• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

F-PACE R-SPORT

Stil deklarues me formë të jashtme sportive dhe ndenjëse sportive.

EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)

Të ulëta deri 147‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 151‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)

Nga 5.6‡ në versionin Manual
Nga 5.7‡ në versionin Automatik

Duke kombinuar pamjen e fuqishme dhe dinamikën e shkëlqyer lëvizëse, linja sportive e Jaguar është e pagabueshme në Jaguar F-PACE R-Sport. Dhe me një zgjedhje të motorësh1 dhe transmisionesh1 të disponueshëm, ju mund të ndërtoni R-Sport që është i përshtatshëm për ju.

NDËRTO VETË

TAPICERI SPORTIVE

Brendësia e R-Sport përforcon temën sportive me një dizajn që përfshin një numër detajesh stili të veçantë.

BUKURISHT I GUXIMSHËM

Brendia e R-Sport shkrin elegancën me sportivitetin për të krijuar më të fundit në dizajnin bashkëkohor. Karriget sportive që puthiten pas trupit shfaqin qepje me kontrast në një gamë tapicerish për një pamje makine të performancës. Leva të ndërrimit të marsheve në saten të kromuar dhe timoni R-Sport shtojnë stilin dinamik.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

PAMJE TË FUQISHME

Stili i veçantë i trupit të R-Sport përfshin parakolpë unike me ajërmbledhëse më të madha, një grilë radiatori në saten të kromuar dhe gryka anësore. Shirita dyersh me ngjyrë trupi me shtresë të zezë sateni, rrathë dritaresh të zezë me shkëlqim dhe një gamë rrotash aliazhi theksojnë më tej pamjen e fortë të F-PACE.

EKSPLORO PAMJEN E JASHTME

NDRIÇIMI I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

Ndriçimet e buta të ambientit të brendshëm me nuancë Fosfor Blu nxjerrin në pah panelin qendror, linjat e derës, hapjet e dyerve dhe koshat e dyerve - duke shtuar atmosferën e kabinës.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

SPECIFIKIME R-SPORT

Zbuloni më shumë rreth R-Sport.

SHIKO SPECIFIKIMET

BËJENI TUAJËN

Përshtatni F-PACE me mënyrën tuaj të jetesës. Zgjidhni nga një gamë e gjerë aksesorësh praktikë dhe elegant që disponohen.

EKSPLORONI AKSESORËT

* Imazhet shfaqin pajisje opsionale.
1 Në varësi të tregut.
2 Vetëm transmisioni automatik.
‡Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit përfundimtar përpara prodhimit. Vini re se emetimet CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.