PERFORMANCA ELEKTRIKE

Fuqia dhe dinamika e Jaguar me zero emetime - gjithçka që prisni nga një SUV tërësisht elektrik i performancës.

Për mbi tetëdhjetë vite Jaguar ka krijuar makina që ngacmojnë shqisat. Fuqia elektrike nuk e ndryshon këtë, por prodhon më shumë mundësi për të krijuar performancën dramatike për të cilën jemi të mirënjohur.

NDËRTO VETË
DINAMIKA JAGUAR

Fuqia e motorit të I‑PACE siguron 400PS kuaj fuqi dhe 696Nm moment çasti. Me tërheqjen e të gjitha rrotave aktive, I‑PACE përshpejton nga 0-100km/h në 4,8 sekonda.

BATERIA
Bateria e I‑PACE prej 90kWh është projektuar për jetëgjatësi përdorimi dhe mbështet periudha të zgjatura të fuqisë maksimale të qëndrueshme. Pozicioni i baterisë brenda boshtit qendror siguron qendër të ulët të gravitetit, duke përfituar natyrshëm nga dinamika e automjetit, duke e bërë I‑PACE një makinë të vërtetë shoferi.
MOTORËT
I‑PACE drejtohet nga dy motorë elektrikë sinkron me magnet të integruar me boshtet e përparme dhe të pasme. Këta motorë sigurojnë 400PS kuaj fuqi dhe 696Nm moment të çastit. Me tërheqjen e të gjitha rrotave aktive, I‑PACE përshpejton nga 0-100km/h në 4,8 sekonda.
TRANSMISIONI
I‑PACE nuk ka nevojë për transmision të zakonshëm. Në vend të kësaj, gjithshka ka të bëjë me thjeshtësinë. JaguarDrive jep menjëherë shpejtësi të qëndrueshme nga 0-12,000 rpm pa vonesë dhe ndërprerje të ndërrimit të shpejtësisë.
VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI
Duke maksimizuar aftësinë sportive të automjetit për rritjen e besimit të shoferit, Vektorizimi i Tërheqjes nga Frenimi siguron frenim të kontrolluar të rrotave individuale, të parme dhe të pasme, për të shtuar forcat kthyese që veprojnë në makinë. Në shumicën e kushteve më shumë presion frenimi zbatohet në pjesën e brendshme të rrotave të pasme, pasi kjo mbështet aftësi më të madhe në marrjen e kthesave, ndërsa pjesa e brendshme e rrotave të parme frenon për efektshmëri dhe përsosje më të madhe.
SUSPENSIONI AKTIV ME AJËR
Reduktimi i hapësirës midis makinës dhe rrugës përmirëson performancën aerodinamike dhe distancën. Suspensioni opsional me ajër i I‑PACE e ul makinën kur udhëtoni me shpejtësi më të madhe se 105 km/h në distanca më të mëdha se 100 kilometra.
DINAMIKA PËRSHTATËSE
Dinamika Përshtatëse mundëson si dinamika të sakta edhe udhëtim të zhdërvjellët, luksoz, duke monitoruar lëvizjen e automjetit deri në 500 herë në sekondë. Sistemi vazhdimisht analizon përshpejtimin, drejtimin, veprimtarinë e pedaleve të gazit e frenave dhe amortizatorët e kontrolluar elektronikisht përshtaten për të optimizuar parametrat e suspensionit duke siguruar ekuilibër optimal midis rehatisë, përsosjes dhe gatishmërisë në çdo kohë.
DINAMIKË E KONFIGURUESHME
Kur është pajisur Dinamika Përshtatëse, sistemi Dinamika e Konfigurueshme ju lejon të personalizoni ndjeshmërinë e gazit të I‑PACE, peshën drejtuese dhe ngurtësinë e amortizatorit. Përzgjidhni Modalitetin Dinamik për të gjallëruar karakterin sportiv të I‑PACE.
TË GJITHA RROTAT AKTIVE

I‑PACE siguron drejtueshmëri në të gjitha sipërfaqet, të gjitha kushtet e motit. Fuqia dhe reagimi i momentit janë të menjëhershme dhe motorët elektrikë mund të përshtaten në mënyrë të pavarur me komandat e drejtuesit, kushtet e sipërfaqes rrugore dhe mbërthimin në dispozicion.

SHIKO FILMIN
yt:cBHgLRA_J4Y
REAGIM PËRSHTATËS I SIPËRFAQES
Duke u mbështetur në ekspertizën e pakrahasueshme të sistemeve Katër Rrota Aktive, Reagim Përshtatës i Sipërfaqes (AdSR) vazhdimisht monitoron mjedisin e makinës dhe përshtat parametrat e motorit dhe frenave. Pasi të jetë përzgjedhur, AdSR punon me të gjitha shpejtësitë për t'ju mbështetur në mot të keq dhe në sipërfaqe sfiduese.
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA SIPËRFAQET
Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Sipërfaqet është një sistem i fjalës së fundit të teknologjisë që ju mundëson të caktoni dhe të mbani shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese, si sipëfaqet e rrëshqitshme. Funksionon ndërmjet 3.6km/h dhe 30km/h, duke ju mundësuar të ruani përqendrim të plotë në rrugën përpara.
NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT
Duke ju mundësuar kontroll optimal të momentit kur nisni automjetin, Nisja në Tërheqje të Ulët rrit aftësinë në kushte të rrëshqitshme si bari i lagësht, dëbora dhe akulli. Sistemi mbetet aktiv derisa makina të arrijë 30 km/orë - pastaj I‑PACE kalon pa u ndier përsëri në mënyrën e zgjedhur të drejtimit.
FRENIM RIGJENERUES I PËRMIRËSUAR
Për të maksimizuar distancën, I‑PACE përdor një sistem të përmirësuar të frenimit rigjenerues që kap pothuajse të gjithë energjinë e frenimit. Sapo të hiqni këmbën nga pedali i përshpejtuesit, sistemi siguron frenim rigjenerues, duke ngadalësuar lehtë I‑PACE dhe duke shdërruar energjinë e gjeneruar për të optimizuar distancën e baterisë.
SHIKO FILMIN
yt:SYHRnVOY9I0
FRENIMI NË TRAFIK TË RËNDUAR
Drejtimi në trafik të rënduar është i thjeshtë - duke përdorur ekranin me prekje të I‑PACE, ju mund të rrisni nivelin e frenimit rigjenerues. Rritja përkatëse gjatë ngadalësimit nënkupton se në trafikun e rënduar, për shembull, ka më shumë kontroll të shpejtësisë së automjetit duke përdorur vetëm pedalin e gazit.
FLETËT AKTIVE
Për të dhënë ekuilibër optimal mes ftohjes dhe aerodinamikës, Fletët Aktive hapen kur nevojitet ftohja e baterisë, por mbyllen kur nuk nevojiten për të zbutur rrjedhën e ajrit.
POMPA E NXEHTËSISË

Për të dhënë ekuilibër optimal mes ftohjes dhe aerodinamikës, Fletët Aktive hapen kur nevojitet ftohja e baterisë, por mbyllen kur nuk nevojiten për të zbutur rrjedhën e ajrit.

SHIKO FILMIN
yt:L_qIh5J2OsY

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË

Shifrat zyrtare zyrtare të testimit të BE-së nga testimet e prodhuesve sipas legjislacionit të BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat reale dhe të dhënat e përgjithshme të performancës të automjetit elektrik mund të ndryshojnë sipas kushteve të drejtimit dhe mjedisit.

NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush