• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

EKSPERIENCA JAGUAR

Nuk ka mënyrë më të mirë për të njohur Jaguar se sa të afroheni me makinat tona. Bashkohuni me ne për një Eksperiencë Drejtimi Jaguar, një vizitë prapa-skene në një nga vendet tona të prodhimit, merrni pjesë në një nga eksperiencat tona ikonike ose zbuloni se si Jaguar është një forcë lëvizëse prapa partneriteteve sportive kryesuese të botës.

VIZITA E ARTIT TË PERFORMANCËS

Zbuloni si ndiheni në të vërtetë kur ngisni një Jaguar. Emocionet. Drithërimi. Performanca.

VIZITA NË FABRIKË

Vizitat tona në fabrikë ju ofrojnë mundësinë unike për të përjetuar të gjithë procesin e krijimit të makinave tona - nga derdhja e fletëve metalike deri te detajet përfundimtare të ndërlikuara.

NË VENDIN E DREJTUESIT

Në rrugë ose në testin tuaj të drejtimit, nuk ka mënyrë më të mirë për të përjetuar gëzimin e një makine Jaguar se sa ulja në timon.