DIZAJNI I KARROCERISË

Dizajni revolucionar i I‑PACE është i vërtetë si në frymën e Jaguar ashtu edhe në I‑PACE Concept.

SHIKO FILMIN
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
AERODINAMIKA

Nga harqet e theksuara të rrotave të përparme deri te difuzori i pasmë, çdo element i dizajnit aerodinamik të I‑PACE-s lejon që makina të presë ajrin për distancë të optimizuar dhe qëndrueshmëri.

NDËRTO VETË
KOFANOJA
DIFUZORI I PASMË
DOREZAT E DYERVE
KOFANOJA

Kofanoja e guximshme kthehet nga brenda - duke reduktuar zvarritjen me kanalizimin e ajrit përmes kofanos, ku kalon mbi çatinë e lakuar për efikasitet maksimal.

DIFUZORI I PASMË

Qoshet katrore nxisin ajrin të shkëputet nga automjeti, duke minimizuar ndryshimet e presionit që shkakton zvarritja.

DOREZAT E DYERVE

Duke siguruar se rrjedha e ajrit kalon pa probleme në të gjithë karrocerinë e jashtme, dorezat e dyerve puthiten me sipërfaqet anësore të automjetit.

LINJA E VAZHDUESHME E MESIT

Kabina e drejtuesi qëndron ulët me parafango që krijojnë ndjesi lëvizjeje dhe plotësojnë linjën ngushtuese e të shpejtë të trupit.

STILI

Duke i dhënë një prani të veçantë në rrugë, fenerët e hollë futuristë me ndriçim LED të I‑PACE paraqesin grafikun “J” e dyfishtë, çatia ofron një pamje jashtëzakonisht të butë me ngjyrë trupi, të zezë kontrasti ose çati panoramik xhami.

FENERË LED 
DRITAT E PASME LED 
FENERË LED 

Për shikueshmëri e siguri edhe më të madhe gjatë natës, zgjidhni fenerët opsionalë matricë LED me drita ditore simbol.

DRITAT E PASME LED 

Dritat e pasme të hijshme të I-PACE janë gjithashtu me ndriçim LED. Kur fenerë opsionalë matricë LED me drita ditore simbol

OPSIONET E ÇATISË

Çatia e I‑PACE disponohet në ngjyrë trupi, të zezë kontrasti ose me xham panoramik, për ta mbushur brendësinë me dritë natyrale.

RROTAT JAGUAR 

Bëjeni I-PACE vërtet tuajën duke zgjedhur nga një gamë prej 11 rrotash. E disponueshme në 18” deri 22", opsionet e rrotave përfshijnë 22” stili 5069, me 5 këmbë, të zeza me shkëlqim me prerje diamanti dhe fibra karboni (në foto)

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË