OPSIONET DHE AKSESORËT

F‑TYPE. Përshtatur për ju.

ZBULO MË SHUMË
KËNAQËSIA ËSHTË NË DETAJE
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË

Guxoni të tregoni anën më të errët të F‑TYPE me paketën tonë të karrocerisë së zezë. Qarkimi i grilës së përparme, qarkimi i dritares, ndarja e përparme, kanalet anësore dhe valenca e pasme janë të gjitha në një shtresë dallues të zezë me shkëlqim. Elementë shtesë të stilit të karrocerisë, siç janë kërcyesi Jaguar dhe skriptimi kanë ngjyrë të zezë, duke rregulluar më tej pamjen e kësaj makine sportive tërheqëse.


NDËRTO VETË

PAKETA E MODELIT TË KARROCERISË

Përqendrimi në aspektet përbërëse të modelit të karrocerisë së F‑TYPE. Paraqet një ndarje të përparme, pragje anësore dhe tubacion parakolpi prapa me ngjyrë trupi sipas dëshirës suaj.


NDËRTO VETË

MODELI I PAKETËS SË KARROCERISË SË ZEZË

F‑TYPE gjithashtu vjen me një Paketë të Karrocerisë së Zezë, e cila përfshin një ndarës të përparmë me ngjyrë trupi, pragje anësore dhe tubacion prapakolpi me qarkim të grilës së përparme të zezë me shkëlqim, qarkimin e dritareve, ajërmbledhëse anësore, kërcyesi Jaguar dhe skriptimi.NDËRTO VETË

PAKETA E FRENAVE QERAMIKE TË KARBONIT

Oferta jonë më e fuqishme në gamë. Diskofrena ngjyrë të verdhë të guximshme theksojnë frenat qeramike të pasme 398 mm dhe 380 mm të karbonit. Rrota 20” stili 1041 me 10 këmbë, satin e zezë me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti plotësojnë pamjen.NDËRTO VETË

ZGJEDHJA JUAJ E RROTAVE
BËJE TËNDEN

Sikurse duke theksuar pamjen dinamike të F‑TYPE tuaj, një grup i bukur rrotash mund t’i japin një prekje shtesë personale. Ne kemi një gamë aliazhesh të hijshme, të ndërtuara bukur nga 18” në 20” në një zgjedhje stilesh dhe shtresash.

RROTAT
NDËRTO VETË
Rrota 19” stili 5101 me 5 këmbë, të zeza me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
Rrota 20" stili 5060 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 20" stili 5061 me 5 këmbë ngjyrë gri
Rrota 20” stili 6003 me 6 këmbë, gri të errët me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
Rrota 20” stili 1041 me 10 këmbë, satin e zezë me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
Rrota 20" stili 5102 me 5 këmbë të zeza me shkëlqim
Rrota 20” stili 1066 me 10 këmbë, të zeza me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
KONKURRENTËT KRYESORË
ÇATI ALUMINI

Zgjedhja klasike për F‑TYPE Kupé.NDËRTO VETË

TAVAN PANORAMIK I FIKSUAR

Lejon më shumë dritë natyrale në kabinë. Për rritjen e izolimit, ky opsion ka një grilë të brendshme që mund të mbyllet manualisht.NDËRTO VETË

Çati e konvertueshme

Tavani i ngritur? Apo i ulur? Mund të jetë vendimi më i vështirë që do të merrnit gjatë gjithë ditës.NDËRTO VETË

NJË SHPËRTHIM NGJYRE
PALETË PERSONALE

Gjeni ngjyrën tuaj ideale me Paletën Premium SVO. Zgjedhja nga 18 ngjyrat përfshin:

NDËRTO VETË
Portokalli Atacama
Portokalli Sanguinello
Blu Velocity
E kuqe e thellë Desire
E verdhë Sorrento
Blu e Zezë Constellation
E bardhë akulli
TAPICERI TË FRYMËZUARA
FTOHTË
Duke i shtuar ngrohtësinë në dimër, paketa opsionale e klimës përfshin xham të përparmë me ngrohje, timon me ngrohje dhe kontrollin e klimës me dy zona.
E ZEZË
Mirësevjen sofistikim i errët. Paketa e Tapicerisë së Zezë përmban ajërmbledhëse të zeza, panel instrumentesh, çelës dere dhe qarkim doreze, timon të zi, rroba ndërrimi dhe një dorezë së zezë për panelin qendror.
LUKS
Ndriçoni tapicerinë tuaj me Paketën e Tapicerisë Luksoze. Karakteristikat përfshijnë Ndriçimin Premium të Kabinës, pragjet e ndriçuara dhe Përditësimin e Zgjeruar të Lëkurës.
PREMIUM
Krahas veçorive të Paketës së Tapicerisë Luksoze, Paketa Plus ofron përditësim të plotë të Zgjeruar të Lëkurës për kabinë plotësisht të privilegjuar.
OPSIONET DHE AKSESORËT
KUPA PASQYRASH – FIBRA KARBONI ME THURJE ARGJENDI
Kupat e pasqyrave prej fibrash karboni me thurje argjendi japin një stil të frymëzuar nga performanca.
TAPETE LUKSOZE TË BAGAZHIT
Tapeti luksoz e i butë i bagazhit në të zezë Jet me logon Jaguar. Tapet me thurje të thellë 2,050g/m2 me cepa të trashë Nubuck.
DEFLEKTOR I ERËS
I thjeshtë për t’u vendosur dhe hequr, deflektori i erës zvogëlon ajrin dhe turbullirën në pjesën e pasagjerëve, madje edhe në shpejtësi të lartë. Jepet një çantë stivimi të markës Jaguar.
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

NDËRTO VETË


Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush