• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

BRENDËSIA E F-PACE SVR

Kabina e F-PACE SVR, me ndenjëse të performancës e vendos drejtuesin dhe pasagjerët në mes të skenës.
F‑PACE SVR
F-PACE
Luaj

TAPICERIA

Brendia e F-PACE-së shkrin elegancën dhe sportivitetin për të krijuar më të fundit në dizajnin bashkëkohor.
F‑PACE SVR
F-PACE

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.

NË VENDIN E SHOFERIT

Zgjidhni ndenjëset opsionale të performancës me lëkurë të grimcuar1 për të shtuar në ndjenjën e veturës sportive. Me mbështetëse krahu të rregullueshme për t’ju mbajtur fort në ndenjëse mundësojnë edhe më shumë mbështetje anësore. Në F-PACE SVR, ndenjëset e performancës janë të veshura në lëkurë Windsor me vrima, me model rombi dhe logo SVR të stampuar te mbështetësja e kokës.

NDËRTO VETË

PERFORMANCA

Ndenjëse lëkure Windsor me vrima të performancës Light Oyster/Ebony, me model rombi2.

LUKS

Ndenjëse lëkure Windsor me vrima Siena Tan disponohen në modelin Portfolio.

SPORT

Ndenjëse sportive lëkure të grimcuar Ebony/Pimento disponohen në R-Sport.

CILËSI DHE ZEJTARI

F-PACE ka një nga zgjedhjet më gjithëpërfshirëse të tapicerisë në klasën e vet. Me paraqitjen e zejtarisë britanike bashkëkohore, materiale cilësore të zgjedhura, artikuj prej lëkure të zhdërvjellët dhe shtresa të sofistikuara - duke përfshirë një rimeso opsionale të re prej fibrash karboni.

NDËRTO F-PACE TËND

Projektoni dhe ndërtoni F-PACE tuaj të përsosur për të siguruar që makina juaj i përshtat në mënyrë specifike stilit tuaj të jetesës. Mund të zgjidhni modelin tuaj, motorin tuaj dhe të shfletoni gamën tonë të ngjyrave, rrotave dhe më shumë.

NDËRTO VETË

NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

Ju mund ta çoni personalizimin në nivelin tjetër me ndriçimin opsional të atmosferës së brendshme3 që krijon një efekt të pasur vizual dhe një atmosferë mikpritëse e relaksuese për të gjithë. Sistemi thekson detajet më të përsosura të dizajnit me ndriçim të lehtë në një zgjedhje prej dhjetë ngjyrash të ndryshme. F-PACE mund të krijojë një ambient që përputhet me çdo humor tuajin.

HAPËSIRA E PASME

Në pjesën e pasme, hapësira për këmbët dhe gjunjët janë përkatësisht 945 mm dhe 65 mm. Ka hapësirë ​​për tre të rritur që të ulen së bashku mirë, ndërkohë që ndenjëset e pasme kanë edhe pjerrësim elektrik4 - pozicioni i përsosur i ndenjëses është larg sa vetëm prekja e një butoni.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit

Më shumë
TAVAN PANORAMIK

TAVAN PANORAMIK

Zgjidhni një nga çatitë tona opsionale qelqi panoramike5, fikse ose me rrëshqitje, për të mbushur brendësinë e E-PACE-it tuaj me dritë dhe për të rritur ndjenjën e hapësirës së bollshme. Për një intimitet më të madh dhe për të reduktuar ngrohjen e tepërt nën rrezet e diellit, çdo çati panoramike është e pajisur me një grilë elektrike si standard.

Jaguar F-PACE është SUV i performancës që kombinon ngazëllimin e drejtimit me praktikën dhe efikasitetin. Krijo F-PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

1 Disponohet vetëm në F-PACE R-Sport dhe F-PACE S.
2 Disponohet vetëm në F-PACE SVR.
3 Disponueshmëria dhe përshtatja janë në varësi të tregut.
4 Karakteristikë opsionale. Nuk disponohet në F-PACE SVR.
5 Përshtatja e tavanit panoramik prej xhami varet nga tregu dhe modeli.