JAGUAR GEAR – AKSESORË

Kemi krijuar një sërë paketash me aksesorë për të zgjeruar kapacitetin e F‑PACE tuaj, shkathtësisë dhe individualitetin.

SHIKO FILMIN

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet e fundit.

NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Jaguar Gear – Aksesorë ju lejojnë të personalizoni F‑PACE tuaj sipas shijes, stilit tuaj të jetesës dhe interesave tuaja. Ne kemi renditur më të njohurat në katër kategori të përshtatshme për ju: Hidhini një sy, pastaj ndërtoni F‑PACE tuaj ose shfletoni gamën e plotë të aksesorëve.

NDËRTO VETË
EKSPLORO AKSESORËT
ZGJIDHNI NGA JAGUAR GEAR

Jepini F‑PACE një prekje personale. Gjeni aksesorë që përputhen me stilin e jetës tuaj.

KARROCERIA
TAPICERIA
GJATË UDHËTIMIT
FUNKSIONI DHE TEKNOLOGJIA
SHKALLË FIKSE
Ndihmon hyrjen dhe daljen nga automjeti. Përfshin markimin e Jaguar, zbukurimin me cepa të çeliku të pandryshkshëm të shndritshëm dhe një tapet gome për të plotësuar aluzionin e jashtëm të F‑PACE.
TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR
Tuba anësore të lustruara prej çeliku të pandryshkshëm plotësojnë stilin e jashtëm të automjetit. Montimi i tubave anësorë mund të ndikojë në aftësinë e automjetit për lëvizje në të gjitha terrenet.
SHKALLË ME HAPJE
Inteligjente dhe praktike. Shkallë me hapje mundësojnë hyrjen dhe daljen nga automjeti, aktivizohen automatikisht kur hapet dera.
PRAGJE TË PERSONALIZUARA
E stilizuar me elegancë. Shtresa çeliku të pandryshkshëm, pragje me ndriçim për derën e drejtuesit ose të pasagjerëve. Personalizoni këto me një motiv njëngjyrësh.
SHTRESA E HAPËSIRËS SË BAGAZHEVE
Përmirëson ndarjen e bagazheve dhe mbron buzën e pasme kur ngarkoni dhe shkarkoni. Çelik i pandryshkshëm me shtresë elegante të lëmuar.
KOMPLET TAPETESH CILËSORË LUKSI
Tapeti luksoz e i butë i bagazhit në abanoz, me logon Jaguar. Me thurje të thellë prej me cepa të trashë dhe thurje kontrasti Dove.
KUJDESI PËR KAFSHËT SHTËPIAKE DHE PAKETA E AKSESIT
Ofron gjithçka që kërkohet për të transportuar mikun me katër këmbë të familjes tuaj në rehati. Kafshët tuaja shtëpiake do të udhëtojnë në stil gjatë gjithë rrugës.1
TRANSPORTUES BIÇIKLETE ME MONTIM RROTE
Një transportues i lehtë për tu vendosur me montim në tavan dhe me kyçje që mbart një biçikletë (maks. 20 kg) për mbajtëse. Mund të vendosen tre mbajtëse.
KUTI BAGAZHI MBI ÇATI
Një kuti bagazhi me kyçje me kapacitet prej 410 litrash, me madhësi 175 x 82 x 45 cm. Kërkohen shirita zgare.
TRANSPORTUES BIÇIKLETE ME MONTIM PIRUN
Puthitje e thjeshtë dhe e sigurt. Idealisht i përshtatshëm për biçikleta të lehta (maks. 17 kg) dhe rrota garash. Mund të vendosen maksimalisht tre mbajtëse.
MBAJTËSE SKISH/DËRRASE BORE
Një sistem shumëfunksional i mbështetjes për pasagjerët e radhës së dytë. Aksesorë - që shiten veçmas - mund të vendosen për të mbajtur tableta, çanta, këmisha ose xhaketa. Bazamenti mund të hiqet lehtësisht kur nuk është në përdorim.
SERIA KLIKO DHE VAZHDO
Një sistem shumëfunksional i mbështetjes për pasagjerët e radhës së dytë. Aksesorë - që shiten veçmas - mund të vendosen për të mbajtur tableta, çanta, këmisha ose xhaketa. Bazamenti mund të hiqet lehtësisht kur nuk është në përdorim.

Mund të zgjidhni modelin F‑PACE tuaj dhe të shtoni opsione e aksesorë sipas dëshirës, ​​kur të ndërtoni F‑PACE tuaj. Dhe në qoftë se dëshironi të shikoni përtej katër paketave tona dhe të personalizoni më tej F‑PACE tuaj, pse të mos shfletoni katalogun e plotë në internet?

NDËRTO VETË
EKSPLORO AKSESORËT
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Shtoni deri në tre modele për t'u krahasuar
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

1Aksesorët e përfshirë në Kujdesin për Kafshët Shtëpiake dhe Paketën e Aksesit janë në dispozicion për t'u porositur veç e veç.