ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
F‑PACE
VARIANTET
SVR

SUV luksoz i performancës me praktikën e përditshme.

fpace-pure
F‑PACE PURE
Thelbi i F‑PACE. Performancë frymëzuese, manovrim i shkathët dhe praktikë.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
fpace-prestige
F‑PACE PRESTIGE
Luks i shtuar me brendësi të punuar bukur, duke përfshirë tapiceri lëkure.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
fpace-portfolio
F‑PACE PORTFOLIO
Kulmi i luksit të F‑PACE - elegant, i sofistikuar dhe me një mori teknologjish të avancuara.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
fpace-rs
F‑PACE R-SPORT
Stil sportiv besimplotë me pamje sportive dhe ndenjëse sportive të përshtatshme në tetë pozicione.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
fpace-s
F‑PACE S
Për performancë mbresëlënëse, zgjidhni midis një motori 3.0 litërsh V6 300PS me naftë me turbokomprimues të dyfishtë dhe një motori 3.0 litërsh V6 380PS me benzinë me superkomprimues*.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models

Përzierje ekskluziviteti me personalitetin.

fpace-editions-300sport
F‑PACE 300 SPORT
Simbole unike dhe ekskluzive në gri sateni të errët të tipareve të karrocerisë karakterizojnë natyrën emocionuese të F‑PACE 300 SPORT. Plot me personalitet, tapiceria mbresëlënëse e automjetit është për t'u shijuar me çdo udhëtim.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
fpace-editions-cf
F‑PACE CHEQUERED FLAG
Duke marrë frymëzim nga trashëgimia jonë e garave, varianti F‑PACE Flamur me Kuadrate ofron stil deklarues të tapicerisë, simbol dallues dhe një zgjedhje e fuqive tona më të shitura.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models

Ngritja e performancës në nivelin tjetër.

fpace-svr-svr
F‑PACE SVR
Me motor 550 PS, F‑PACE SVR është projektuar për fuqi dhe gjallërim të dukshëm dhe përshpejtim nga 0-100 km/orë në 4.3 sekonda.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

*Në varësi të tregut.
Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale.
Shikoni shifrat e F‑PACE WLTP.
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.
Të gjitha vlerat e paraqitura janë me teknologjinë inteligjente Ndal/Ndiz.
[1]Të dhënat e motorit nuk janë ri-certifikuar në vitin 2018. Të dhënat e paraqitura përputhen me certifikimin 2017 NEDC.