• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

E JASHTMJA

Linjat e trupit që rrjedhin, konturet e skalitur, prerjet e theksuara - prania e pagabueshme e F-TYPE nuk lë asnjë iluzion. Kjo është një makinë sportive me performancë të lartë.

Forma e fuqishme e F-TYPE dhe proporcione e bukura zbulojnë mbarështimin e saj, më të fundit në linjën e trashëgimisë së Jaguar-it të makinave sportive me performancë të lartë. Ajo është e skalitur nga vetë era, e formuar nga metodat e projektimit të Jaguar-së të fjalës së fundit të teknologjisë Dinamika Kompjuterike e Fluideve. Performanca aerodinamike integrohet në mënyrë të përsosur në trup për nivele të ulëta të ngritjes dhe stabilitet të shkëlqyeshëm me shpejtësi të lartë. Dhe në çfarëdo shpejtësi që po lëvizni, fenerët e rinj LED me përshtatje të F-TYPE rregullojnë rrezen e tyre për të garantuar ndriçimin më të mirë të mundshëm.

Ndërto F-TYPE tënd

FENERË LED

Edhe natën, F‑TYPE dallohet. Fenerët e rinj LED* që paraqesin tehun “J” me ndriçim LED si Drita Ditore janë po aq të fuqishëm sa duken. Këta fenerë elegantë përshtatin gjerësinë dhe thellësinë e rrezes së tyre me shpejtësinë tuaj dhe ofrojnë cilësi ndriçimi më afër dritës së diellit. Ju gjithmonë keni ndriçimin më të mirë të mundshëm, pavarësisht nga mjedisi juaj, duke i ndihmuar sytë tuaj të dallojnë më lehtë objektet dhe të reduktojnë lodhjen.

*Standard në F-TYPE R-Dynamic, F-TYPE R dhe F-TYPE SVR. Opsional në F-TYPE.

F-TYPE

F-TYPE

F-TYPE është një makinë sportive e pastër me një dizajn që kombinon fuqinë dhe hijeshinë. Raporte të guximshme. Kthesa instinktive. I përjetshëm, ndjellës dhe progresiv në një mënyrë që mund të jetë vetëm Jaguar. I disponueshëm me rrota aliazhi 18” dhe 20”.

F-TYPE R-DYNAMIC

F-TYPE R-DYNAMIC

Përmirësimet e dizajnit i japin F-TYPE R-Dynamic një pamje tepër të sigurt. Qëndrimi i tij është më i guximshëm dhe bindës, falë stilit mbresëlënës së trupit dhe zgjedhjes së rrotave më të madh prej aliazhi. Dritat LED të fuqishme dhe të dizajnuara bukur janë prekja perfekte e plotësimit të imazhit.

F-TYPE 400 SPORT

F-TYPE 400 SPORT

Dizajni unik i këtij varianti special është krijuar me stil dallues dhe të mprehtë Yellow F-TYPE 400 SPORT të detajuar si brenda dhe jashtë. Paketa Dizajn Sportiv dhe zbukurimi me ngjyrë sateni gri të errët i japin atë një prani që tërheq vëmendje. Rrota aliazhi 20” prej aliazhi me ngjyrë sateni gri të errët plotësojnë pamjen ekskluzive.

F-TYPE R

F-TYPE R

F-TYPE R është intensitet. Një përzierje e fuqishme e performancës dhe stilit. Ofron më shumë. Më shumë pushtet. Aftësi më dinamike. Më shumë emocione. Me forma, sensual dhe emocionues - F-TYPE R është unik.

F-TYPE SVR

F-TYPE SVR

Performanca e makinës sonë më të fuqishme të prodhuar ndonjëherë përmirësohet nga çdo pjesë e dizajnit dramatik të jashtëm. Çdo element stili, deri në detajin më të vogël, delikat, krijon aftësi dinamike unike të F-TYPE SVR.

ZGJEDHJE E ÇATIVE TË KUPESË

ÇATI ALUMINI

Për pamjen e pastër Kupe, çatia prej alumini e F-TYPE është po aq e fortë dhe e lehtë sa pjesa tjetër e automjetit. Mundëson plotësimin ideal në ngjyrë, stil dhe linjë me profilin e fuqishëm të F-TYPE. Çatia prej alumini shpreh F-TYPE në formën më të qartë të veturës sportive.

ÇATI PANORAMIKE PREJ QELQI

Duke futur dritën edhe më natyrale në brendësi, çatia panoramike me gjerësi të plotë është opsionale. Për rritjen e privatësisë, nëse kërkohet, çatia përmban një tendë dielli që tërhiqet manualisht.

ÇATI ME FIBRA KARBONI

Me panele të jashtme dhe të brendshme fibrash karboni të lidhura së bashku për të krijuar një strukturë të fortë por të lehtë, çatia opsionale me fibra karboni është 20 përqind më e lehtë sesa çatia standarde prej alumini. Ajo përmban thurje fibrash karboni të dukshme përmes një shtrese të thellë, verniku të cilësisë së lartë.

Çati e konvertueshme

Çatia e prej materiali të lehtë e konvertueshme F-TYPE disponohet në katër ngjyra. Përmirësuar akustikisht me material të përbërë për të zvogëluar zhurmën, përmban një dritare të pasme xhami të pjerrët me ngrohje. Çatia mund të ngrihet ose të ulet në vetëm 12 sekonda dhe të operohet plotësisht automatikisht me shpejtësi deri në 50km/h.

Shikoni filmin
DRITAT E PASME LED

DRITAT E PASME LED

Dritat e pasme të projektuara së fundmi, mbështillen nga pjesa anësore e makinës, mbahen minimaliste përmes teknologjisë elegante LED. Nga prapa, i japin F-TYPE një ndjesi gjerësie dhe përmasash dinamike të bukura.

Projektuar për të ofruar kënaqësi të pastër të ngasjes, përsosmëria teknike e F-TYPE i jep asaj një gamë aftësish që i përshtaten kërkesave të çdo drejtuesi dhe çdo rruge. Kupe ose kabriole, me rrota të pasme aktive ose të gjitha rrotat aktive, manual ose automatik, gama F-TYPE ofron diçka për çdo stil drejtuesi. Projektoni dhe ndërtoni F-TYPE tuaj të përsosur me Konfiguruesin tonë ose regjistroni interesin tuaj.

Ndërto F-TYPE tënd

*Ndërsa nxjerrim InControl, veçoritë specifike të përshkruara mund të jenë opsionale dhe në varësi të tregu ose tërheqjes motorike. Ju lutemi të konsultoheni me faqen specifike sipas shtetit të internetit të Jaguar-it ose shitësin tuaj të autorizuar të Jaguar-it për disponueshmërinë dhe kushtet e plota në vendin tuaj. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë Mikro-SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.