• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

ZGJIDHNI I‑PACE

Eksploroni gamën e I-PACE për të gjetur kombinimin tuaj elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit.

I-PACE S

Radikal dhe i avancuar me pamje që tërheq vëmendje.

 • Rrota aliazhi 18” me 15 këmbë “Stili 1022”
 • Fenerë LED
 • Ndenjëse sportive Luxtec me 8 pozicione
 • Sistem Touch Pro Duo, ekran interaktiv drejtuesi dhe Sistem audio Meridian™
 • Paketë parkimi
 • Karakteristikat e lidhjes përfshijnë: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, një rrjet me valë 4G Wi-Fi), Smartphone Pack dhe Secure Tracker

I-PACE SE

Një formë hiper-moderne me karakteristika sigurie të avancuara.

 • Rrota aliazhi 20” me 6 këmbë “Stili 6007”
 • Fenerë premium LED me Drita Ditore simbol
 • Ndenjëse sportive me lëkurë të grimcuar me 10 pozicione
 • Sistem Touch Pro Duo, ekran interaktiv drejtuesi dhe Sistem audio Meridian™
 • Paketë parkimi
 • Karakteristikat e lidhjes përfshijnë: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, një rrjet me valë 4G Wi-Fi), Smartphone Pack dhe Secure Tracker

I-PACE HSE

Lartësia e teknologjisë së I-PACE dhe luksit elektrik në paketim të sigurt dhe të pastër.

 • Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5068” me prerje diamanti
 • Fenerë matricë LED me Drita Ditore simbol
 • Ndenjëse sportive Windsor me lëkurë të grimcuar me 18 pozicione
 • Sistem Touch Pro Duo, ekran interaktiv drejtuesi dhe Sistem Audio Rrethuese Meridian™
 • Paketë drejtimi
 • Karakteristikat e lidhjes përfshijnë: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, një rrjet me valë 4G Wi-Fi), Smartphone Pack dhe Secure Tracker

VARIANTI I PARË I-PACE

Me detaje ekskluzive të dizajnit dhe veçori specifikimi të lartë, I-PACE First Edition materializon shpirtin e I-PACE Concept.

 • Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5070” ngjyrë gri teknike me lëmim.
 • Fenerë matricë LED me Drita Ditore simbol
 • Ndenjëse sportive Windsor prej lëkure
 • Paketë e zgjeruar e lëkurës Windsor
 • Sistemi Touch Pro Duo, ekrani interaktiv i drejtuesit dhe Afishimi ballor
 • Sistemi Audio Rrethuese Meridian™
 • Paketa e asistencës së drejtuesit
 • Tavan panoramik
 • Ndriçimi i brendshëm i konfigurueshëm
 • Kontroll i klimës me katër zona
 • Karakteristikat e lidhjes përfshijnë: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, një rrjet me valë 4G Wi-Fi), Smartphone Pack dhe Secure Tracker

SPECIFIKIMET

Informacion i detajuar për performancën e distancën, përmasat dhe të dhëna kryesore të tjera për të gjithë gamën I-PACE.

SHIKO SPECIFIKIMET

SHKARKO NJË BROSHURË

Dëshironi të dini më shumë? Për informacion të detajuar rreth I‑PACE, shkarkoni broshurën e fundit këtu.

SHKARKO NJË BROSHURË