• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

F-PACE PRESTIGE

Luks i shtuar brendi të punuar bukur, duke përfshirë tapiceri lëkure.

EMETIME TË GAZIT CO2 TË KOMBINUARA në g/km

Të ulëta deri 147‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 151‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT E KOMBINUAR l/100km

Nga 5.6‡ në versionin Manual
Nga 5.7‡ në versionin Automatik

Jaguar F-PACE Prestige kombinon prezencën në rrugë që tërheq vëmendje me brendësinë elegante të finesës dhe prakticitetit. Disponohet një zgjedhje motorësh dhe transmisionesh me opsionin e të gjitha rrotave aktive dhe rrotave të pasme aktive. Dhe çfarëdo qoftë stili juaj, çdo udhëtim përmirësohet nga suita jonë e teknologjive të avancuara InControl1.

NDËRTO VETË

HAPËSIRË LUKSOZE

Duke u harmonizuar me dizajnin mahnitës të jashtëm, brendësia e F-PACE Prestige ofron materiale cilësore të punuara në përsosmëri dhe me prekje elegante përfundimtare.

LUKS I SHTUAR

Gëzoni komoditetin e ndenjëseve të përparme të rregullueshme në 8 pozicione me bukurinë dhe luksin e tapicerive prej lëkure të grimcuar. Një timon lëkure të butë të grimcuar dhe kapak i panelit të instrumenteve të mbështjellë në inkelit të qepur bukur shtojnë ndjesinë cilësore. Zgjidhni nga tre ngjyra për t'i dhënë makinës suaj një prekje më individuale.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

NDRIÇIMI I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

Ndriçimet e buta të ambientit të brendshëm me nuancë Fosfor Blu nxjerrin në pah panelin qendror, linjat e derës, hapjet e dyerve dhe koshat e dyerve - duke shtuar atmosferën e kabinës.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

FENERË KSENON

Për udhëtim më të lehtë dhe të sigurt gjatë natës, fenerët ksenon me funksion të dyfishtë të Jaguar me larje sigurojnë ndriçim të shkëlqyer të rrugës në rreze të larta dhe të ulëta. Dritat Ditore integrale me ndriçim LED tehu “J” gjithashtu i japin një dallueshmëri vizuale të veçantë.

EKSPLORO PAMJEN E JASHTME

KARAKTERISTIKAT KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË F-PACE PRESTIGE)

SPECIFIKIME TË PRESTIGE

Zbuloni më shumë rreth Prestige.

SHIKO SPECIFIKIMET

BËJENI TUAJËN

Përshtatni F-PACE me mënyrën tuaj të jetesës. Zgjidhni nga një gamë e gjerë aksesorësh praktikë dhe elegant që disponohen.

EKSPLORONI AKSESORËT

1Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Jaguar. Karakteristikat e InControl, opsionet dhe disponueshmëria e tyre mbesin të varura nga tregu - pyesni shitësin e Jaguar për disponueshmërinë në tregun lokal dhe kushtet e plota. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.
2Vetëm transmisioni automatik.
‡Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit përfundimtar përpara prodhimit. Vini re se emetimet CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.