PERFORMANCA

Përgatituni për mornica.

SHIKO FILMIN
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
NGA MAHNITËSE NË THJESHT BEFASUESE

F‑TYPE fuqizohet nga drithërimi i motorëve me benzinës të Jaguar, ku të kanë shfaqin teknologji inovative për konsumin e përmirësuar të karburantit dhe emetimet e CO2, pa kompromentuar performancën.

DËGJONI MË AFËR

Të gjitha modelet, nga motori me 4 cilindra me 300 kuaj fuqi to deri në V8 me 575 kuaj fuqi, kanë sistem Marmite Sportive Aktive. Zgjidhni ta bëni këtë të ndërrueshme, kështu që të keni mundësinë për të lëshuar gjëmim emocionues me të gjitha shpejtësitë e motorit.

i4
Performancë e fortë me përsosje dhe efikasitet. Motori 2.0 litërsh me 4 cilindra me 300 kuaj fuqi me benzinë ka fuqi të jashtëzakonshme dhe manovrim të shkathët.
V6
I fuqishëm dhe i rafinuar. Kontrolli i shtytjes së superkomprimuesit kompakt dhe valvula dytësore e shpejtësisë ju japin një shpërthim fuqie prej 380 kuajsh fuqi kur përshpejtoni, pa vonesë.
V8
Përshpejtim i shpejtë dhe reagim motori prej 450 kuajsh fuqi ose i motorit R prej 575 kuajsh fuqi, përmes një transmisioni automatik me 8 shpejtësi. Zgjidhni rrotat e pasme* ose të gjitha rrotat aktive për performancë optimale në të gjitha kushtet.
SHIKONI SPECIFIKIMET
PËRVOJË SHPIRTËRORE

Distanca më e shkurtër midis dy pikave është një vijë e drejtë. Por ku është argëtimi këtu? Një shasi me proporcion të bukur, suspension i rregullt dhe manovrim reagues, të gjitha kombinohen për ta bërë F‑TYPE të shkathët në mënyrë befasuese, duke ju mbajtur fort përtokë me çfarëdo rruge që ndërmerrni.

PERFORMANCË E THELLË
TË GJITHA RROTAT AKTIVE
Të Gjitha Rrotat Aktive i F-TYPE me Dinamikë Inteligjente të Kollodokut ofron performancë me ekuilibër të përsosur, duke ofruar manovrim të sigurt në rrugë.
VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI
F‑TYPE përdor një sistem frenimi të kontrolluar individualisht në rrotat e brendshme për të maksimizuar aftësinë edhe nëpër kthesat më të ngushta. Duke zvogëluar marrjen e kthesave shumë gjerë, siguron aftësi sportive dhe shton besimin e drejtuesit.
DIFERENCIALI ELEKTRONIK AKTIV
Menaxhon shpërndarjen e rrotullimit te secila prej rrotave të pasme për përdorim më të plotë të fuqisë në dispozicion. Kjo ju lejon të merrni kthesat më vonë dhe të përshpejtoheni më shpejt. Punon me Dinamikën Inteligjente të Kollodokut.
DREJTIMI DINAMIK
DINAMIKË E KONFIGURUESHME
Personalizoni karakteristikat e drejtimit sipas preferencave. Dinamika e Konfigurueshme ju mundëson të përshtatni peshën drejtuese, hartëzimin e transmisionit dhe reagimin e shpejtësisë.
DINAMIKA PËRSHTATËSE
Duke analizuar me shpejtësi informacionin për stilin dhe kushtet e drejtimit, Dinamika Përshtatëse mpreh reagimin e F‑TYPE për të siguruar përvojë optimale drejtimi në çdo kohë.
NDËRTO VETË
FUQI FRENIMI E JASHTËZAKONSHME
355MM PARA 325MM PRAPA
Optimizuar për të kombinuar qëndrueshmërinë dhe peshën e vogël duke dhënë performancë të sigurt.
380MM PARA 325MM PRAPA
Ofron nivele fuqie frenimi të qëndrueshme të jashtëzakonshme.
380MM PARA 376MM PRAPA
Performancë jashtëzakonisht e shpejtë, reaguese dhe progresive e frenimit.
398MM PARA 380MM PRAPA
Frena qeramike të karbonit. Sistemi ynë më i fuqishëm i frenimit, i aftë për nivelet më të larta të performancës së qëndrueshme.
ZGJIDH F-TYPE TËND

Nuk ka përgjigje të gabuar kur zgjidhni midis Kupé dhe Kabriolet.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

*Disponohet vetëm me motorët me 450 kuaj fuqi.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.