DIZAJNI

E bukur nga çdo kënd.

SHIKO FILMIN
F‑TYPE VARIANTI I PARË

Joshje që tërheq vëmendje.

EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË


Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
DY PIKËPAMJET E HISTORISË

Secili ka karakterin e vet unik, qoftë kjo pastërtia e kupesë apo liria dhe qëndrimi i shkujdesur që ka kabrioleti.

KUPÉ
KABRIOLET
PRIRJE PËR DRAMATIKEN
FENERË PIKSEL LED ME DRITA DITORE SIMBOL
Fenerët e rinj të mbështjellë të F-TYPE janë zgjatur dhe shkrihen në linjat aerodinamike të makinës. Treguesit e animuar të drejtimit rrëshqasin nëpër tehet 'J', duke shtuar ndjesinë e teatrit.
DRITA TË PASME LED
Në pjesën e pasme, dritat LED të bishtit të F‑TYPE mbështillen në harqet e rrotave, duke theksuar qëndrimin muskulor të makinës.
NDËRTO VETË
EUFORI NGA BRENDA

Brendësia e një F-TYPE is është një vend emocionues për të qenë. Ndenjëset e lehta janë të përputhshme. Komandat janë të arritshme në mënyrë intuitive. Instrumentet janë të qarta dhe të thjeshta.

SHIKO FILMIN
NDENJËSET
Ndenjëset e performancës së F‑TYPE janë të rregullueshme në 12 mënyra, kështu që ju mund të uleni në vendin personal të ëmbël. Krahas kësaj, ekziston mundësia e ngrohjes ose ftohjes për më shumë rehati.
ATMOSFERA
Një zgjedhje prej pesë ngjyrash që i përshtaten gjendjes shpirtërore. Ndriçimi primar i kabinës siguron prekje personalizimi shtesë.
NDËRTO VETË
ZGJIDH F-TYPE TËND

Nuk ka përgjigje të gabuar kur zgjidhni midis Kupé dhe Kabriolet.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.