• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

F-PACE PORTFOLIO

Kulmi i luksit të F-PACE - elegant, i sofistikuar dhe me një mori teknologjish të avancuara.

EMETIME TË GAZIT CO2 TË KOMBINUARA në g/km

Të ulëta deri 147‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 151‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT E KOMBINUAR l/100km

Nga 5.6‡ në versionin Manual
Nga 5.7‡ në versionin Automatik

Jaguar F-PACE Portfolio ofron kulmin e luksit në rangun F-PACE. Ajo bashkon materialet më të mira me zejtarinë bashkëkohore britanike për të krijuar një SUV me dizajn, rehati dhe stil të shquar.

NDËRTO VETË

ELEGANCË DHE STIL

Me materiale dhe detaje projektimi që kanë pamjen dhe ndjenjën e pagabueshme të luksit - brendësia e bukur e F-PACE është një vend i elegancës moderne.

NDENJËSE TË KLASIT TË PARË

Lëkura luksoze e me vrima Windsor që përdoret për të veshur ndenjëset e përparme elektrike në 10 pozicione të F-PACE Portfolio është bukurisht e butë dhe përmban Jaguar-in kërcyes të stampuar në mbështetësen e kokës. Ashtu si çdo element i F-PACE Portfolio, këto ndenjëse janë të rehatshme, luksoze dhe të dallueshme Jaguar.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

I KRIJUAR PËR REHATI

Brendësia e Portfolio shfaq zejtarinë bashkëkohore të Jaguar. Një rimeso alumini e veçantë prej alumini në dyer plotëson theksimin e zi me shkëlqim mbi panelin qendror1. Inkelit me qepje të përsosur mbulon anët e panelit qendror dhe kapakun e panelit të instrumenteve.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

F-PACE mund të krijojë një ambient që përputhet me çdo humor tuajin me Ndriçimin e Konfigurueshëm të Ambientit të Brendshëm. Sistemi thekson detajet më të imëta të stilit të brendshëm, duke përfshirë linjat e nënshkrimit në dyer, hapjet e dyerve, koshat e dyerve, panelin dhe grykat me ndriçime të buta në një nga dhjetë ngjyra.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

SPECIFIKIME TË PORTFOLIO

Zbuloni më shumë rreth Portfolio.

SHIKO SPECIFIKIMET

BËJENI TUAJËN

Përshtatni F-PACE me mënyrën tuaj të jetesës. Zgjidhni nga një gamë e gjerë aksesorësh praktikë dhe elegant që disponohen.

EKSPLORONI AKSESORËT

1Vetëm transmisioni automatik.
‡Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit përfundimtar përpara prodhimit. Vini re se emetimet CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.