TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

Duke mundësuar një sërë informacioni dhe zbavitjeje, InControl është paketa jonë e teknologjive të avancuara që ju lidhin juve dhe makinën tuaj E‑PACE me të gjithë botën.

InControl përmban teknologji të integruara intuitive dhe të avancuara për të siguruar që të gjithë mund të shfrytëzojnë më së shumti udhëtimin e tyre. Ekrani me prekje 10” Touch Pro në qendrën e panelit qendror mbështet gjestet e rrëshqitjes e pickimit dhe sjell argëtim të pasur audio-vizual.

NDËRTO VETË
TOUCH PRO

Për të pasuruar përvojën brenda makinës, Touch Pro ofron deri në 4 ekrane bazë të personalizuara dhe kohë të shpejtë të përgjigjes, si dhe kontrollin zanor. Paneli anësor interaktiv ju lejon të zgjidhni nga një zgjedhjet e paneleve - kështu që zona kryesore e ekranit tuaj mund të përdoret për navigim, ndërsa paneli anësor mundëson kontrolle telefonike. Thjesht rrëshqisni lart e poshtë për të ndërruar panelet e shumëfishta.

PAKETA INCONTROL
PAKETA CONNECT PRO<sup>1</sup>
Për të përmirësuar më tej Touch Pro, paketa opsionale Connect Pro2 përbëhet nga Cilësimet Inteligjente, një rrjet qasjeje me valë 4G Wi-Fi, Shërbime Profesionale dhe Navigation Pro. Krijuar për të përmirësuar përvojën tuaj në makinë dhe jashtë saj, siguron që ju dhe udhëtarët tuaj të shijojnë udhëtimin ndërsa qëndrojnë të lidhur me botën.
PAKETA E TELEFONIT INTELIGJENT<sup>2</sup>
Paketa opsionale e telefonit inteligjent e bën të lehtë përdorimin e aplikacioneve që shfaqen në telefonin tuaj duke ndarë ndarjen e ekranit me sistemin info-zbavitje të E‑PACE. Nëse keni iPhone, disponohet Apple CarPlay. Për telefona me sistemin Android, disponohet Android Auto. Teknologjia Jaguar InControl Apps gjithashtu lejon që aplikacionet e optimizuara për automjete të kontrollohen përmes ekranit me prekje të E‑PACE. Thjesht lidhni telefonin tuaj inteligjent nëpërmjet një kablloje USB.
CILËSIME INTELIGJENTE<sup>3</sup>
Duke identifikuar automatikisht çdo shoferi nëpërmjet çelësit dhe telefonit, Cilësimet Inteligjente opsionale mund të zgjedhin pozicionet e preferuara të ndenjëseve dhe pasqyrave dhe të luajnë mediat e preferuara në fillim të çdo udhëtimi. Gjithashtu Cilësimet Inteligjente gjithashtu mund të mësojnë dhe automatizojnë këto preferenca duke u bazuar në zakonet dhe rutinat e kaluara.
REMOTE<sup>4</sup>
Remote paraqet informacion mbi automjetin tuaj dhe ju mundëson të ndërveproni në distancë. Ky shërbim përfshin Ndihmën e Optimizuar e cila transmeton vendndodhjen tuaj dhe të dhënat diagnostike në rast prishjeje dhe bën thirrje urgjence SOS. Aparati Jaguar InControl Remote gjithashtu ju lejon të kontrolloni nivelet e karburantit në distancë dhe madje të gjeni makinën tuaj në një parkim makinash të mbushur.
GJURMUESI I SIGURISË<sup>5</sup>
Nëse dikush futet në makinën tuaj ose e lëviz atë në mënyrë të paligjshme, opsioni Gjurmuesi i Sigurisë automatikisht ju njofton juve dhe qendrën e monitorimit, duke ndihmuar në identifikimin dhe rikuperimin e automjetit sa më shpejt që të jetë e mundur. Edhe nëse makina juaj është e vjedhur bashkë me çelësat, mund të lajmëroni qendrën e gjurmimit duke përdorur aplikacionin Gjurmuesi i Sigurisë.
KLIKO DHE VAZHDO
Me njësinë bazë të integruar Kliko dhe Vazhdo, udhëtarët në ndenjëset e pasme mund të përdorin tabletet e tyre pa duar gjatë gjithë udhëtimit. Me një mekanizëm të thjeshtë të montuar dhe karikues USB të pasmë, udhëtarët argëtohen ndërsa pajisjet e tyre qëndrojnë të karikuara.
INFO-ZBAVITJE
AFISHIMI BALLOR
Projektimi opsional i Afishimit Ballor (HUD) projekton të dhënat kryesore të automjetit në xhamin e përparmë. Përmban grafika të qarta me ngjyra të plota në rezolucion të lartë, duke ju mundësuar të shihni të gjitha të dhënat dhe informacionet e drejtuesit me lehtësi.
EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT<sup>6</sup>
Duke garantuar që të jeni gjithmonë të argëtuar, të informuar dhe në lidhje, E‑PACE përmban një ekran interaktiv 12.3” me prekje me definicion të lartë. Sistemi mund të marrë dhe të projektojë informacione mbi makinën, argëtimin dhe të dhënat aktive të sigurisë, duke përfshirë navigimin, telefonin dhe mediat.
SISTEMI AUDIO MERIDIAN<sup>TM</sup><sup>7</sup>
Gjallëroni muzikën tuaj me dy sisteme zanore nga ekspertët britanikë të audios Meridian. Sistemi i shkëlqyeshëm Meridian Surround Sound me teknologjinë Trifield™ jep të gjithë plotësinë dhe qartësinë e performancës së drejtpërdrejtë përmes 14 altoparlantëve.
EKSPLORO MERIDIAN AUDIO
IGUIDE

Aplikacioni Jaguar iGuide përdor teknologjinë më të fundit për të shpjeguar të gjitha tiparet që nevojiten të dihen dhe kontrollet e E‑PACE tuaj. Gjithashtu, kryen funksion të dyfishtë si manual i pronarit, duke siguruar që ju gjithmonë të keni përgjigjen për çdo pyetje.

ZBULO MË SHUMË

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike. Krijo E‑PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

1Paketa Connect Pro përmban shërbime të abonimit që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi i Jaguar/Land Rover. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Funksionaliteti në linjë dhe lidhshmëria Wi-Fi varen nga instalimi i një mikro-karte SIM me kontratë të dhënash të përshtatshme.
2Standard në Paketat Specifikuese S, SE dhe HSE.
3Disponohet vetëm me Connect Pro Pack.
4Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Jaguar.
5Gjurmuesi i Sigurisë është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi i Jaguar.
6Standard në Paketën Specifikuese HSE.
7Sistemi Audio Meridian 380W është standard në Paketat Specifikuese SE dhe HSE.

Meridian është markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja "tri fusha" është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

InControl përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar. Karakteristikat e InControl, opsionet dhe disponueshmëria e tyre mbesin të varura nga tregu - pyesni shitësin e Jaguar për disponueshmërinë në tregun lokal dhe kushtet e plota. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Aplikacionet e InControl dhe Remote App duhet të shkarkohen nga dyqani Apple/Play. Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush