• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

JAGUAR F-PACE GEAR - AKSESORË

Kemi krijuar një sërë paketash me aksesorë për të zgjeruar kapacitetin e F-PACE tuaj, shkathtësisë dhe individualitetin.


Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet e fundit.


Aksesorët Jaguar ju lejojnë të personalizoni F-PACE tuaj sipas shijes, mënyrës së jetesës dhe interesave tuaja. Kemi vendosur më të njohurat në katër paketa të përshtatshme: Fibra Karboni, E jashtme, E brendshme dhe Stil Jetese Shikojini, pastaj ndërtoni F-PACE-n tuaj ose shfletoni katalogun tonë të aksesorëve në internet për të parë gamën e plotë.

NDËRTO VETË GJEJ PAJISJE

PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT

Theksoni karakterin e makinës sportive F‑PACE me këto përmirësime të hijshme me stil.

PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT PËRFSHIN:

PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT PËRFSHIN:

Kupa pasqyrash dhe gryka anësore me fibra karboni origjinale të cilësisë së lartë.

PAKETA STILIM

Këto pajisje theksojnë dukshëm pamjen e F‑PACE.

PAKETA STIL I JASHTËM PËRFSHIN:

PAKETA STIL I JASHTËM PËRFSHIN:

Gryka ajrimi të zeza me shkëlqim dhe kapakë pasqyrash të zeza me shkëlqim.

PAKETA E STILIT TË JETËS

Shijoni aktivitetet sportive, aventurën dhe pushimet në maksimum duke mbrojtur F-PACE tuaj si brenda dhe jashtë.

PAKETA STIL JETESE PËRFSHIN:

PAKETA STIL JETESE PËRFSHIN:

Merrni më shumë nga F-PACE juaj me këtë paketë. Shiritat e zgarës me markim Jaguar ju lejojnë të mbani gjithçka që nga pajisjet sportive deri te bagazhet. Parafangot e parme dhe të pasme shtojnë një mbrojtje shtesë kundër papastërtisë dhe guriçkave. Ndërsa për tapicerinë, astari prej gome dhe tapeti prej gome janë të lehtë për tu pastruar dhe ofrojnë mbrojtje nga konsumi dhe ciflosjet.

PAKETA E TAPICERISË

Përmirësoni kabinën tuaj të F-PACE me këta aksesorë të brendshëm Jaguar.

PAKETA STIL I BRENDSHËM PËRFSHIN:

PAKETA STIL I BRENDSHËM PËRFSHIN:

Për mbrojtje në të gjithë tapicerinë tuaj dhe një prekje luksi të shtuar, kjo paketë përfshin tapet cilësor të hapësirës së bagazhit. Përmirësimi i mëtejshëm i kontrolleve të drejtuesit janë levat e ndërrimit të marsheve në saten të kromuar të përbëra nga alumin i anodizuar.

PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE

Mbani kafshën tuaj shtëpiake të lumtur dhe të sigurt me paketat tona për kafshë shtëpiake. Një ndarës me lartësi të plotë e ndan hapësirën e pasagjerëve me tuajën, ndërsa tapeti prej gome të qëndrueshme mbron hapësirën e ngarkesës së automjetit tuaj.

Ju mund të zgjidhni modelin F-PACE dhe të shtoni opsione e aksesorë sipas dëshirës, ​​kur të ndërtoni F-PACE tuaj. Dhe në qoftë se dëshironi të shikoni përtej zgjedhjeve tona të paraqitura dhe të personalizoni F-TYPE më tej, pse të mos shfletoni katalogun e plotë në internet?

NDËRTO VETË Gjej aksesorë