AKADEMIA E AKULLIT
SUEDI

Në skajin e rrethit arktik suedez, Arjeplog është një shkretëtirë surrealiste me temperatura nën zero. Po aq i qetë sa edhe ekstrem, ngado të hidhni vështrimin shikoni një panoramë të përmasave epike që do të thotë se nuk është vetëm ajri i ftohtë që ju lë pa frymë.

ZGJIDH EKSPERIENCËN E NGASJES MBI AKULL

NGASJE MBI AKULL

NGASJE MBI AKULL

Në dispozicion si eksperiencë 3 ditore në fundjavë ose 4-ditore në mes të javës, ky është prezantimi i përsosur me artin emocionues të ngasjes mbi akull. Me Arktikun mahnitës në sfond, testoni kufijtë tuaj mbi pista të ndryshme mbi akull.
MË MBAJ TË INFORMUAR
NGASJE MBI AKULL E AVANCUAR

NGASJE MBI AKULL E AVANCUAR

Ofrohet si eksperiencë 3 ditore në fundjavë ose 4 ditore në mes të javës, programi Ngasje Mbi Akull e Avancuar është i përshtatur për vizitorët që kthehen ose ata me eksperiencë të mëparshme të ngasjes mbi akull. Kaloni gamën e makinave Jaguar dhe Land Rover përmes sfidave teknike dhe merrni sa më shumë nga mësimet vetëm me instruktorin.
MË MBAJ TË INFORMUAR

GALERIA E AKADEMISË SË AKULLIT

Shikoni një parashikim të çfarë mund të prisni nga Akademia e Akullit
SHIKO GALERINË
LEXONI KOMENTET TE LIBRI I VIZITORËVE
Shikoni se çfarë menduan vizitorët tanë sypatrembur më të fundit për përvojën tek Akademia e Akullit me Jaguar.
SHKARKO LIBRIN E VIZITORËVE

"Fantastik, nga fillimi në fund. Jetoni jetën në maksimum dhe vazhdoni me eksperiencat!"

GRAHAM, MB

PYETJE TË SHPESHTA

OPEN ALL
COVID-19
NË PËRGJITHËSI
ÇMIMI
NGASJA
UDHËTIMI