• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Jaguar Racing

ELEKTRIFIKIMJAGUAR ELEKTRIZON

Te Jaguar, ne jemi të përkushtuar për të krijuar makina elektrike me bateri që janë elektrizuese për tu ngarë. Nëpërmjet ekipit tonë të Formula E, po përshpejtojmë zhvillimin e teknologjive të makinave elektrike dhe i sjellim ato në gamën tonë ngazëlluese të makinave rrugore me bateri, duke filluar me I-PACE Concept.
Eksploro I-PACE Concept Eksploro Jaguar Racing

I-PACE CONCEPT

I‑PACE Concept është një paraqitje e mrekullueshme e makinës sonë të parë të prodhimit me energji elektrike. Një makinë me të gjitha rrotat aktive, 400PS, 5 vendëshe me një distancë prej mbi 500km*. Ajo arrin 0-60mph në rreth 4 sekonda dhe arrin 80% të karikimit në 90 minuta me një karikues të shpejtë 50kW DC.

*Cikli i testimit EU NEDC

Të gjitha shifrat për përshpejtimin, fuqinë, shpejtësinë, distancën dhe karikimin janë vlerësimet e prodhuesit për informatat më të mira të disponueshme në publikim. Automjetet e prodhimit do të testohen dhe certifikohen para lëshimit, me shifra zyrtare të disponueshme para ndonjë porosie të klientit.

Eksploro I-PACE Concept

GARA PËR RISI

Për të sjellë performancën elektrizuese Jaguar në gjeneratën tonë të ardhshme të makinave rrugore, jemi duke garuar në pistën e kampionatit Formula E të FIA-s. Ajo na mundëson një jetë të vërtetë, pistë të shpejtë për testimin dhe përsosjen e teknologjive të makinave elektrike.

Eksploro Jaguar Racing