ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
ipace-s
I‑PACE S
Radikal dhe i avancuar me pamje që tërheq vëmendje.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
power
Fuqia maksimale PS
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
ipace-se
I‑PACE SE
Kombinimi i teknologjisë dhe stilit me veçoritë e përparuara të sigurisë.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
power
Fuqia maksimale PS
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
ipace-hse
I‑PACE HSE
Përvoja e fundit e I-PACE, që përfshin Paketën e Asistencës së Drejtuesit me Kamera Rrethuese 3D.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
power
Fuqia maksimale PS
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush