• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Play

DIZAJNI I KARROCERISË

Dizajni revolucionar i I-PACE është i vërtetë si në frymën e Jaguar ashtu edhe në I-PACE Concept.

AERODINAMIKA

Nga harqet e theksuara të rrotave të përparme deri te difuzori i pasmë, çdo element i dizajnit aerodinamik të I-PACE-s lejon që makina të presë ajrin për distancë të optimizuar dhe qëndrueshmëri.

Ndërto vetë

KOFANOJA

Kofanoja e guximshme kthehet nga brenda - duke reduktuar zvarritjen me kanalizimin e ajrit përmes kofanos, ku kalon mbi çatinë e lakuar për efikasitet maksimal.

DIFUZORI I PASMË

Qoshet katrore nxisin ajrin të shkëputet nga automjeti, duke minimizuar ndryshimet e presionit që shkakton zvarritja.

DOREZAT E DYERVE

Duke siguruar se rrjedha e ajrit kalon pa probleme në të gjithë karrocerinë e jashtme, dorezat e dyerve puthiten me sipërfaqet anësore të automjetit.

LINJA E VAZHDUESHME E MESIT

Kabina e drejtuesi qëndron ulët me parafango që krijojnë ndjesi lëvizjeje dhe plotësojnë linjën ngushtuese e të shpejtë të trupit.

STILI

Duke i dhënë një prani të veçantë në rrugë, fenerët e hollë futuristë me ndriçim LED të I-PACE paraqesin grafikun “J” e dyfishtë, çatia ofron një pamje jashtëzakonisht të butë me ngjyrë trupi, të zezë kontrasti ose çati panoramik xhami.

FENERË LED

Për shikueshmëri e siguri edhe më të madhe gjatë natës, zgjidhni fenerët opsionalë matricë përshtatëse LED. Ky sistem ruan përdorimin e vazhdueshëm të rrezes së fortë, por automatikisht përshtat formën e rrezes për të shmangur verbimin nga automjetet në ardhje.

DRITAT E PASME LED

Dritat e pasme katrore të hijshme të I-PACE janë gjithashtu me ndriçim LED. Kur përzgjidhen fenerët matricë përshtatëse LED, dritat e pasme shfaqin të njëjtët Tregues Drejtimi të Animuar si fenerët.

OPSIONET E ÇATISË

Çatia e I-PACE disponohet në ngjyrë trupi, të zezë kontrasti ose me xham panoramik, për ta mbushur brendësinë me dritë natyrale.

RROTAT JAGUAR

RROTAT JAGUAR

I-PACE ofron zgjedhje rrotash në madhësi 18”, 20” dhe 22” - të gjitha plotësojnë në mënyrë të përkryer pamjen revolucionare të I-PACE.

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË