• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

PERFORMANCA

Motorë të fuqishëm dhe reagues me benzinë. Strukturë e lehtë prej alumini. Suspension i sofistikuar. F-TYPE është një makinë e vërtetë performance.
EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km

Të ulëta deri 99 në versionin Manual
Të ulëta deri 106 në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT l/100km

Nga 75.0 (3.8) në versionin Manual
Nga 68.9 (4.1) versionin Automatik

Trupi i fortë dhe i lehtë prej alumini i F-TYPE është platforma e përkryer për një makinë sportive. Kjo lejon sistemin e suspensionit pirun të dyfishtë për t’i dhënë kontroll të saktë dhe është plotësuesi i përsosur i gamës së motorit të F-TYPE.

Ndërto F-TYPE tënd

Play

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Sistemi me ë gjitha rrotat aktive i F-TYPE me Dinamikë Inteligjente të Kollodokut ofron performancë me ekuilibër të përsosur, duke ofruar manovrim të sigurt në të gjitha sipërfaqet e rrugëve. Opsional në F-TYPE dhe F-TYPE R-Dynamic, standard në F-TYPE R dhe F-TYPE SVR, e bën këtë Jaguar makinën sportive më të aftë.

UDHËTIMI DHE MANOVRIMI

Kontrolli i jashtëzakonshëm, gatishmëria dhe reagimet përcaktojnë F-TYPE. Udhëtimi i mrekullueshëm mbështetet nga një shasi e ngurtë, nga suspensioni pirun i dyfishtë i gjithanshëm prej alumini dhe sistemi i sofistikuar Drejtimi Elektrik i Asistuar me Fuqi (EPAS).

Shikoni filmin

TEKNOLOGJIA E DREJTIMIT

Dinamizmi i F-TYPE ndjehet i pamundimshëm në sajë të teknologjive tona të avancuara të drejtimit. Për të mundësuar marrjen e kthesave më të ngushta dhe për të zvogëluar marrjen e kthesave gjerë, Vektorizimi i Momentit siguron frenim të pavarur të kontrolluar të rrotave të përparme dhe të pasme gjatë marrjes së kthesave. Diferenciali Elektronik Aktiv* mund ta çojë këtë një hap më tej, duke punuar me sistemin Dinamika Inteligjente e Kollodokut për të menaxhuar me saktësi shpërndarjen e momentit në secilën nga rrotat e pasme. Dhe për të dhënë rehati dhe kontroll optimale, Dinamika Përshtatëse* analizon rrugën dhe stilin tuaj të ngasjes pastaj modifikon reagimin e F-TYPE.

*Disponueshmëria e funksionit varet nga modeli dhe motori. Ju lutemi referojuni Konfiguruesit ose Udhëzuesit të Specifikimeve dhe Çmimeve për detaje.

Shikoni filmin
*Ndërsa nxjerrim InControl, veçoritë specifike të përshkruara mund të jenë opsionale dhe në varësi të tregu ose tërheqjes motorike. Ju lutemi të konsultoheni me faqen specifike sipas shtetit të internetit të Jaguar-it ose shitësin tuaj të autorizuar të Jaguar-it për disponueshmërinë dhe kushtet e plota në vendin tuaj. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë Mikro-SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.