• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

GAMA E JAGUAR F-PACE

Shfletoni linjën F-PACE dhe zbuloni kombinimet tuaja perfekte të performancës, manovrimit dhe rehatisë.

F-PACE PURE

Thelbi i F-PACE. Performancë frymëzuese, manovrim i shkathët dhe praktikë.

KARAKTERISTIKA KRYESORE:

 • Rrota aliazhi 18"
 • Fenerë halogjen me Drita Ditore
 • Ndenjëse të parme me pozicione manuale me material cilësor
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
 • Rimeso e zezë me shkëlqim
 • Ekran 10” Touch Pro
 • Pragje metalike me ndriçim me markim Jaguar

F-PACE PRESTIGE

Luks i shtuar me brendësi të punuar bukur, duke përfshirë tapiceri lëkure.

KARAKTERISTIKA KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË PURE):

 • Fenerë me funksion të dyfishtë me Drita Ditore LED me ndriçim tehu “J”
 • Larje fenerësh
 • Ndenjëse të grimcuara
 • Ndriçim i brendshëm

F-PACE PORTFOLIO

Kulmi i luksit të F-PACE - elegant, i sofistikuar dhe me një mori teknologjish të avancuara.

KARAKTERISTIKA KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË PRESTIGE):

 • Rrota aliazhi 18" (ndërrim stili)
 • Ndenjëse lëkure luksi Windsor me vrima
 • Ndenjëse të parme me komandim në 10 pozicione
 • Ndriçim i brendshëm i konfigurueshëm
 • Rimeso alumini e gdhendur

F-PACE R-SPORT

Stil sportiv besimplotë me pamje sportive dhe ndenjëse sportive të përshtatshme në tetë pozicione.

KARAKTERISTIKA KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË PURE):

 • Rrota aliazhi 19”
 • Paketa R-Sport Body përfshin parakolpe dhe prapakolpe R-Sport, Shirita dyersh me ngjyrë trupi me shtresë të zezë sateni
 • Fenerë me funksion të dyfishtë me ndriçim LED tehu “J” si Drita Ditore
 • Ndenjëse sportive lëkure Luxtec me rrjeta teknike
 • Ndriçim i brendshëm

F-PACE S

Për performancë mbresëlënëse, zgjidhni midis një motori 3.0 litërsh V6 300PS me naftë me turbokomprimues të dyfishtë dhe një motori 3.0 litërsh V6 380PS me benzinë me superkomprimues*.

KARAKTERISTIKA KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË R-SPORT):

 • Rrota aliazhi 20"
 • Disponohet me motor 3.0 litërsh V6 300PS me naftë me turbokomprimues të dyfishtë dhe motor 380PS me benzinë me superkomprimues
 • Paketa R-Sport Body përfshin parakolpe dhe prapakolpe S, Shirita dyersh me ngjyrë trupi me shtresë të zezë sateni-kromi.
 • Ndenjëse sportive lëkure e grimcuar e me pjesë kamoshi
 • Rimeso alumini i rrjetëzuar
 • Dinamika Përshtatëse

F-PACE SVR

Me motor 550 PS, F-PACE SVR është projektuar për fuqi dhe gjallërim të dukshëm dhe përshpejtim nga 0-100 km/orë në 4.3 sekonda.

KARAKTERISTIKA KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË S):

 • Rrota 21” me 5 këmbë “Stili 5080” me prerje diamanti
 • Paketë trupi SVR përfshin parakolp të parmë SVR, shirita dyersh me ngjyrë trupi me shtresë të zezë sateni -gri dhe parakolp i pasmë me shtresë sateni gri
 • Marmitë e katërfishtë me shtresë 95mm
 • Ndenjëse lëkure të performancës me thurje rombi me mbështetëse koke dhe stampim SVR
 • Selektor SportShift
 • Frena unike të parme dhe pasme 395mm

SPECIFIKIMET

Eksploro specifikimet e SUV të ri me performancë.

SHIKO SPECIFIKIMET

SHKARKO NJË BROSHURË

Gati për të zbuluar më shumë? Për më shumë informacion të detajuar rreth F-PACE shkarkoni një broshurë këtu.

SHKARKO NJË BROSHURË

* Në varësi të tregut.