OPSIONE DHE PAJIME JAGUAR

Plotësoni XE-në tuaj duke zgjedhur nga gama e gjerë e opsioneve dhe aksesorëve që i përshtaten stilit tuaj të jetesës.

KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
PAKETA E KARROCERISË
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË

Shtoni një avantazh te XE ose XE R-Dynamic. Paketa e Karrocerisë së Zezë errëson grilën, qarkimet e dritareve, dritaret dhe grykat anësore me një shtresë të zezë me shkëlqim, duke nxjerrë anën tuaj më të errët.

PAKETA E TAPICERISË
PAKETA PËRMIRËSIM CILËSOR I TAPICERISË

Gëzoni luksin dhe personalizimin e mëtejshëm në XE me Paketën Përmirësim Cilësor i Tapicerisë. Kjo përmban pragje metalike me ndriçim, Ndriçimi i Konfigurueshëm i Ambientit dhe pedale metalike me ndriçim.

ZGJIDHNI NGA JAGUAR GEAR

Jepini XE-së një prekje personale. Gjeni aksesorë që përputhen me stilin e jetës tuaj.

KARROCERIA
TAPICERIA
GJATË UDHËTIMIT
FUNKSIONI DHE TEKNOLOGJIA
BISHT ME NGJYRË TRUPI
Add even more style to your XE with a body-coloured rear spoiler.
KUPA PASQYRASH PREJ FIBRASH KARBONI
Kupa pasqyrash dhe gryka anësore me fibra karboni origjinale të cilësisë së lartë. Mbulon pasqyruar majtas dhe djathtas janë gjithashtu në dispozicion në Gloss Black ose në një dizajn Chrome.
GRYKA AJRI ME FIBRA KARBONI
Theksoni fuqinë sportive të XF duke përmirësuar rrugët ajrore aerodinamike me shtresa fibre karboni.
TAPETE LUKSOZE
Tapete luksoze, të qepura të përparmë me thekë me logo Jaguar të stampuar dhe lidhje skajore Nubuck. Tapetet cilësorë ofrojnë një prekje plotësuese të mirë-pajisur të tapicerisë.
PRAGJE METALIKE TË NDRIÇUARA
Pragje të lëmuara çeliku të pandryshkshëm të stilit elegant, për derën e drejtuesit ose të pasagjerëve. Ndriçohen kur hapen dyert e drejtuesit ose të pasagjerit.
PAKETA E MBROJTJES SË KAFSHËVE SHTËPIAKE
Mbani kafshën tuaj shtëpiake të lumtur dhe të sigurt me paketat tona për kafshë shtëpiake. Një ndarës me lartësi të plotë e ndan hapësirën e pasagjerëve me tuajën, ndërsa tapeti prej gome të qëndrueshme mbron hapësirën e ngarkesës së automjetit tuaj.
SHIRITA ZGARE TAVANI
Shinat me simbol Jaguar ju lejojnë të mbani gjithçka nga pajisjet sportive deri te bagazhet; Parafango të parme dhe të pasme; Tapetë gome Jaguar të fortë për të mbajtur qilimin e kabinës të pastër; dhe një tapet gome XE për ngarkesa (nuk është treguar), lehtësisht i heqshëm për pastrim.
TRANSPORTUES BIÇIKLETE ME MONTIM NË TAVAN
Një transportues i lehtë për tu vendosur me montim në tavan dhe me kyçje që mbart një biçikletë për mbajtëse. Mund të vendosen maksimalisht tre mbajtës.
KUTI BAGAZHI MBI ÇATI
Kuti tavani e bollshme me kyçje me kapacitet prej 410 litrash e projektuar për pajisje sportive, me përmasa 175 cm x 82 cm x 45cm.
KLIKO DHE LUAJ
Ky varëse e lëvizshme e xhaketave mundëson që këmisha ose xhaketa të mbahen e parrudhura gjatë transportimit. Gjithashtu përfshin një çengel për përdorim jashtë automjetit.
KLIKO DHE VAR
Ky varëse e lëvizshme e xhaketave mundëson që këmisha ose xhaketa të mbahen e parrudhura gjatë transportimit. Gjithashtu përfshin një çengel për përdorim jashtë automjetit.
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush