KARROCERIA

Jaguar E‑PACE pagabueshmërisht sportiv, me grilën e saj të guximshme të rrjetëzuar me kornizë dritash LED me teh të markuar “J”.

NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Në profil, shtrirja kulmore e E‑PACE shkrihet me një bisht që mbështetet mbi dritaren e pasme të pjerrët. Rrota opsionale aliazhi 21” theksojnë më tej karakterin sportiv të E‑PACE. Nga prapa, dritat e plota LED të pasme mundësojnë pamje vërtet dalluese të markës gjatë natës.

NDËRTO VETË
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
TIPARE FIRMË
TAVAN PANORAMIK
Zgjidhni çatinë tonë opsionale fikse qelqi panoramike për të mbushur brendësinë e E‑PACE-s tuaj me dritë dhe për të rritur ndjenjën ajrore dhe të bollshme. Duke sjellë të jashtmen brenda, mundëson pamje të mrekullueshme të qiellit për të gjithë.
FENERË LED
Për prezencë dalluese në rrugë, E‑PACE përmban ndriçim të jashtëm LED të gjithanshëm. Dritat LED janë modeluar për të zgjatur jetëgjatësinë e automjetit dhe janë më efikase në përdorimin e karburantit pasi përdorin më pak energji. Fenerët matricë LED opsionalë disponohen me tregues drejtimi të animuar, të cilat zvogëlojnë kohën që i duhet përdoruesve të tjerë të rrugës për të njohur drejtimin e synuar të udhëtimit.
RROTA 21”*
Disponohen një sërë opsionesh për rrotat me qëllim rritjen e karakterin sportiv të E‑PACE. Zgjidhni nga një përzgjedhje e gjerë e modeleve bashkëkohore dhe dinamike në një sërë madhësish deri në 21”.

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike. Krijo E‑PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

*Only available when optional Adaptive Dynamics is selected.