• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

VARIANTI I PARË I‑PACE

Varianti i Parë I-PACE është në dispozicion vetëm për një vit.

PËRSHPEJTIMI

0-100km/h në 4.8 sekonda

DISTANCA

470km cikli WLTP

*Shifrat janë për NEDC dhe për testet e reja të ciklit të drejtimit WLTP. Dallimi në shifra është për shkak të një ndryshimi në mënyrën se si testohen automjetet, sesa një reduktim i performancës. Shifrat reale dhe të dhënat e përgjithshme të performancës së automjetit elektrik mund të ndryshojnë sipas kushteve të drejtimit dhe motit.


DETAJE UNIKE

Varianti i Parë I‑PACE merr dizajnin, teknologjinë dhe performancën radikale të I-PACE dhe shton detaje unike të dizajnit dhe karakteristika të specifikimit të lartë.

Ndërto vetë

PJESA E PËRPARME

PJESA E PASME

TAPICERIA

KARAKTERISTIKA TË VARIANTIT TË PARË I‑PACE

Ekskluziviteti si standard në Variantin e Parë I-PACE.

RROTA ALIAZHI 20”

Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5070” ngjyrë gri teknike me lëmim.

FENERË MATRICË LED

Ofrojnë dukshmëri të mrekullushme. Fenerët matricë me ndriçim LED me Drita Ditore simbol.

NDENJËSE LËKURE SPORTIVE

Ndenjëse të parme kujtese me 18 pozicione me ngrohje dhe ftohje, dhe ndenjëse të pasme me ngrohje prej lëkure të cilësisë së lartë me rehati të kontrolluar.

TOUCH PRO DUO

Ekranet e reja 10” dhe 5” me prekje me qartësi të lartë sigurojnë fleksibilitet dhe efikasitet në përdorim. Shikoni informacion te një ekran dhe njëkohësisht bashkëveproni me karakteristika shtesë në ekranin tjetër.

AUDIO MERIDIAN

Të gjithë plotësinë dhe qartësinë e një performance të drejtpërdrejtë të riprodhuar përmes sistemit 825W me 15 altoparlantë, duke përfshirë një bas me dy kanale. Sistemi Audio Rrethuese Meridian™ bashkohet duke përdorur teknologjinë Trifield™.

PAKETA E ASISTENCËS SË DREJTUESIT

Paketa e Asistencës së Drejtuesit ofron një mori ndihmash për drejtuesin krahas karakteristikave standarde, duke përfshirë Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit, Kamera Rrethuese 360°, Frenimi me Shpejtësi të lartë në Rast Urgjence dhe Asistenca e Këndit të Vështirë.

TAVAN PANORAMIK I FIKSUAR

Ofron dritë më natyrale, kushte të bollshme të kabinës dhe stil modern.

NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT

Me shtypjen e një butoni, ngjyra e ndriçimit të brendshëm mund të ndryshohet duke përdorur ekranin me prekje që i përshtatet humorit tuaj.

KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

Çdo pasagjer mund të përjetojë rehatinë dhe qetësinë në klimën e tyre.

PRAGJE VARIANTI I PARË

Pragje metalike me etiketimin First Edition.

RIMESO VARIANTI I PARË

Rimeso qymyrdruri me shkëlqim First Edition.

PAKETA KLIMË E FTOHTË

Kjo paketë përfshin rryma uji të ngrohte për larje, xham të përparmë me ngrohje dhe timon me ngrohje.

Play

SPECIFIKIMET

Shikoni informacion të detajuar për performancën e distancën, përmasat dhe të dhëna kryesore të tjera për të gjithë gamën I-PACE.

SHIKO SPECIFIKIMET

NDËRTO I-PACE

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË

JAGUAR GEAR - AKSESORË

Krijo I-PACE më të mirë në botë: tënden

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
NEDC (New European Driving Cycle) është cikli i mëparshëm i përdorur për të matur konsumin e karburantit dhe emetimet në automjetet për pasagjerë në Evropë. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) është procesi i ri në fuqi nga viti 2017, i cili mat karburantin, konsumin e energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes. Shifrat tregohen për NEDC dhe testet e ciklit të ri WLTP. Dallimi në shifra është për shkak të një ndryshimi në mënyrën se si testohen automjetet, sesa një reduktim i performancës. Shifrat zyrtare zyrtare të testimit të BE-së nga testimet e prodhuesve sipas legjislacionit të BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat reale dhe të dhënat e përgjithshme të performancës të automjetit elektrik mund të ndryshojnë sipas kushteve të drejtimit dhe mjedisit.