh, E-PACE është projektuar për t’ju transportuar juve dhe pasagjerëve tuaj lehtësisht, qetësisht

Për sigurinë optimale, E-PACE është projektuar për të përfshirë një sërë veçorish jo vetëm për t'ju mbrojtur ju dhe udhëtarët tuaj, por edhe për të ndihmuar në mënyrë aktive që të parandalohen aksidentet. Shumë më tepër se shuma e pjesëve të tyre, sistemet e asistencës së shoferit E-PACE punojnë së bashku për ta bërë makinën më të lehtë në drejtim dhe më të sigurt.

NDËRTO VETË

Play

ÇELËSI I AKTIVITETIT

With the optional Activity Key you can enjoy your favourite activities, and keep your car key securely in the car. For extra convenience, you can strap the Activity Key to your wrist. The wristband is robust and fully waterproof, allowing you to take part in a range of activities. Simply touch your Activity Key on the tailgate to lock or unlock the car and deactivate or reactivate the conventional key fob.
 
Model shown is a E-PACE First Edition. The 12.3” Interactive Driver Display is not available on this model. Some features described may be market or powertrain dependent. Please consult your local Jaguar retailer for more information.

HAPJE BAGAZHI ME GJEST E FUQIZUAR*

Hapja e bagazhit me gjest e fuqizuar* i mundëson drejtuesit të operojë hapjen e bagazhit nga pjesa anësore, pa pasur nevojë të prekë fizikisht automjetin ose pultin. Vendosni lehtësisht këmbën tuaj nën një nga qoshet e pasme të makinës dhe bagazhi hapet ose mbyllet.
 
* Ofrohet vetëm kur është i pajisur me hyrje opsionale pa çelës.
 
Modeli i treguar është E-PACE, varianti i parë. Ekrani ndëraktiv 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.

MERRNI BOTËN TUAJ ME VETE

Sendet e mëdha mund të vendosen lehtësisht në një hapësirë ngarkese me gjerësi deri në 1.3 metra - duke e bërë të lehtë që E-PACE mbajë një karrocë fëmijësh të shtrirë. Me një kapacitet prej 441 litrash, mund të futni lehtësisht dy valixhe mesatare dhe tre valixhe me përmasa kabine.
 
Modeli i paraqitur është E-PACE, varianti i parë. Ekrani Ndëraktiv i Drejtuesit 12.3” nuk disponohet në këtë model. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.

ASISTENCA E DREJTUESIT

Frenimi në rast urgjence

Nëse zbulohet një përplasje e mundshme, E-PACE lëshon një paralajmërim të dëgjueshëm për përplasje përpara. Kjo shoqërohet me paralajmërime vizuale. Nëse drejtuesi nuk ndërmerr asnjë veprim, sistemi aktivizon frenimin për të ndihmuar në reduktimin e ashpërsisë së përplasjes së mundshme. Ky sistem gjithashtu përfshin ndjeshmërinë e këmbësorëve.
SHIKO FILMIN

Asistenca e Ruajtjes së Korsisë

Percepton kur automjeti juaj del pa qëllim nga korsia dhe ju rikthen brenda saj me butësi.
SHIKO FILMIN

Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit

Zbulon nëse po filloni të ndjeheni të përgjumur dhe ju jep një paralajmërim paraprak kur keni nevojë të bëni pushim.
SHIKO FILMIN

Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë

Kontrolli i Udhëtimit ju lejon të mbani shpejtësinë aktuale të automjetit pa pasur nevojë për përdorim të vazhdueshëm të pedalit të përshpejtuesit - duke ndihmuar në pakësimin e lodhjes. Kufizuesi i shpejtësisë ju lejon të paracaktoni një shpejtësi maksimale të caktuar që automjeti nuk do ta tejkalojë.

Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapa

Bën manovrimin më të lehtë dhe më të sigurtë - kur zgjidhni Mbrapsht aktivizohen sensorët në parakolpët e përparmë dhe të pasmë. Ndërsa parkoni, ekrani me prekje dhe reagimet audio tregojnë se sa afër jeni nga pengesat.

Kamera rrethuese 360°*

Ofron një pamje të jashtme prej 360° nëpërmjet Ekranit me Prekje, duke ndihmuar me manovrime të ndryshme nga parkimi në anë të rrugës, për të hyrë dhe dalë nëpër hapësira të ngushta dhe kryqëzime.

*Karakteristikë opsionale.
SHIKO FILMIN

FENERË MATRICË LED

Fenerët opsionale LED me matricë mundësojnë Asistenca e Rrezes së Fortë Inteligjente (IHBA) dhe Ndriçim Përpara Përshtatës (AFL). Duke ndarë rrezen kryesore të dritës në shirita vertikalë të papërshkueshëm, IHBA maksimizon numrin e pjesëve të rreze të forta rrotull trafikut në ardhje për dukshmëri maksimale, derisa hedh hije para automjeteve që vijnë para për të parandaluar verbimin dhe sigurinë optimale. Treguesit e Drejtimit të Animuar ndihmojnë në zvogëlimin e kohës që i duhet përdoruesve të tjerë të rrugës për të njohur drejtimin e synuar të udhëtimit.

JASTËK AJRI PËR KËMBËSORËT

JASTËK AJRI PËR KËMBËSORËT

Në rast përplasjeje sensorët në parakolp aktivizojnë një jastëk ajri nën kofano. Kjo bën hapjen e kofanos dhe fryrjen e një jastëku ajri të jashtëm për të mbrojtur këmbësorët ose çiklistët nga kontakti me xhamin e përparmë.

PAKETAT E ASISTENCËS SË DREJTUESIT

Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën në Radhë

Mban automjetin tuaj në distancë të sigurt nga automjeti përpara. Nëse makina përpara do të ndalej plotësisht, automjeti juaj do të ndalet. Sapo lëviz trafiku, thjesht prekni përshpejtuesin dhe Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit do të rifillojë lëvizjen pas makinës përpara.

Frenimi me shpejtësi të lartë në rast urgjence

Frenimi në rast urgjence me shpejtësi të lartë mund të ndihmojë në uljen e lëndimeve dhe dëmtimeve duke kapur automatikisht frenat nëse një përplasje është e pashmangshme.

Monitorimi i Këndit të Vështirë

Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në vendin e vështirë për të parë kur filloni të ndryshoni korsi, ky sistem siguron moment drejtimi saktësisht të llogaritur - duke e udhëhequr makinën tuaj në mënyrë të sigurtë larg nga automjeti që po afrohet.

Monitoruesi i Trafikut Prapa

Ju paralajmëron për automjete, këmbësorë ose rreziqe të tjera që afrohen nga të dyja anët e automjetit tuaj. Sistemi do t'ju lajmërojë me paralajmërime audio e vizuale edhe kur pamja është e penguar.

Asistenca e Parkimit

Bën parkimin paralel dhe pingul më të lehtë duke e drejtuar automjetin tuaj brenda ose jashtë hapësirës së parkimit. Grafikat dhe njoftimet ju drejtojnë përmes manovrave. Thjesht zgjidhni transmisionin e përshtatshëm dhe kontrolloni shpejtësinë.

Ndihma e Parkimit 360°

Sensorët e vendosur rreth makinës aktivizohen automatikisht kur është përzgjedhur transmisioni Mbrapsht. Sistemi gjithashtu mund të aktivizohet manualisht. Ndërsa parkoni, ekrani me prekje dhe reagimet audio tregojnë afërsinë nga pengesat.

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike. Krijo E-PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

1Përfshirë në Paketat Specifikuese ose opsionale të SE dhe HSE. Disponohen vetëm është e pajisur me pasqyra opsionale me zbehje automatike që palosen. Vetëm transmisioni automatik. 2Përfshirë në Paketat Specifikuese ose opsionale të S, SE dhe HSE. 3Disponohen vetëm është e pajisur me pasqyra opsionale me zbehje automatike që palosen.

Ndërto vetë