PRAKTIKA 

Dizajni i I-PACE paraqet një botë mundësish. Teknologjitë e integruara në mënyrë të përsosur, karikimi i pajisjes me valë dhe një përforcues i sinjalit telefonik ndihmojnë të kontrolloni tiparet e I-PACE - dhe pajisjet tuaja të lidhura - thjesht.

I‑PACE ka një shtrirje kompakte nga jashtë por ka hapësirë të jashtëzakonshme nga brenda. Arkitektura elektrike siguron lirinë për të imagjinuar një hapësirë brendësie ​​të re për ju dhe udhëtarët tuaj.

NDËRTO VETË
DIZAJN I BOLLSHËM

Arkitektura e I‑PACE lejon që ndenjëset e përparme të pozicionohen më tej drejt hapësirës në të cilën është zakonisht motori, duke përmirësuar pozicionin e drejtimit. Gjithashtu siguron distancë më të madhe ndërmjet ndenjëseve të përparme dhe të pasme, duke mundësuar më shumë hapësirë për këmbët dhe rehati për pasagjerët prapa.

TIPARE FIRMË
HAPËSIRA E NGARKIMIT
Prapa ndenjëseve të pasme, hapësira e ngarkesës llogaritet të jetë 656 litra me gjatësi prej 967 mm. Për të plotësuar kapacitetin mbajtës të I‑PACE ndodhet një ndarje ruajtëse para, nën kofano, e cila mundëson 27 litra ngarkesë shtesë.
SHIKO FILMIN
yt:mN5krYhKgKg
HAPËSIRA RUAJTËSE BRENDA AUTOMJETIT
Mungesa e kollodokut ka krijuar hapësirë ​​për një kosh 10,5 litërsh nën mbështetësen qendrore të krahut. Gjithashtu ka hapësirë ​​të volitshme nën gjerësinë e plotë të ndenjëseve të pasme. Dhe për shkak se motorët elektrikë nuk kërkojnë kuti marshi tradicionale, kemi përfituar shumë nga hapësira në panelin qendror, duke projektuar vendin e përsosur për ruajtjen e telefonave dhe çelësave.
ÇELËSI I AKTIVITETIT
Shijoni aktivitetet e preferuara në natyrë dhe mbajeni çelësin e makinës tuaj të sigurt në automjet. Funksioni opsional i aktivitetit përmban një rrip dore plotësisht të papërshkueshëm nga uji, duke ju lejuar të merrni pjesë në një sërë aktivitetesh ku mbajtja e një çelësi makine nuk është i volitshëm.
SHIKO FILMIN
yt:ervtUTgUSII

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

NDËRTO VETË
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush