DIZAJNI I TAPICERISË

I‑PACE vizualizon ekuilibrin klasik të Jaguar të fokusit ndaj makinave sportive dhe zejtarisë luksoze.

SHIKO FILMIN

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.

NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Teknologji të integruara, hapësira ​​të bollshme dhe qetësi të jashtëzakonshme. Dizajni i brendshëm është i pastër dhe i pangarkuar me karakteristika reaguese dhe linja gjithëpërfshirëse.

NDËRTO VETË
ATMOSFERË LUKSI

Në të gjithë tapicerinë, detajet e bukura punuara me dorë riafirmojnë atmosferën luksoze të kabinës. Shtresa solide, të pasura ju rrethojnë dhe qepja e kontrastit të imët me gjilpërë dyshe shton sofistikimin e përshtatur. Natën, ndriçimi i bardhë i freskët thekson detajet e imëta.

HAPËSIRA E FSHEHUR

I‑PACE përmban një panel qendror lundrues në zemër të kabinës. Ky tipar unik i dizajnit krah ju jep ndjesi të menjëhershme të hapësirës së I‑PACE në momentin që hapni derën.

EKSPLORO PRAKTIKALITETIN
NDENJËSE
NDENJËSE SPORTIVE
E disponueshme në një sërë materialesh dhe ngjyrash, ndenjëset sportive të I‑PACE të projektuara me profesionalizëm ju mbajnë dhe mbështesin në çdo kthesë. Kanë funksion ngrohje dhe ftohje për komoditet të shtuar.
NDENJËSE TË PERFORMANCËS
Ndenjëset opsionale të performancës janë projektuar me makinat sportive në mendje. Prodhuar nga materialet më të mira, ofrojnë mbështetje anësore më të madhe gjatë drejtimit dinamik.
RAFINIM I MREKULLUESHËM

Kabina është vend i shenjtë nga bota e jashtme. Për përsosje të jashtëzakonshme, hermetizimi i sofistikuar i motorëve redukton zhurmat e brendshme ndërsa dizajni i mprehtë i karrocerisë minimizon zhurmën e erës.

XHAM AKUSTIK I LAMINUAR

I‑PACE ofron udhëtim të rafinuar dhe të qetë. Për të ruajtur qetësinë e brendësisë, I‑PACE përmban xham akustik të laminuar në dritaret para dhe xhamin e përparmë, duke reguktuar zhurmën që hyn në kabinë nga jashtë.

SHIKO FILMIN
yt:ohO5fY_9kQs

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.

KLIMA PARAPRAKE E KABINËS 
Ngrohni ose ftohni paraprakisht brendësinë e I- PACE duke përdorur aplikacionin Remote të Jaguar për të siguruar që automjeti të ketë temperaturën e dëshiruar para se të hyni. Duke caktuar klimën paraprake të I-PACE gjatë karikimit, temperatura ideale arrihet pa përdorur energji nga bateria, duke ruajtur distancën e automjetit.
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2.5
Teknologjia e jonizimit nanoe™ rrit mirëqenien e drejtuesit dhe udhëtarëve njësoj. Kur aktivizoni butonin PURIFY në makinën tuaj, filtri i krijuar posaçërisht do të tërheqë dhe kapë grimcat e imëta nga ajri i jashtëm, siç është PM2.5 dhe alergjenët e ajrit si pluhuri dhe poleni. E bën këtë duke jonizuar grimcat brenda kabinës, duke i bërë të tërhiqen dhe neutralizojnë çdo ndotës të ajrit.

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË