• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

F-PACE SVR

Me motorin 5.0 litërsh V8 me superkomprimues dhe shpejtësinë maksimale prej 283km/h, F-PACE SVR është SUV më i mirë i performancës nga Jaguar.
KARROCERIA
TAPICERIA

EMETIME TË KOMBINUARA TË GAZIT CO2 NË g/km

Të ulëta deri 272‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT E KOMBINUAR l/100km

Nga 11.9‡ në versionin Automatik

Luks performance

F-PACE SVR është një automjet i performancës pa kompromise që ofron të gjithë praktikën dhe shkathtësinë e një SUV me 5 ndenjëse. Ndenjëset e parme dhe pasme të performancës në një lëkurë Windsor të butë me vrima, në model rombi ofrojnë komoditet dhe mbështetje gjatë çdo kthese.
KARROCERIA
TAPICERIA

EMETIME TË KOMBINUARA TË GAZIT CO2 NË g/km

Të ulëta deri 272‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT E KOMBINUAR l/100km

Nga 11.9‡ në versionin Automatik

Një makinë sportive Jaguar nga Operacionet e Veçanta të Automjeteve (SVO) është shprehja përfundimtare e markës së famshme britanike të performancës. Çdo makinë tregon më të mirën e Jaguar me performancën emocionuese, luksin e patejkalueshëm dhe teknologjinë më të fundit. Krijimi i fundit që vjen nga Qendra Teknike e SVO-së është F-PACE SVR - SUV më e mirë e performancës nga Jaguar.

NDËRTO VETË SHIKO GALERINË

LUKS PERFORMANCE

F-PACE SVR është një automjet performance pa pakompromis që ofron të gjithë praktikën dhe shkathtësinë e një SUV me 5 ndenjëse. Ndenjëset e parme dhe pasme të performancës në një lëkurë Windsor të butë me vrima, në model rombi ofrojnë komoditet dhe mbështetje gjatë çdo kthese.

ZHURMA SVR

Motori 5.0 litërsh V8 me superkomprimues i F-PACE SVR prodhon një kreshendo të frymëzuar nga makinat e garave për një tingull të thellë dhe dramatik. Shijoni uturimën energjike ndërsa vjen në jetë.

SHIKO FILMIN

MOTORI SVR

Motori 5.0 litërsh V8 me benzinë me superkomprimues i F-PACE mundëson 550PS kuaj fuqi dhe 680Nm moment, duke përshpejtuar nga 0-100km/h në 4.3 sekonda dhe arrin shpejtësinë maksimale prej 283km/h.

EKSPLORO PERFORMANCËN

AERODINAMIKA

Performanca aerodinamike është në qendër të dizajnit të F-PACE SVR. Ngritja është zvogëluar, tërheqja është rritur dhe manovrimi i përgjithshëm është përmirësuar, duke rezultuar në stabilitet të shtuar dhe shpejtësi maksimale prej 283km/h

EKSPLORO PAMJEN E JASHTME

KARAKTERISIKAT FIRMË TË F-PACE SVR

FRENA TË PERFORMANCËS SË LARTË

Sistemi i frenimit të performancës së F-PACE SVR mundëson reagim të shpejtë dhe të saktë - sidomos kur frenohet vazhdimisht nga shpejtësia e lartë, për shkak të rezistencës së shkëlqyeshme ndaj konsumit.

VRAPO ME SHQISAT E TUA

Për stil tërheqës dhe performancën që mund të dëgjoni, sistemi i Shkarkimit Aktiv të Valvulave të Ndryshueshme i frymëzuar nga F-TYPE përmban marmitë të katërfishtë prej alumini të lëmuar.

RROTA ALIAZHI TË FARKËTUARA

Rrotat e aliazhit që duken me goditje më tej theksojnë aftësitë sportive të F-PACE SVR. Zgjidhni rrota aliazhi 21” të farkëtuara me prerje diamanti ose rrota aliazhi 22” opsionale me prerje diamanti ose të zeza m shkëlqim.

SELEKTOR SPORTSHIFT

Për ndryshime të shpejta, manuale, të marsheve Selektori SportShift është i thjeshtë dhe intuitiv për t'u përdorur dhe shton natyrën sportive të F-PACE SVR.

NDENJËSET E PASAGJERËVE

Nëse jeni pasagjer në pjesën e përparme ose në pjesën e prapme - ju lidheni me F-PACE SVR që nga momenti kur rrëshqitni në ndenjëset puthitëse të performancës prej lëkure cilësore Windsor me vrima. Në pjesën e pasme, hapësira për këmbët dhe gjunjët përputhet me F-PACE standard përkatësisht në përmasat 945 mm dhe 65 mm.

AJËRMBLEDHËSET E KOFANOS

Pozicionuar mirë, ajërmbledhëset e reja të kofanos së F-PACE SVR përmirësojnë rrjedhjen e ajrit dhe ftohjen. Ato lejojnë dalje më të lirshme të ajrit që kalon përmes radiatorit dhe ndihmon në ruajtjen e rrjedhjes së ajrit nëpër motor.

PROJEKTUAR PËR PERFORMANCË

Luksi dhe praktika e modeleve F-PACE mbeten të paprekura. Por me aerodinamikën e saj të përmirësuar, F-PACE SVR çliron potencialin e vërtetë të automjetit për performancë gjallëruese.

MAXIMIZIMI I FTOHJES

Grykat e zgjeruara të ajrit në parakolptin e F-PACE SVR dhe ajërmbledhëset e pozicionuara mirë në kofano përmirësojnë rrjedhën e ajrit dhe ftohjen.

PËRMIRËSIMI I RRJEDHJES SË AJRIT

Ajërmbledhëset anësore kanalizojnë ajrin nga harqet e rrotave duke minimizuar ngritjen përpara, ndërsa bishti i zgjeruar zbut ajrin mbi makinë, duke rezultuar në një koeficient të ulët tërheqje prej 0.37.

PËRMIRËSIMI I PERFORMANCËS

Pjesa e poshtme e lëmuar redukton zvarritjen, ndërsa difuzori i pasmë punon për të menaxhuar rrjedhjen e ajrit, duke shtuar stabilitetin në shpejtesi të lartë te F-PACE SVR.

SPECIFIKIMET E MOTORIT

Motori 5.0 litërsh 550PS me benzinë me superkomprimues i gjithë prej alumini e bën F-PACE SVR të jetë F-PACE më e fuqishme ndonjëherë.

SHIKO SPECIFIKIMET
DETAJET DYNAMIKE

DETAJET DYNAMIKE

Modaliteti dinamik ngjall karakterin sportiv të F-PACE SVR. Përforcon reagimin e pedalit të shpejtësisë, rrit peshën drejtuese dhe bën ndryshimet e shpejtësisë në shpejtësi më të lartë të motorit.

PERSONALIZO F-PACE SVR

Zgjidhni nga një gamë ngjyrash SVO dhe ngjyrave të tapicerisë që përputhen.

NDËRTO VETË

OPSIONE DHE PAJIME JAGUAR

Personalizoni F-PACE SVR më tej me opsionet premium dhe aksesorë.

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT