TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

Teknologjia e avancuar e Jaguar F‑PACE ofron një sërë sistemesh që rrisin përvojën e makinës dhe ndihmojnë në ruajtjen e sigurt të të gjithëve brenda saj.

SHIKO FILMIN

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
INCONTROL
10” TOUCH PRO<sup>1</sup>
STANDARD NË ÇDO F‑PACE

Hardueri dhe softueri i gjeneratës së ardhshme të Touch Pro e përparon lidhjen dhe argëtimin e F‑PACE në nivelin më të lartë.

• Ekran 10” me prekje me gjeste si rrëshqitje dhe pickim për zmadhim dhe ekran kryesor të personalizueshëm
• Grup instrumentesh me ekran qendror 5” TFT2
• Sistem Audio Jaguar2
• Radio AM/FM, Bluetooth® dhe 2 x lidhje USB
PAMJE E DYFISHTË<sup>3</sup>
Pamja e Dyfishtë i lejon pasagjerit të përparmë dhe drejtuesit të shikojnë media të ndryshme në të njëjtin ekran me prekje 10". Për shembull, pasagjeri i parë mund të shikojë një film (duke dëgjuar audio me kufje pa tela) ndërsa drejtuesi shikon navigimin.
TEKNOLOGJI SHTESË INCONTROL
PROTECT<sup>1</sup>
Protect përbëhet nga aplikacionet SOS Emergency Call, Jaguar Optimized Assistance dhe Remote Essentials, të cilat ofrojnë informacion mbi automjetin tuaj dhe ju mundësojnë të ndërveproni nga distanca. Kontrolloni nivelin aktual të karburantit dhe distancën, si dhe statusin e pozicionit të derës dhe kyçjen. Shihni vendndodhjen e parkimit të fundit të automjetit dhe gjeni rrugën për ta arritur si këmbësor. Gjithashtu mund të regjistroni statistikat e kilometrazhit.
CONNECT PRO<sup>5</sup>
Për të përmirësuar më tej ekranin Touch Pro, opsioni Connect Pro i përbëhet nga aplikacionet InControl, aplikacioni i telefonit inteligjent Remote Premium, zona e qasjes Wi-Fi dhe shërbime profesionale duke përfshirë informacion trafiku në kohë reale. Karakteristikat përfshijnë sinkronizimin e udhëtimeve tuaja të preferuara në të gjithë sistemin Touch Pro Navigation të makinës, aplikacionin e planifikimit të rrugëtimit Route Planner në telefonin tuaj dhe faqen e internetit të Route Planner.5
PAKETA E TELEFONIT INTELIGJENT<sup>7</sup>
Ndarja e ekranit të telefonit inteligjent në sistemin e info-zbavitjes InControl së F‑PACE’s nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Ndërfaqja e thjeshtë dhe intuitive e Android AutoTM do të thotë që ju mund të ndërveproni me shpërqendrim minimal. Funksionimi i lehtë i Apple CarPlay® është në sajë të dizajnit të thjeshtë që ju lejon të mbeteni i fokusuar në rrugën përpara.
GJURMUESI I SIGURISË<sup>1</sup>
Gjurmuesi i Sigurisë mundëson Monitorimin e Automjeteve të Vjedhura dhe njoftimet nëpërmjet telefonit inteligjent dhe Qendrës së Monitorimit të Sigurt InControl.
NJOHJA E TABELAVE TË TRAFIKUT DHE KUFIZUESI PËRSHTATËS I SHPEJTËSISË<sup>6</sup>
Njohja e Tabelave të Trafikut ju mban të informuar dhe të vetëdijshëm në rrugë, duke shfaqur kufizimet e shpejtësisë dhe tabelat ndalim-parakalimi në grupin e instrumenteve. Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë përdor informacion nga Njohja e Shenjave të Trafikut për të përshtatur shpejtësinë e automjetit duke përdorur sistemin e kontrollit të udhëtimit.
SHIKO FILMIN
yt:1FhPoWvXtAE
INFO-ZBAVITJE
AFISHIMI BALLOR
Funksioni opsional Afishimi Ballor (HUD)8 paraqet të dhënat kryesore të automjetit duke përfshirë shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe drejtimet e navigimit mbi xhamin e përparmë. Përmban grafika të qarta me ngjyra të plota në rezolucion të lartë, duke ju mundësuar të shihni të gjitha të dhënat dhe informacionet e drejtuesit me lehtësi.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Sistemet Audio Meridian dhe algoritmet e avancuara të përpunimit të sinjalit dixhital sigurojnë që ritmi, goditja dhe koordinimi e çdo pjese muzikore të dëgjohen saktësisht si synon artisti. Zgjidhni ndërmjet sistemit opsional të audios Meridian™9, 380W me 10 altoparlantë me një altoparlant bas dhe sistemit të audios rrethuese Meridian9, 825W me 16 altoparlantë dhe një altoparlant bas.

Jaguar F‑PACE është SUV i performancës që kombinon ngazëllimin e drejtimit me praktikën dhe efikasitetin. Krijo F‑PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

1 Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Jaguar. Karakteristikat e InControl, opsionet dhe disponueshmëria e tyre mbesin të varura nga tregu - pyesni shitësin e Jaguar për disponueshmërinë në tregun lokal dhe kushtet e plota. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Aplikacionet e InControl dhe Remote App duhet të shkarkohen nga dyqani Apple/Play. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë. 
2 Karakteristikat dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjeteve dhe tregut. Ju lutemi të kontaktoni shitësin lokal më të afërt të Jaguar për më shumë informacion. 
3 Funksion opsional, kërkon vendosjen e Navigation Pro, lexuesit CD/DVD dhe sistemit audio MeridianTM/sistemit audio rrethues MeridianTM.
4 Ndihma e Optimizuar është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi i Jaguar. 
5 Connect Pro kërkon Navigation Pro. Kur zgjidhni Navigation Pro, duhet gjithashtu të zgjidhni të gjitha tiparet në Connect Pro. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj të Jaguar për më shumë detaje. Funksionaliteti në linjë dhe lidhshmëria Wi-Fi varen nga instalimi i një mikro-karte SIM me kontratë të dhënash të përshtatshme. 
6 Disponueshmëria dhe përshtatja janë në varësi të tregut. Disponohet vetëm si pjesë e Navigation Pro. 
7 Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë. 
8 Kërkon xhamin e përparmë solar 
9 Karakteristikë optionale