ipace
I-PACE<br>SPECIFIKIMET
ZGJIDH MODELIN
ZGJIDH MOTORIN
ZGJIDH SPECIFIKIMIN
SHIKONI SPECIFIKIMET
GJATËSIA E AUTOMJETIT
Gjatësia (mm)
Boshti qendror (mm)
LARTËSIA DHE GJERËSITË E AUTOMJETIT
Gjurma e rrotës së parme (mm)
Gjurma e rrotës së pasme (mm)
Lartësia (mm)
Gjerësia (pasqyrat të hapura) (mm)
Gjerësia (pasqyrat të palosura) (mm)
Lartësia nga terreni me ngarkesë të plotë (mm)
HAPËSIRA E KOKËS
Hapësirë koke para (mm)
Hapësirë koke pas (mm)
HAPËSIRA E PARME
Hapësira e parme e këmbëve (mm)
Hapësira e pasme e këmbëve (mm)
KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS VERTIKALE
Lartësia (mm)
Gjerësia (mm)
Vëllimi i hapësirës ngarkuese (litra)
Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve (mm)
Gjatësia në dysheme (mm)
KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS TË PALOSURA
Lartësia (mm)
Gjerësia (mm)
Vëllimi i hapësirës ngarkuese (litra)
Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve (mm)
Gjatësia në dysheme (mm)
KTHESA RROTULLUESE
Lartësi operimi (m)
Mur-më-mur (m)
Rrotullime timoni majtas-djathtas (numri i rrotullimeve)
TËRHEQJA MOTORIKE
Fuqia maksimale (PS)
Bateria (kWh)
Momenti maksimal Nm
Transmisioni
BRAKES
Front type
Front diameter mm (inches)
Rear type
Rear diameter mm (inches)
Park Brake
PESHA
Pesha nga (kg)
Pesha bruto e automjetit (kg)
Pesha maksimale në çdo bosht (përpara) (kg)
Pesha maksimale në çdo bosht (prapa) (kg)
TRANSPORTIMI NË ÇATI
Ngarkesa maksimale në çati (përfshirë bazën e shinave)
PERFORMANCA
Çmimi
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
Shpejtësia maksimale (km/h)
WLTP Range - TEL* km
WLTP Range - TEH* km
WLTP Consumption - TEL* kWh/100km
WLTP Consumption - TEH* kWh/100km
CO₂ (g/km)
NDËRTO VETË
NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

I-PACE’s 90kWh battery warranty is limited to 8 years or 160,000km (100,000 miles) (whichever comes first). It is redeemable in the case of any manufacturing defect or should a certified Jaguar Retailer measure that the battery has dropped below a 70 percent State of Health.

WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is the new process that has been phased in from 2017, which measures fuel, energy consumption, range and emissions in passenger vehicles in Europe. This is designed to provide figures closer to real-world driving behaviour. It tests vehicles with optional equipment and with a more demanding test procedure and driving profile.

*TEL (Test Energy Low) and TEH (Test Energy High) figures are shown as a range under WLTP testing measures. TEL refers to the lowest/most economical figures (with the lightest set of options). TEH refers to the highest/least economical figures (with the heaviest set of options). WLTP legislation dictates that where there is <5g CO2 variance between TEL and TEH, only the TEH is declared.