OPSIONE DHE PAJIME JAGUAR

Me koleksionin e jashtëzakonshëm të opsioneve të Jaguar dhe Jaguar Gear, ju mund të krijoni I‑PACE më të mirë në botë. Tuajin.

SHIKO FILMIN

Aksesorët dhe opsionet e Jaguar ju lejojnë të personalizoni I‑PACE sipas shijes, stilit të jetesës dhe interesave tuaja. Më të njohurit janë grupuar në tre paketa të përshtatshme: Paketa e karrocerisë prej fibrash karboni, Paketa e karrocerisë së zezë dhe Paketa e klimës së ftohtë. Ndërtoni I‑PACE tuaj ose shfletoni katalogun tonë të aksesorëve në internet për të parë gamën e plotë.

NDËRTO VETË
EKSPLORO AKSESORËT
OPSIONET E PAKETËS SË KARROCERISË

Shtoni një avantazh tjetër të veçantë në dizajnin e I‑PACE me këto paketa të karrocerisë.

PAKETA E TAPICERISË PREJ FIBRASH KARBONI

Tregoni natyrën e performancës së lartë të I‑PACE me këto detaje prej fibrash karboni. Kjo paketë përfshin qarkim grile prej fibrash karboni, kupa pasqyrash prej fibrash karboni dhe elemente prej fibrash karboni në pjesën anësore të trupit dhe parakolpet.

PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË

Shtoni një prekje fshehtësie në pamjen e I‑PACE që tërheq vëmendje me këto karakteristika të zeza me shkëlqim. Kjo paketë përfshin qarkimin e dritareve me të zezë shkëlqyese dhe një grilë të zezë shkëlqyese me qarkim të zi shkëlqyes.

OPSIONI E PAKETAVE TË TAPICERISË
PAKETA KLIMË E FTOHTË

Kjo paketë përfshin rryma uji të ngrohte për larje, xham të përparmë me ngrohje dhe timon me ngrohje.

ZGJIDHNI NË JAGUAR GEAR

Jepini I‐PACE një prekje personale dhe gjeni aksesorët që i përputhen stilit tuaj të jetesës.

SIMBOL I NDRIÇUAR JAGUAR MBI GRILË
Simboli opsional në grilën e parme krijon stil të jashtëm mahnitës. Simboli ndriçon kur I‑PACE është i hapur, kur dyert e automjetit janë të hapura dhe dritat e brendshme janë të ndezura. Ndriçimi fiket kur automjeti është në lëvizje.
SHIKO FILMIN
yt:I9eMF8H8v7w
QARKIM GRILE ME FIBRA KARBONI
Qarkim i mahnitshëm i grilës së parme prej fibrash karboni, që përmban një thurje vijëzimi diagonal dhe një shtresë llaku me shkëlqim, siguron një përmirësim të stilit të lartë të jashtme për të theksuar aftësitë dinamike dhe stilin frymëzues të performancës së Jaguar I‑PACE.
KUPA PASQYRASH PREJ FIBRASH KARBONI
Të karakterizuara nga thurje vijëzimi diagonal dhe një shtresë llaku me shkëlqim, kupat e pasqyrave sigurojnë stilim të frymëzuar nga performanca të shoqëruar me përfitime nga pesha e lehtë e fibrave të karbonit.
PEDALE SPORTIVE
Prodhuar prej çeliku të pandryshkshëm dhe gome, takëmi i pedaleve puthitet mirë mbi pedalet ekzistuese për një pamje bashkëkohore dhe sportive.
PRAGJE TË PERSONALIZUARA ME NDRIÇIM
Pragje të lëmuara çeliku të pandryshkshëm të stilit elegant, për derën e drejtuesit ose të pasagjerëve. Ndriçohen kur hapen dyert e drejtuesit ose të pasagjerit.
TAPETE LUKSOZE
Tapete luksoze, të qepura të përparmë me thekë me logo Jaguar të stampuar dhe lidhje skajore Nubuck. Tapetet cilësorë ofrojnë një prekje plotësuese të mirë-pajisur të tapicerisë.
SERIA KLIKO DHE VAZHDO
Kliko dhe Shko është një sistem kompakt i ruajtjes që përshtatet në pjesën e pasme të mbështetëses së përparme të kokës. Përfshin një varëse rrobash Jaguar të montuar në mbështetësen e kokës për të mbajtur rrobat pa rrudhosje. Për argëtim në pjesën e pasme, një mbajtës tabletash i lëvizshëm mund të vendoset lehtësisht në shumë kënde të ndryshme. Kliko dhe Var është një çengel universal që krijon hapësirë ​​shtesë ruajtëse për të varur sende të tilla si çanta.
SHIKO FILMIN
yt:-pU4Gc6QHZw
IPHONE<sup>®</sup> CONNECT DHE CHARGE DOCK
Projektuar për të lejuar dukshmërinë e telefonit tuaj* gjatë karikimit, pajisja e lidhjes dhe karikimit të iPhone përdor hapësirën e mbajtëses të gotës në panelin qendror. Kur është i lidhur, të dhënat në iPhone janë të aksesueshme dhe mund të kontrollohen nëpërmjet sistemit të integruar të info-zbavitjes në automjet.

*Për përdorim me iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE dhe 7. Jo i përshtatshëm për përdorim me 6 Plus dhe 7 Plus.
SHIKO FILMIN
yt:FiDMk6BhKR4
PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE
Mbajeni kafshën tuaj në rehati, të gëzuar dhe të sigurt. Një ndarës me lartësi të plotë e ndan hapësirën e pasagjerëve me tuajën, ndërsa zgjedhja midis një shtrese të papërshkueshme nga uji ose tapeti prej gome të qëndrueshme mbron hapësirën e ngarkesës së automjetit tuaj.
SHIRITA ZGARE TAVANI
Shiritat e zgarës mundësojnë përdorimin e një game të gjerë të aksesorëve mbajtës në tavan. Shiritat e zgarës së I‑PACE karakterizohen nga një mekanizëm të ri dhe unik me shkëputje të shpejtë, që mundëson vendosjen ose heqjen e shiritave të zgarës pa përdorimin e veglave.
TRANSPORTUES BIÇIKLETE ME MONTIM NGA PRAPA
Një transportues i lehtë për tu montuar nga prapa me kyçje për një biçikletë. Mund të vendosen maksimalisht tre mbajtëse.
SHIKO FILMIN
yt:PdSCvWOxq6Y
TRANSPORTUESI I SPORTEVE UJORE
Një sistem shumëfunksional për transportin e një shumëllojshmërie pajisjesh sportive duke përfshirë dërrasë sërfi, kajak ose varkë me vela. Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 65 kg.
ÇENGEL RIMORKIMI
Sistem i personalizuar i rimorkimit me një top rimorkimi që hiqet. Kapacitet rimorkimi deri në 750 kg, ngarkesë hunde prej 45 kg. Përfshihen pajimet elektrike të rimorkimit. Fruda unike të pasme përfshihen gjithashtu brenda kitit. Kjo pajisje ka një kapak të heqshëm që mundëson qasje te pajimet e rimorkimit. Kur nuk është në përdorim, kapaku ka shtresë tërheqëse të pastër duke fshehur sistemin e rimorkimit.
DADO DISQESH - TË KROMUARA
Mbroni rrota me rrota me dado bllokuese disqesh të kromuara të krijuara me porosi.
TAPA VALVULASH ME MOTIV - “HUNGËRUESI” JAGUAR
“Hungëruesi” është një pjesë e rëndësishme e trashëgimisë sonë. Shtoni prekjen përfundimtare te rrotat e automjetit tuaj me një sërë tapash unike të valvulave me porosi.
TAPA VALVULASH ME MOTIV - FLAMURI ANGLEZ
Shtoni prekjen e mbarimit në rrotat e automjetit tuaj me një sërë tapash unike të valvulave me porosi.
ÇORAPE BORE NDIHMËS PËR TËRHEQJE NË KUSHTE DIMËRORE
Kjo çorape tekstile e lehtë, për tërheqje në borë dhe akull vendoset shpejt e lehtësisht dhe ruhet poshtë për magazinim të lehtë. Rekomandohet veshja e të katër rrotave.
SIMBOLI QENDROR I RROTAVE - FLAMURI ANGLEZ
Simboli unik qendror njëngjyrësh me logon Jaguar me flamurin anglez ngjall trashëgiminë tonë britanike.
SISTEMI I ZINXHIRËVE PËR BORË
Lëvizje e përmirësuar në borë, baltë dhe kushte të ngarjes në dëborë me këtë sistem të tërheqjes së zinxhirëve në dëborë. E përshtatshme vetëm në rrotat e pasme.

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË
EKSPLORO AKSESORËT
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Shtoni deri në tre modele për t'u krahasuar
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush