• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

Praktika dhe Siguria

Teknologjikisht i avancuar dhe tepër praktik, F-PACE ka gjithçka që ju nevojitet për të mbështetur jetën tuaj aktive.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet e fundit.

PROJEKTUAR PËR JETË

E krijuam F-PACE për t’u mundësuar të gjithë hapësirën që ju nevojitet juve, pasagjerve tuaj dhe stilit tuaj të jetesës. Dhe për besim e siguri të shtuar, F-PACE përmban teknologji të avancuar të asistencës së drejtuesit për ta bërë çdo udhëtim më relaksues dhe më të lehtë.

NDËRTO VETË

E BOLLSHME DHE PRAKTIKE

F-PACE është praktike dhe e gjithanshme. Konfigurimi i ndenjëseve të pasme në raport 40:20:40, lartësia e ulët e ngarkimit, hapja e gjerë e bagazhit dhe ngarkesa mbresëlënëse prej 1,740 litrash1 me ndenjëset e pasme të palosura, e bën më të lehtë që të ngarkohet me gjithçka që ju nevojitet.

1Konfigurimi i bagazhit dhe hapësira totale e ngarkesës ndryshojnë në varësi të modelit dhe nëse është e pajisur me rrotë rezervë të plotë ose rrotë rezervë të vogël. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë detaje.

ÇELËSI I AKTIVITETIT

Çelësi i aktivitetit2 e bën jetesën e plotë edhe më të lehtë. Rripi i dorës është i fortë dhe plotësisht i papërshkueshëm nga uji. Kjo ju lejon të shijoni një sërë aktivitetesh - nga hedhja me parashutë në not - dhe të mbani çelësin e makinës. Pulti konvencional mbetet brenda makinës pasi çaktivizohet për qëllime sigurie.

2 Karakteristikë opsionale.
Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

HAPJE BAGAZHI ME GJEST E FUQIZUAR

HAPJE BAGAZHI ME GJEST E FUQIZUAR

Hapja e bagazhit me gjest e fuqizuar3 i mundëson drejtuesit të operojë hapjen e bagazhit nga pjesa anësore, pa pasur nevojë të prekë fizikisht automjetin ose pultin. Thjesht vendosni këmbën tuaj nën një nga qoshet e pasme të makinës dhe dera e bagazhit hapet ose mbyllet.

3 Karakteristikë opsionale. Nuk disponohet në F-PACE SVR

SHTRESË DYSHEMEJE E NDËRRUESHME

SHTRESË DYSHEMEJE E NDËRRUESHME

Shtresa e dyshemesë1 e F-PACE është e ndërrueshme në një çast, nga një tapet i fortë një sipërfaqe të pastër, e përsosur për pajisje të lagështa ose me baltë.

*Konfigurimi i bagazhit dhe hapësira e përgjithshme e ngarkesës do të ndryshojnë në varësi të modelit dhe nëse është e pajisur me rrotë rezervë të plotë ose rrotë rezervë të vogël. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë detaje.

RROTA REZERVË E PLOTË

RROTA REZERVË E PLOTË

F-PACE është e disponueshme me një rrotë rezervë të plotë që i përshtatet zgjedhjes tuaj të rrotave të aliazhit. Kjo shtesë e ngre lartësinë e katit të bagazhit kështu që zvogëlon kapacitetin mbajtës. Ju lutemi të flisni me shitësin Jaguar për detaje, pasi kjo mund të ndikojë në përputhshmërinë e disa veçorive dhe aksesorëve.

KARAKTERISTIKA STANDARDE TË ASISTENCËS SË DREJTUESIT

FRENIMI NË RAST URGJENCE

Nëse zbulohet një përplasje e mundshme, F‑PACE lëshon një paralajmërim akustik për përplasje. Kjo shoqërohet me paralajmërime vizuale. Nëse drejtuesi ndërmerr asnjë veprim, sistemi aktivizon frenimin për të ndihmuar në reduktimin e ashpërsisë së përplasjes së mundshme. Ky sistem gjithashtu përfshin ndjeshmërinë e këmbësorëve.4

ASISTENCA E RUAJTJES SË KORSISË DHE MONITORIMI I GJENDJES SË DREJTUESIT

Asistenca e Ruajtjes së Korsisë zbulon kur makina juaj del pa qëllim nga korsia juaj dhe zbaton një moment rrotullues korrigjues në timon, duke ju inkurajuar ta drejtoni automjetin tuaj brenda korsisë.

Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit zbulon nëse po filloni të ndiheni të përgjumur duke monitoruar të dhënat e manovrimit dhe ju jep një paralajmërim të hershëm kur keni nevojë të bëni pushim.4

NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT

E bën manovrimin edhe më të lehtë. Sensorët e vendosur në parakolpët e përparmë dhe të pasmë aktivizohen manualisht ose kur përzgjidhet marshi mbrapsht. Ndërsa parkoni, ekrani me prekje dhe reagimet audio tregojnë se sa afër jeni nga pengesat.4

KAMERA E PASME

Siguron dukshmëri të përmirësuar kur lëvizni mbrapsht. Linjat statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të F-PACE dhe rrugën tuaj të parashikuar, mbivendosen në pamjen e pasme të shfaqur në ekranin me prekje.4

PAKETA OPSIONALE

Zgjidhni nga një sërë paketash për të përmirësuar përvojën tuaj në drejtimin e makinës.

ASISTENCA E PARKIMIT

Asistenca e Parkimit e bën parkimin në paralel dhe në pingul të thjeshtë duke e drejtuar automjetin tuaj në një hapësirë ​​të përshtatshme. Ju vetëm duhet të zgjidhni marshin e përshtatshëm dhe të kontrolloni shpejtësinë e automjetit, ndërsa grafika dhe njoftimet ju drejtojnë përmes manovrave. Asistenca e Parkimit mund t'ju drejtojë gjithashtu të dilni nga një hapësirë parkimi në paralel, duke hequr të gjithë stresin e parkimit.

NDIHMA E PARKIMIT 360°

Ndihma jonë parkimi 360° ju jep siguri të plotë kur manovroni në hapësira të ngushta. Sensorët e vendosur rreth makinës aktivizohen automatikisht kur është përzgjidhet Mbrapsht ose mund të aktivizohet manualisht, me një grafik që shfaqet mbi ekranin me prekje që tregon një pamje të sipërme të veturës. Ndërsa parkoni, ekrani me prekje dhe reagimet audio tregojnë se sa afër jeni nga pengesat.

MONITORUESI I TRAFIKUT PRAPA

Monitoruesi i Trafikut Prapa është veçanërisht i dobishëm kur ecni mbrapsht nga një parkim. Sistemi ju paralajmëron për automjete, këmbësorë ose rreziqe të tjera që afrohen nga të dyja anët e automjetit tuaj. Ju lajmëron me paralajmërime akustike e vizuale që të jeni në dijeni çfarë keni prapa edhe kur pamja është e penguar.

KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT ME NDAL DHE EC

Mban një distancë të sigurt nga automjeti përpara edhe kur ngadalëson. Nëse automjeti përpara do të ndalej plotësisht, automjeti juaj do të ndalet. Në trafikun me lëvizje ec-ndal, Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit automatikisht rifillon ecjen pas makinës përpara nëse ndalohet për më pak se 3 sekonda.

ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË

Asistenca e Këndit të Vështirë mund t’ju ndihmojë në parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në këndin tuaj të vështirë kur filloni të ndryshoni korsi, një dritë paralajmëruese e vogël ndriçon në pasqyrën e krahut përkatës dhe një moment drejtimi ju nxit të largoni automjetin nga makina në ardhje.

FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE

Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence zbulon kur mund të ndodhë një goditje e mundshme frontale dhe shfaq një alarm para për të paralajmëruar drejtuesin që të frenojë. Në rast se drejtuesi nuk reagon, automjeti kap frenat në mënyrë që të reduktojë ashpërsinë e përplasjes së mundshme. Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence është gati dhe aktiv nga 10 km/h në 160 km/h.

ASISTENCA E PARKIMIT

Asistenca e Parkimit e bën parkimin në paralel dhe në pingul të thjeshtë duke e drejtuar automjetin tuaj në një hapësirë ​​të përshtatshme. Ju vetëm duhet të zgjidhni marshin e përshtatshëm dhe të kontrolloni shpejtësinë e automjetit, ndërsa grafika dhe njoftimet ju drejtojnë përmes manovrave. Asistenca e Parkimit mund t'ju drejtojë gjithashtu të dilni nga një hapësirë parkimi në paralel, duke hequr të gjithë stresin e parkimit.

NDIHMA E PARKIMIT 360°

Ndihma jonë parkimi 360° ju jep siguri të plotë kur manovroni në hapësira të ngushta. Sensorët e vendosur rreth makinës aktivizohen automatikisht kur është përzgjidhet Mbrapsht ose mund të aktivizohet manualisht, me një grafik që shfaqet mbi ekranin me prekje që tregon një pamje të sipërme të veturës. Ndërsa parkoni, ekrani me prekje dhe reagimet audio tregojnë se sa afër jeni nga pengesat.

MONITORUESI I TRAFIKUT PRAPA

Monitoruesi i Trafikut Prapa është veçanërisht i dobishëm kur ecni mbrapsht nga një parkim. Sistemi ju paralajmëron për automjete, këmbësorë ose rreziqe të tjera që afrohen nga të dyja anët e automjetit tuaj. Ju lajmëron me paralajmërime akustike e vizuale që të jeni në dijeni çfarë keni prapa edhe kur pamja është e penguar.

KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT ME ASISTENCËN E DREJTIMIT

Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit e bën ngarjen në autostradë dhe situatat e trafikut të rënduar edhe më të lehtë dhe më të rehatshme. E arrin këtë duke asistuar butë drejtimin, përshpejtimin dhe frenimin për të përqendruar automjetin në korsi duke ruajtur një distancë të caktuar nga automjetet para. Ndërhyrjet e moderuara të drejtimit sigurojnë që përpjekja fizike e mbajtjes së pozicionit qendror të automjetit të zvogëlohet.

ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË

Asistenca e Këndit të Vështirë mund t’ju ndihmojë në parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në këndin tuaj të vështirë kur filloni të ndryshoni korsi, një dritë paralajmëruese e vogël ndriçon në pasqyrën e krahut përkatës dhe një moment drejtimi ju nxit të largoni automjetin nga makina në ardhje.

FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE

Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence zbulon kur mund të ndodhë një goditje e mundshme frontale dhe shfaq një alarm para për të paralajmëruar drejtuesin që të frenojë. Në rast se drejtuesi nuk reagon, automjeti kap frenat në mënyrë që të reduktojë ashpërsinë e përplasjes së mundshme. Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence është gati dhe aktiv nga 10 km/h në 160 km/h.

KAMERA RRETHUESE 360°

Kamera Rrethuese 360° përdor katër kamera dixhitale të vendosura në mënyrë diskrete rreth automjetit, duke ofruar pamje 360° nga lart në ekranin me prekje. Me kapacitet për të ofruar disa pamje të ndryshme në të njëjtën kohë, kjo ndihmon në manovra të ndryshme, që nga parkimi buzë trotuarit deri në hyrjen e daljen nga hapësirat e ngushta dhe kryqëzimet.6

Jaguar F-PACE është SUV i performancës që kombinon ngazëllimin e drejtimit me praktikën dhe efikasitetin. Krijo F-PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm nëse është e sigurt. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.
1Konfigurimi i bagazhit dhe hapësira e përgjithshme e ngarkesës do të ndryshojnë në varësi të modelit dhe nëse është e pajisur me rrotë rezervë të plotë ose rrotë rezervë të vogël. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë detaje.
2Karakteristikë opsionale.
3Karakteristikë opsionale. Nuk disponohet në F-PACE SVR.
4Të varura nga tregu.
5Vetëm transmisioni automatik. Disponohen vetëm është e pajisur me pasqyra opsionale me zbehje automatike që palosen. Në varësi të tregut.
6Funksioni gjithashtu ofrohet si funksion i pavarur. Disponohen vetëm është e pajisur me pasqyra opsionale me zbehje automatike që palosen.