TAPICERIA

Brendia e F‑PACE-së shkrin elegancën dhe sportivitetin për të krijuar më të fundit në dizajnin bashkëkohor.

SHIKO FILMIN

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.

NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
NË VENDIN E SHOFERIT

Zgjidhni ndenjëset opsionale të performancës me lëkurë të grimcuar1 për të shtuar në ndjenjën e veturës sportive. Me mbështetëse krahu të rregullueshme për t’ju mbajtur fort në ndenjëse mundësojnë edhe më shumë mbështetje anësore. Në F‑PACE SVR, ndenjëset e performancës janë të veshura në lëkurë Windsor me vrima, me model rombi dhe logo SVR të stampuar te mbështetësja e kokës.

NDËRTO VETË
BRENDËSIA E F‑PACE SVR

Kabina e F‑PACE SVR, me ndenjëse të performancës e vendos drejtuesin dhe pasagjerët në mes të skenës.

TAPICERIA
PERFORMANCA

Ndenjëse lëkure Windsor me vrima të performancës Light Oyster/Ebony, me model rombi2.

LUKS

Ndenjëse lëkure Windsor me vrima Siena Tan disponohen në modelin Portfolio.

SPORT

Ndenjëse sportive lëkure të grimcuar Ebony/Pimento disponohen në R-Sport.

VARIANTET
F‑PACE 300 SPORT
F‑PACE 300 SPORT I RI

Qepje kontrasti e verdhë përshkon të gjithë tapicerinë e F‑PACE 300 SPORT, duke kombinuar leva marshi prej alumini për të ofruar përzierje nuancash cilësore dhe qëllimi sportiv. Markimi i mbështetëseve të kokës dhe timonit tregon simbolin 300 SPORT duke shënuar individualitetin e automjetit.

SHIKO GALERINË
F‑PACE CHEQUERED FLAG
F‑PACE I RI CHEQUERED FLAG

Një tapiceri e guximshme R-SPORT prej lëkure plotësohet me shtresa rrjete alumini dhe pragje metalike me markimin F‑PACE Chequered Flag. Zgjidhni midis dy opsioneve mbresëlënëse të ngjyrave për tapicerinë tuaj: Abanozi dhe Pimento ose abanozi me qepje kontrasti ngjyrë midhjesh.

SHIKO GALERINË
TIPARE FIRMË

Me një sërë opsionesh në dispozicion dhe hapësirën për të bërë shenjën tuaj, ju mund të personalizoni F‑PACE edhe më tej.

NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM
Ju mund ta çoni personalizimin në nivelin tjetër me ndriçimin opsional të atmosferës së brendshme3 që krijon një efekt të pasur vizual dhe një atmosferë mikpritëse e relaksuese për të gjithë. Sistemi thekson detajet më të përsosura të dizajnit me ndriçim të lehtë në një zgjedhje prej dhjetë ngjyrash të ndryshme. F‑PACE mund të krijojë një ambient që përputhet me çdo humor tuajin.
HAPËSIRA E PASME
Në pjesën e pasme, hapësira për këmbët dhe gjunjët janë përkatësisht 945 mm dhe 65 mm. Ka hapësirë ​​për tre të rritur që të ulen së bashku mirë, ndërkohë që ndenjëset e pasme kanë edhe pjerrësim elektrik4 - pozicioni i përsosur i ndenjëses është larg sa vetëm prekja e një butoni.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit
SHIKO FILMIN
yt:_BepWtrvQK8
TAVAN PANORAMIK
Zgjidhni një nga çatitë tona opsionale qelqi panoramike5, fikse ose me rrëshqitje, për të mbushur brendësinë e F‑PACE-it tuaj me dritë dhe për të rritur ndjenjën e hapësirës së bollshme. Për një intimitet më të madh dhe për të reduktuar ngrohjen e tepërt nën rrezet e diellit, çdo çati panoramike është e pajisur me një grilë elektrike si standard.

Jaguar F‑PACE është SUV i performancës që kombinon ngazëllimin e drejtimit me praktikën dhe efikasitetin. Krijo F‑PACE tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

1Disponohet vetëm në F‑PACE R-Sport dhe F‑PACE S.
2Disponohet vetëm në F‑PACE SVR.
3Disponueshmëria dhe përshtatja janë në varësi të tregut.
4Karakteristikë opsionale. Nuk disponohet në F‑PACE SVR.
5Përshtatja e tavanit panoramik prej xhami varet nga tregu dhe modeli.