ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
epace-e-e
E‑PACE
Manovrimi i shkathët, pamje bukur që tërheq vëmendje dhe praktikalitet të shkëlqyer - ky është thelbi i E‑PACE. Karakteristikat përfshijnë ndriçim të jashtëm LED të gjithanshëm, sisteme ndihmëse të shoferit dhe një ekran 10” me prekje që sjell info-zbavitje audio-vizuale të pasur.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
epace-e-s
E‑PACE S
E‑PACE S shton tapiceri lëkure të grimcuar të përpunuar bukur e të zbukuruar. Teknologjia e përmirësuar përfshin Connect Pro, me veçori zonën e qasjes me valë 4G Wi-Fi dhe Navigacion Pro, duke ju lejuar të ruani vendet tuaja të preferuara dhe të përdorni gjeste pickimi dhe zmadhimi për të eksploruar thjesht hartën. Paketa e Parkimit ju ndihmon të parkoni dhe manovroni në mënyrë të sigurt.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
epace-e-se
E‑PACE SE
Një kombinim inovativ i përsosjes, funksionalitetit dhe teknologjisë së përparuar. E‑PACE SE përmban ndenjëse të përparme me 14 pozicione kujtese, hapje bagazhi të fuqizuar dhe sistemin audio madhështor Meridian<sup>TM</sup> Sound. Për të bërë çdo udhëtim më të sigurt dhe më të këndshëm, E‑PACE SE gjithashtu përfshin edhe Paketë Drejtimi.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
epace-e-hse
E‑PACE HSE
Shprehja e fundit e E‑PACE - Windsor me ndenjëse lëkure me 18 pozicione kujtese për shoferin dhe pasagjerin e parë, hyrje pa çelës dhe hapje bagazhi me gjest. Ekrani Ndëraktiv 12.3” siguron qartësi dhe grafika me lëvizje të qetë, të mprehtë.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
epace-rd-e
E‑PACE R-DYNAMIC
Manovrimi i shkathët, pamje bukur që tërheq vëmendje dhe praktikalitet të shkëlqyer - ky është thelbi i E‑PACE. Karakteristikat përfshijnë ndriçim të jashtëm LED të gjithanshëm, sisteme ndihmëse të shoferit dhe një ekran 10” me prekje që sjell info-zbavitje audio-vizuale të pasur.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
epace-rd-s
E‑PACE R-DYNAMIC S
E‑PACE S shton tapiceri lëkure të grimcuar të përpunuar bukur e të zbukuruar. Teknologjia e përmirësuar përfshin Connect Pro, me veçori zonën e qasjes me valë 4G Wi-Fi dhe Navigacion Pro, duke ju lejuar të ruani vendet tuaja të preferuara dhe të përdorni gjeste pickimi dhe zmadhimi për të eksploruar thjesht hartën. Paketa e Parkimit ju ndihmon të parkoni dhe manovroni në mënyrë të sigurt.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
epace-rd-se
E‑PACE R-DYNAMIC SE
Një kombinim inovativ i përsosjes, funksionalitetit dhe teknologjisë së përparuar. E‑PACE SE përmban ndenjëse të përparme me 14 pozicione kujtese, hapje bagazhi të fuqizuar dhe sistemin audio madhështor Meridian<sup>TM</sup> Sound. Për të bërë çdo udhëtim më të sigurt dhe më të këndshëm, E‑PACE SE gjithashtu përfshin edhe Paketë Drejtimi.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
epace-rd-hse
E‑PACE R-DYNAMIC HSE
Shprehja e fundit e E‑PACE - Windsor me ndenjëse lëkure me 18 pozicione kujtese për shoferin dhe pasagjerin e parë, hyrje pa çelës dhe hapje bagazhi me gjest. Ekrani Ndëraktiv 12.3” siguron qartësi dhe grafika me lëvizje të qetë, të mprehtë.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

*Paketa Connect Pro përmban shërbime të abonimit që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi i Jaguar/Land Rover. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Funksionaliteti në linjë dhe lidhshmëria Wi-Fi varen nga instalimi i një mikro-karte SIM me kontratë të dhënash të përshtatshme.
‡Shikoni shifrat WLTP.

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.


Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale.