• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

PRONËSIA E F‑TYPE

Ne ofrojmë një suitë produktesh dhe shërbimesh për t'ju mbështetur juve si pronar i F-TYPE.

Ne sigurojmë që F-TYPE tuaj të ketë kujdes të veçantë dhe të ruhet në performancën më të mirë me pjesë origjinale dhe vëmendje të përpiktë ndaj detajeve. Ne gjithashtu do t'ju japim të gjitha njohuritë që ju nevojiten për të marrë maksimumin nga Jaguar juaj. Është e gjitha pjesë e shërbimit që ne ofrojmë.

KUJDESI PËR F-TYPE TUAJ

Ne e dimë që ju do të dëshironit ta mbanit Jaguar-in tuaj në gjendje të lartë. Ekspertët në Qendrën e Shërbimit të Aprovuar nga Jaguar i nënshtrohen trajnimeve të rrepta që kjo të ndodhë. Zbuloni më shumë rreth asaj se si këta specialistë të kualifikuar i japin F-TYPE kujdesin që meriton.

ZBULONI KUJDESIN PËR JAGUARIN TUAJ
GARANCIA E JAGUAR

GARANCIA E JAGUAR

Për riparime dhe pjesë këmbimi pa probleme, gëzoni sigurinë e garancisë tonë standarde nga prodhuesi prej tre vitesh dhe garanci opsionale të zgjeruar.

MANUAL DHE UDHËZUES

Ne duam që ju të merrni maksimumin nga F-TYPE tuaj. Kjo është arsyeja pse kemi vendosur manualin, një sërë videosh udhëzuese dhe dokumente të tjera teknike të gjitha në një vend për volinë tuaj. Faqja e internetit për informacionin e pronarit gjithashtu përmban një sërë dokumentesh të tjera të dobishme në dispozicion.

Eksploro Manualin dhe Udhëzuesit