• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

I-PACE

Dizajn dramatik Jaguar dhe performancë me teknologji intuitive dhe praktike inteligjente.

PËRSHPEJTIMI

0-100km/h në 4.8 sekonda

DISTANCA

470km cikli WLTP

*Shifrat janë për NEDC dhe për testet e reja të ciklit të drejtimit WLTP. Dallimi në shifra është për shkak të një ndryshimi në mënyrën se si testohen automjetet, sesa një reduktim i performancës. Shifrat reale dhe të dhënat e përgjithshme të performancës së automjetit elektrik mund të ndryshojnë sipas kushteve të drejtimit dhe të mjedisit.

BESNIK NDAJ TRADITËS

I‑PACE mbetet besnik ndaj traditës së inovacionit të Jaguar, duke përfituar plotësisht nga elektrifikimi për të ofruar performancë dinamike të baterisë në një dizajn që është po aq radikal s dhe i bukur.

Ndërto vetë

PJESA E PËRPARME

PJESA E PASME

TAPICERIA

KARAKTERISTIKAT BAZË TË I‑PACE

Gjallërim, risi, inteligjencë dhe stil - të gjitha këto janë standarde në I-PACE.

RROTA ALIAZHI 18”

Rrota aliazhi 18” me 15 këmbë “Stili 1022” me peshë të lehtë.

FENERË LED

Të fuqishëm dhe elegantë, sigurojnë ndriçim të përmirësuar për shoferin.

NDENJËSE SPORTIVE LUXTEC

Ndenjëse të parme me 8 pozicione të projektuara posaçërisht për të maksimizuar shkathtësinë dhe rehatinë.

TOUCH PRO DUO

Ekranet e reja 10” dhe 5” me prekje me qartësi të lartë sigurojnë fleksibilitet dhe efikasitet në përdorim. Shikoni informacion te një ekran dhe njëkohësisht bashkëveproni me karakteristika shtesë në ekranin tjetër.

AUDIO MERIDIAN

Sistemi audio i fjalës së fundit të teknologjisë 380W MeridianTM ofron eksperiencë të ngjashme me koncertet.

PAKETA E PARKIMIT

Mundëson siguri shtesë për ju dhe pasagjerët tuaj. Karakteristikat standarde përfshijnë Frenimi në Rast Urgjence, Ruajtja e Korsisë, Kamera e Pasme, Asistenca e Parkimit, Ndihma e Parkimit 360°, Monitorimi i Daljes së Hapur dhe Monitorimi i Trafikut Prapa.

RROTA ALIAZHI 20”

Me madhësi më të madhe për pamje më të fortë, rrota aliazhi 20” me 6 këmbë “Stili 6007”.

FENERË CILËSORË ME NDRIÇIM LED

Paraqesin grafikën e qartë të Dritave Ditore simbol.

NDENJËSE LËKURE TË GRIMCUARA

Ndenjëse të punuar bukur, me 10 pozicione elektrike me kujtesë të drejtuesit dhe pasagjerëve për shkathtësi dhe rehati të jashtëzakonshme.

TOUCH PRO DUO

Ekranet e reja 10” dhe 5” me prekje me qartësi të lartë sigurojnë fleksibilitet dhe efikasitet në përdorim. Shikoni informacion te një ekran dhe njëkohësisht bashkëveproni me karakteristika shtesë në ekranin tjetër.

AUDIO MERIDIAN

Duke përdorur akustikën e saktë të I-PACE dhe hapësirën e mrekullueshme, ky sistem 380W i fjalës së fundit të teknologjisë ofron eksperiencë të ngjashme me koncertet.

PAKETA E DREJTIMIT

E bën eksperiencën e drejtimit më të lehtë dhe më të sigurt. Përveç karakteristikave standarde, Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit me Ndal dhe Ec, Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence dhe Asistencën e Këndit të Vështirë.

RROTA ALIAZHI 20”

Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5068’ me lëmim Prerje Diamanti.

FENERË MATRICË LED

Ofrojnë dukshmëri të mrekullushme. Fenerët matricë me ndriçim LED me Drita Ditore simbol.

NDENJËSE LËKURE SPORTIVE WINDSOR

Ndenjëse të parme kujtese me 18 pozicione me ngrohje dhe ftohje, dhe ndenjëse të pasme me ngrohje prej lëkure të cilësisë së lartë me rehati të kontrolluar.

TOUCH PRO DUO

Ekranet e reja 10” dhe 5” me prekje me qartësi të lartë sigurojnë fleksibilitet dhe efikasitet në përdorim. Shikoni informacion te një ekran dhe njëkohësisht bashkëveproni me karakteristika shtesë në ekranin tjetër.

AUDIO MERIDIAN

E gjithë plotësia dhe qartësia e një performance të drejtpërdrejtë e riprodhuar nëpërmjet sistemit 825W me 15 altoparlantë, duke përfshirë një bas me dy kanale - të bashkuar në mënyrë të përsosur duke përdorur teknologjinë Trifield™.

PAKETA E ASISTENCËS SË DREJTIMIT

Paketa e Asistencës së Drejtuesit ofron një mori ndihmash për drejtuesin krahas karakteristikave standarde, duke përfshirë Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit, Kamera Rrethuese 360°, Frenimi me Shpejtësi të lartë në Rast Urgjence dhe Asistenca e Këndit të Vështirë.

Play

SPECIFIKIMET

Shikoni informacion të detajuar për performancën e distancën, përmasat dhe të dhëna kryesore të tjera për të gjithë gamën I-PACE.

SHIKO SPECIFIKIMET

NDËRTO I-PACE

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË

JAGUAR GEAR - AKSESORË

Krijo I-PACE më të mirë në botë: tënden

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
NEDC (New European Driving Cycle) është cikli i mëparshëm i përdorur për të matur konsumin e karburantit dhe emetimet në automjetet për pasagjerë në Evropë. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) është procesi i ri në fuqi nga viti 2017, i cili mat karburantin, konsumin e energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes. Shifrat tregohen për NEDC dhe testet e ciklit të ri WLTP. Dallimi në shifra është për shkak të një ndryshimi në mënyrën se si testohen automjetet, sesa një reduktim i performancës. Shifrat zyrtare zyrtare të testimit të BE-së nga testimet e prodhuesve sipas legjislacionit të BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat reale dhe të dhënat e përgjithshme të performancës të automjetit elektrik mund të ndryshojnë sipas kushteve të drejtimit dhe mjedisit.