TAPICERIA

Bashkëkohore, elegante dhe e krijuar bukur - Tapiceria e E‑PACE është dukshëm e markës Jaguar dhe ka hapësirë të brendshme që kryeson në këtë klasë.

NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Në E‑PACE çdo komponent është projektuar në detaje për të ofruar një përvojë të rafinuar, të prekshme. Kabina përqendrohet rreth shoferit dhe përzgjedhësi i transmisionit SportShift ndodhet në majë të gishtave tuaj. Pamja moderne e pasme e pafundme ka një model pa kornizë.

NDËRTO VETË
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
TIPARE FIRMË
FUTNI JETËN TUAJ BRENDA
Hapësira e brendshme e E‑PACE është ndër më të mirat në klasën e tij. Paneli qendror i thellë me mbajtëse filxhani të lëvizshme është i përshtatshëm për tablete të vogla ose katër shishe 75cl të vendosura shtrirë. Sirtari i bollshëm i kroskotit është i mrekullueshme për të gjitha ato gjëra që dëshironi të mbani afër - si mbajtëset e lëvizshme të gotave të panelit qendror. Të dy koshat e thellë të dyerve janë të gdhendur për të mbajtur një sërë artikujsh, duke përfshirë një shishe uji 1,5 litërshe.
EKSPLORO PRAKTIKËN DHE SIGURINË
NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM
Ndriçimi i konfigurueshëm i ambientit të brendshëm krijon një efekt të pasur vizual dhe një atmosferë mikpritëse, relaksuese për të gjithë pasagjerët. Sistemi thekson detajet unike të dizajnit me ndriçim të lehtë në një zgjedhje prej dhjetë ngjyrash të ndryshme.
DETAJET BËJNË NDRYSHIMIN
Janë detajet e vogla të modelimit që i japin E‑PACE karakterin e saj unik, si logoja ekskluzive e Jaguar e fshehur në cepin e xhamit të përparmë. Ndodhet edhe një logo e printuar Jaguar në dhomëzën dhe nën panelin qendror.
PERSONALIZIMI
Zgjidhni nga një koleksion i materialeve cilësore dhe thurjeve, si dhe një gamë të kombinimeve mahnitëse me ngjyra. Zgjedhjet tuaja krijojnë E‑PACE që ju do të doni.

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike. Krijo E‑PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË