• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Specifikimet

VARIANTI I PARË I-PACE

EV400 90kWh AWD

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
Vështrim i përgjithshëm
Numri i ndenjëseve 5
WLTP Distanca nga - km 470
TËRHEQJA MOTORIKE DHE PERFORMANCA

TËRHEQJA MOTORIKE

Bateria (kWh) 90
Fuqia maksimale PS (kW) 400 (294)
Momenti maksimal Nm 696
Kollodoku Të gjitha rrotat aktive
Transmisioni Auto

PERFORMANCA

Shpejtësia maksimale km/h 200
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda 4.8
Përmasat dhe Pesha

Përmasat

Gjurma e përparme (mm) 20" 1629
22" 1632
Gjurma e pasme (mm) 20" 1649
22" 1652
Lartësia e përgjithshme (mm) 1558
Boshti qendror (mm) 2990
Lartësia e përgjithshme (mm) 4682
Gjerësia e përgjithshme duke përfshirë pasqyrat (mm) 2139
Gjerësia e përgjithshme me pasqyra të palosura (mm) 2011
Lartësia nga terreni me ngarkesë të plotë (mm) 142
Lartësia e operimit (m) 11,98
Vëllimi i bagazhit (litra) 638* - 656

Pesha

Pesha nga - Pa ngarkesë (kg) 2208
Pesha bruto e automjetit (kg) 2670
DISTANCA DHE KONSUMI
WLTP Distanca nga - km 470
WLTP Konsumi nga - kWh/100km 21.2

KONFIGURUESI

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË

SHKARKO NJË BROSHURË

Dëshironi të dini më shumë? Për informacion të detajuar rreth I-PACE, shkarkoni broshurën e fundit këtu.

SHKARKO NJË BROSHURË